KnightRider1996 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Καλησπερα παιδια ... Το κινητο μου τα εφτισε αφου καταφερα να το βαλω πανω σε κατι μαγνητες που εχω (οι μαγνητες ηταν κατω απο κατι κολλες Α4 και δεν τους ειχα δει) και τωρα το κινητο ωρες ωρες ανοιγει η μπορει να μην ανοιξει καθολου ! Αναλογα τα κεφια του ! Ειναι στην εγγυηση για εναν χρονο ακομα ! Αν το παω πισω στην ετερια και τους πω οτι κατι επαθε μονο του και μου τα κανει αυτα θα το χαψουνε ή θα το παρουν χαμπαρι οτι εγω εκανα την πατατα ?!
KnightRider1996 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Το θεμα δεν ειναι να το παω το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που πρεπει να το παω !! Στην sony απευθειας ή πρωτα στην εταιρια ?!
KnightRider1996 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Απο αυτους τους δυνατους που πουλαγανε παλιοτερα στα φαναρια που τους πεταγες στον αερα και εκαναν ενα σπαστικο θορυβο !
salonika91 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 τι μου θυμησες...και εγω επαιζα ετσι ακριβως με τους μαγνητες και το κινητο και κλειδωνε και ξεκλειδωνε μονο του.πλακα ειχε Παν'το παντος δεν εχεις να χασεις τπτ
nick#18 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Το πας στο service της sony και παιζεις την παπια.. παιδια ΧΑΛΑΣΕ!....
GregorysG4 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Εφόσον έχεις εγγύηση να πας στο κατάστημα από το οποίο το αγόρασες. Μην φοβάσαι δεν πρόκειται να καταλάβουν κάτι.
nick#18 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Αν το παει στο καταστημα αγορας θα αργησει περισσοτερο... @ service με την αποδειξη αγορας του καταστηματος!
KnightRider1996 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δηλαδη μου λετε να το παω απευθειας στην Sony ?! Ρωταω γιατι εχω μια sony διπλα μου !
aris1986 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μια χαρα! Αμα εγινε απο μαγνητες σιγα μην το παρουν χαμπαρι, ουτε γρυφος να ήτανε! πηγαινε απο το καταστημα της sony και ρωτα αφου ειναι διπλα σου αλλιως απο το καταστημα που το αγορασες με την αποδειξη.
gdriver Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 προσοχε μονο μη σου πουν για υγρασια μεσα στα κυκλώματα όπως κάτι εταιρείες arvato και γερμανός.
firewalker Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Απο αυτους τους δυνατους που πουλαγανε παλιοτερα στα φαναρια που τους πεταγες στον αερα και εκαναν ενα σπαστικο θορυβο ! Δεν νομίζω να χάλασε από αυτό.
HLIASNIKOLETA Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Παιδιά εγώ παντός είμαι πολύ ευχαριστημένος με την arvato γιατί παλαιότερα πήγα να κάνω root το Xperia της γυναίκας μου και κόλλησε για τα καλά! Το πήγα εκεί και έκανα την κότα (ΚΟ! ΚΟ! ΚΟ!) περίμενα 15 ημέρες και με πήραν τηλ και είπαν είναι έτοιμο μπορείτε να περάσετε να το παραλάβετε! ΓΙΟΥΠΙ!!!! Πάω και τι να δω???? Επειδή το παλιό δεν φτιαχνοταν μου. Έδωσαν τα αμέσως μετά μοντέλο!!! (Xperia SK17i) χωρίς καμία απόλυτος χρέωση!!! Ξανά έκανα την κότα (ΚΟ! ΚΟ! ΚΟ!) είπα ευχαριστώ πολύ και έφυγα με ελαφρά πηδηματάκια!!!! Όλα αυτά είναι αλήθεια και όχι πλάκα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα