Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Σκεφτομαι να αναβαθμησω τον υπολογιστη αλλα το θελω για extreme gaming. Σκεφτομαι να αγορασω μια μητρικη γυρω στα 50 ευρω,μια ram 4gb γυρω στα 30 ευρω, μια καρτα γραφικων amd radeon 7770 καπου στα 110, και τον intel pentium g2020. Και εδω ειναι το μεγαλο ερωτημα θα αντεξει ο pentium σε full hd ultra η οχι.  Θεωρω πως core i3 kai o pentrium δεν εχουν καμια διαφορα στο gaming οπως επισης οτι και οι δυο αντεχουν σε extreme gaming. Τι λετε για το συστημα μου και ειδικοτερα για τη επιλογη του επεξεργαστη;

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι μπορείς να πετύχεις extreme gaming με 7770, εκτός αν παίζεις σε χαμηλή ανάλυση οθόνης. Τι μπάτζετ έχεις, τι οθόνη και για ποιά άλλα κομμάτια σκεφτεσαι (μητρική,τροφοδοτικό κτλ);

Δημοσ.

η 7770 σε ολα φουλ δεν καταλαβαινει τιποτα (bf3 σε ολα ultra και 4χ atialising 1920 1080 εχει 35 fps) εμενα το προβλημα μου ειναι αν μπορει ο επεξεργαστης ο συγκεκριμενος να ανταποκριθει  σε τοσο υψηλο επιπεδο. εγω θεωρω πως ναι εσεις τι λετε;

το τροφοδοτικο μου ειναι 600 watt και το πηρα 23 ευρω. οθονη μαλλον θα αγορασω full hd

λοιπον θελω να παρω μονο αυτα τα τεσσερα πραγματα με το χαμηλοτερο δυνατο κοστος και extreme gaming τα υπολοιπα θα τα αφησω ιδια απο το pc μου

Δημοσ.

καλα ασε το τροφοδοτικο φιλε αυτα τα τεσσερα κομματια που θελω να παρω μπορουν να ανταπεξελθουν;(επεξεργαστης ,καρτα γραφικων, μητρικη και ραμ)

Δημοσ.

και για ποιο λογο λογω τροφοδοτικου το ξεχναω επειδη κανει 23 ευρω δεν παυει να ειναι 600watt

μεχρι 250 ευρω θελω

Δημοσ.

τι μαρκα ειναι το τροφοδοτικο σου

δεν εχει καμια σχεση που ειναι 600 αν ειναι μαρκα μεκαψες ουτε 300 πργματικα δεν παραγει

Δημοσ.

και για ποιο λογο λογω τροφοδοτικου το ξεχναω επειδη κανει 23 ευρω δεν παυει να ειναι 600watt

μεχρι 250 ευρω θελω

Σκεψου δηλαδη εαν επαιρνες κανεναν 3770Κ και καμια 7950 για extreme gaming....εκει καλα θα ησουν.αλλα θα το ξεχνουσες οπως σου ειπα,λογω τροφοδοτικου.Και δεν το ξεχναω γιατι πολυ απλα....απο τα σημαντικοτερα κομματια στον υπολογιστη σου θα ειναι.και δεν μιλαω για τα ονομαστικα watt αλλα για την ποιοτητα.ανοιξε το πλαϊνο του κουτιου σου και πες μας λιγο τι γραφει επανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...