Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ... Το κινητο μου τα εφτισε αφου καταφερα να το βαλω πανω σε κατι μαγνητες που εχω (οι μαγνητες ηταν κατω απο κατι κολλες Α4 και δεν τους ειχα δει) και τωρα το κινητο ωρες ωρες ανοιγει η μπορει να μην ανοιξει καθολου ! Αναλογα τα κεφια του ! Ειναι στην εγγυηση για εναν χρονο ακομα ! Αν το παω πισω στην ετερια και τους πω οτι κατι επαθε μονο του και μου τα κανει αυτα θα το χαψουνε ή θα το παρουν χαμπαρι οτι εγω εκανα την πατατα ?! 

Δημοσ.

τι μου θυμησες...και εγω επαιζα ετσι ακριβως με τους μαγνητες και το κινητο και κλειδωνε και ξεκλειδωνε μονο του.πλακα ειχε :P

Παν'το παντος δεν εχεις να χασεις τπτ :P

Δημοσ.

Εφόσον έχεις εγγύηση να πας στο κατάστημα από το οποίο το αγόρασες. Μην φοβάσαι δεν πρόκειται να καταλάβουν κάτι.

Δημοσ.

Αν το παει στο καταστημα αγορας θα αργησει περισσοτερο... @ service με την αποδειξη αγορας του καταστηματος!

Δημοσ.

Μια χαρα! Αμα εγινε απο μαγνητες σιγα μην το παρουν χαμπαρι, ουτε γρυφος να ήτανε!

πηγαινε απο το καταστημα της sony και ρωτα αφου ειναι διπλα σου αλλιως απο το καταστημα που το αγορασες με την αποδειξη.

Δημοσ.

Απο αυτους τους δυνατους που πουλαγανε παλιοτερα στα φαναρια που τους πεταγες στον αερα και εκαναν ενα σπαστικο θορυβο ! 

Δεν νομίζω να χάλασε από αυτό.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ παντός είμαι πολύ ευχαριστημένος με την arvato γιατί παλαιότερα πήγα να κάνω root το Xperia της γυναίκας μου και κόλλησε για τα καλά! Το πήγα εκεί και έκανα την κότα (ΚΟ! ΚΟ! ΚΟ!) περίμενα 15 ημέρες και με πήραν τηλ και είπαν είναι έτοιμο μπορείτε να περάσετε να το παραλάβετε! ΓΙΟΥΠΙ!!!! Πάω και τι να δω???? Επειδή το παλιό δεν φτιαχνοταν μου. Έδωσαν τα αμέσως μετά μοντέλο!!! (Xperia SK17i) χωρίς καμία απόλυτος χρέωση!!! Ξανά έκανα την κότα (ΚΟ! ΚΟ! ΚΟ!) είπα ευχαριστώ πολύ και έφυγα με ελαφρά πηδηματάκια!!!! Όλα αυτά είναι αλήθεια και όχι πλάκα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...