Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας θα ηθελα να σας ρωτησω κατι εχω ενα λαπτοπ κολαει εκανα φορματ και τιποτα και κολλαει ο google chrome ο mozilla firefox και ο internet explorer αν μπορειτε να βοηθησετε και κατι αλλο εχω εγαστημενο το adobe flash player και παω στο y8 να μπω στα παιχνιδια και ξανα μου ζηταει εγκατασταση και τιποτα μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλαο και ευχαρηστο για το χρονο σας και αν εχετε οτι απαντησεις παρακαλο στο [email protected] ειναι το email μου ευχαρηστο να εχετε μια καλη μερα

Δημοσ.

για σας θα ηθελα να σας ρωτησω κατι εχω ενα λαπτοπ κολαει εκανα φορματ και τιποτα και κολλαει ο google chrome ο mozilla firefox και ο internet explorer αν μπορειτε να βοηθησετε και κατι αλλο εχω εγαστημενο το adobe flash player και παω στο y8 να μπω στα παιχνιδια και ξανα μου ζηταει εγκατασταση και τιποτα μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλαο και ευχαρηστο για το χρονο σας και αν εχετε οτι απαντησεις παρακαλο στο [email protected] ειναι το email μου ευχαρηστο να εχετε μια καλη μερα

καλησπέρα. Είναι παλιό το λαπτοπ? τί εγκατάσταση σου ζητάει? τους browsers?

Δημοσ.

Το σύστημα του λάπ τοπ ποιο είναι? Ίσως να χρειάζετε ελαφρύτερο λογισμικό... Ποια windows έχεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...