bossntepe Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δεν μπορω να κανω κατι τωρα αλλο εκτος απο το λινκ
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 H 7770 δεν έχει θέμα ούτε με τον celeron οπότε προφανώς δεν έχει με pentium πόσο μάλλον i3 ή όποιον άλλον. Δεν θα σε κόψει ο επεξεργαστής δλδ, ότι μπορεί να αποδώσει η κάρτα θα αποδώσει. Το θέμα είναι ότι extreme gaming με 7770 δεν γίνεται όπως σωστά σου είπαν όλοι. Για "extreme gaming" σε γενικές γραμμές, υπολόγιζε 200 για επεξεργαστή 120 για μητρική, 300 για κάρτα γραφικών και 100 για τροφοδοτικό, αυτό που έχεις δεν κάνει για τίποτα. Κι όλα αυτά βέβαια δεν είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αλλά η ...αρχή του extreme gaming. 1
Superpie Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 η 7770 σε ολα φουλ δεν καταλαβαινει τιποτα (bf3 σε ολα ultra και 4χ atialising 1920 1080 εχει 35 fps) εμενα το προβλημα μου ειναι αν μπορει ο επεξεργαστης ο συγκεκριμενος να ανταποκριθει σε τοσο υψηλο επιπεδο. εγω θεωρω πως ναι εσεις τι λετε; το τροφοδοτικο μου ειναι 600 watt και το πηρα 23 ευρω. οθονη μαλλον θα αγορασω full hd λοιπον θελω να παρω μονο αυτα τα τεσσερα πραγματα με το χαμηλοτερο δυνατο κοστος και extreme gaming τα υπολοιπα θα τα αφησω ιδια απο το pc μου Με την καμια ομως.. Σιγα το τρελο υψηλο επιπεδο φιλε μου..Οχι για xtreme game παντως,με τιποτα
bossntepe Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Οι pentium παντως ειναι πολυ καλοι επεξεργαστες. Εγω αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ο pentium 2020 tairiazei me tin 7770 I tha tin paro tzampa diladi an se ena paixnidi kollao logo epeksergasti kai oxi logo kartas Φιλε η 7770 εχω ακουστα οτι τρωει στα ισα την gtx 650 και συμφερει σε σχεση μαυτην. Επισης αν το bf3 σε ουλτρα και 4χ antialising δεν ειναι υψηλο επιπεδο ποιο ειναι; Δηλαδη επειδη θα χω 30 fps και οχι 80 και λοιπον το θεμα ειναι να μην κολλαει; Και ακομα δεν εχω καταλαβει τι προβληματα θα δημιουργησει το τροφοδοτικο μου στο συστημα εχει κανεις εμπειρια απο καψιμο hardware απο τροφοδοτικο η επιβραδυνση του;
trelos3 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 εσυ παιδι μου τρολλαρεις του κερατα και εχεις βαλει παρωπιδες.... θα σου ξαναπω κατι... αλλαξε τροφοδοτικο ειναι κινητη βομβα απλα μου εχουν καει 3 μεχρι τωρα γιατι καποιοι φιλοι μου δεν ηθελαν να πληρωσουν λεφτα και μονο ενα 20αρικο εδιναν σαν και σενα... δευτερο και σημαντικοτερο το bf3 σε ολα φουλ που λες η 6950 μου ζοριζετε η 7770 θα δεις οτι θα πηγαινει 30-15 και θα κολλας οποτε την ξεχνας εκτος και αν χαμηλωσεις τα φιλτρα... και τριτο αλλαξε υφος γιατι δεν θα σου βγει σε καλο αυτα με 50 ευρω μητρικη βρισκεις αν θες παρτην αλλα τροφοδοτικο οχι τοσο φθηνο και επειδη μιλας ετσι και δεν σκεφτεσαι απλα ψαξου μονος και μην ρωτας σε φορουμ
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 1)Οι pentium παντως ειναι πολυ καλοι επεξεργαστες. Εγω αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ο pentium 2020 tairiazei me tin 7770 I tha tin paro tzampa diladi an se ena paixnidi kollao logo epeksergasti kai oxi logo kartas 2)Φιλε η 7770 εχω ακουστα οτι τρωει στα ισα την gtx 650 και συμφερει σε σχεση μαυτην. Επισης αν το bf3 σε ουλτρα και 4χ antialising δεν ειναι υψηλο επιπεδο ποιο ειναι; 3)Δηλαδη επειδη θα χω 30 fps και οχι 80 και λοιπον το θεμα ειναι να μην κολλαει; 4)Και ακομα δεν εχω καταλαβει τι προβληματα θα δημιουργησει το τροφοδοτικο μου στο συστημα εχει κανεις εμπειρια απο καψιμο hardware απο τροφοδοτικο η επιβραδυνση του; 1) Δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. 2) Ναι την τρώει αρκετά κιόλας. Αλλά σιγά το θηρίο την 650. Για τα απολύτως βασικά του gaming μιλάμε. 3) Γιατί δεν παίρνεις μια κονσόλα αφού είσαι μια χαρά με τα 30fps? 4) Είναι πολύ κακής ποιότητας και καλό είναι να το αλλάξεις με την πρώτη ευκαιρία.
bossntepe Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Φιλε σκεφτομαι πολυ απλα και προσπαθω να φτιαξω ενα συστημα φθηνο με μεγαλες απαιτησεις και οχι να δωσω 200 ευρω για επεξεργαστη αλλα τοσα για καρτα και 100 για μητρικη Φιλε ενταξει το τροφοδοτικο θα το αλλαξω μαλλον παντως η καρτα γιατι ειναι για τα απολυτως απαραιτητα του gaming? Κονσολα δεν θελω. Τα 30 fps λιγα ειναι; Επισης ποια η διαφορα του pentium απο ενα i5 στο gaming παντα μιλαμε αφου ολα τκ κανει η καρτα
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Κακώς έχεις μεγάλες απαιτήσεις με το μπάτζετ που έχεις. Να στο πω απλά, crysis 3 δεν θα παίζει το pc. Όχι ότι αυτό είναι κριτήριο, απλά στο λέω για να μην έχεις προσδοκίες. Η 7770 είναι entry level κάρτα. Aν δεν ήταν για τα απαραίτητα, δεν θα βγάζαν κάρτες με 400 και 500 ευρώ. Απλό είναι. Η διαφορά του pentium από έναν i5 στο gaming είναι μεγάλη αν η κάρτα είναι αντάξια. Με την 7770 σχεδόν καμία. Η κάρτα δεν τα κάνει όλα, τα κάνει σχεδόν όλα. Πολλές φορές αυτό το σχεδόν μετράει αλλά στο μπάτζετ σου δεν σε αφορούν τα "σχεδόν" και οι λεπτομέρεις, είσαι για τα απολύτως βασικά.
mak3don Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 με τροφοδοτικο ειχα και εγω θεμα ειχα ενα λαμτεκ 700w και εκανε μπαμ καποια στιγμη και δυστιχως πηρε και την μητρικη μαζι του.. αυτο που λενε τα παιδια απο πανω ειναι αληθεια τα φθηνα τροφοδοτικα δεν αποδιδουν σε σχεση με αυτα που γραφουν επανω και ειναι και αναξιοπιστα 1
Superpie Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δεν θα εχεις κανενα προβλημα ουτε με τον επεξεργαστη ουτε με την καρτα γραφικων.Απλα αυτο που σου λεμε ολοι ειναι οτι,η 7770 δεν κανει για xtreme games οπως αναφερεις στο αρχικο σου ποστ.Ειναι μια καρτα καλη για τα λεφτα της μεσσαιας κατηγοριας.Τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω.Για να παιξεις ικανοποιητικα το bf3 crysis 3 και τετοια games σε αναλυση 1920x1080 θελεις απο 7850 και πανω.Η 7770 δεν κανει για full games..Αν εσενα με τα φιλτρα που αναφερεις σε ικανοποιουν τα 30 fps max τοτε οκ,κανενα προβλημα..Και τα 30 fps ειναι το μεγιστο,θα παιζεις και με 15 και με 20 και θα εχεις και τα κολληματα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα