Cpkdemian Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Κοιταχτε παιδια στο δωματιο με 18 βαθμους κελσιου το μαχ χωρις παιχνιδια ειναι 43 βαθμοι με στην στο ψυχτρα. Οσο περναει ο καιρος και ανεβαινει η θερμοκρασια μου φενεται οτι μαλλον θα εχω προβλημα. Δεν με καιει να αγορασω τιποτα για ψυξη απλα το ποσταρω για να ακουσω καμια γνωμη. Δηλαδη το καλοκαιρακι με 40 βαθμους τι θα κανωω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konpat Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Με την cpu της υπογραφής ο δικός μου δεν ξεπερνάει τους 55 c στα παιχνίδια και τους 33c σε idle με θερμοκρασία δωματίου περίπου 20 με 25C χρησιμοποιώντας μια aftermarket ψύκτρα των 15ε.Οπότε δεν χρειάζεται να δώσείς πολλά για να βελτιώσεις λίγο την κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cpkdemian Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 μπορεις να μου την ποσταρεις να την δω? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806759 αξιζει αυτη γνωριζει καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Πολυ καλη αυτη που εβαλες.(για την τιμη της). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cpkdemian Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 μονο για την τιμη? στην λειτουργεια? αν εχεις προτηνε μου κατι αλλο φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Και σε ψύξη είναι καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cpkdemian Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 θενξ αξιζει να την παρω δλδ? θα δω διαφορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Θα δεις διαφορά και σε θερμοκρασία και σε θόρυβο σε σχέση με την στοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konpat Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 [link=http://www.deepcoolglobal.com/Product/THETA16_PWM/][/link] μπορεις να μου την ποσταρεις να την δω? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806759 αξιζει αυτη γνωριζει καπο;Exv ayt;hιος? Εχω αυτή 'http://www.deepcoolglobal.com/Product/THETA16_PWM/ η οποία είναι πολύ απλή αλλά την δουλειά της την κάνει.Μπορεί να μοιάζει πολύ με την εργοστασιακή αλλά είναι πολυ πιο αποτελεσματική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cpkdemian Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 τελικα εβαλα την http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806759 δεν ειδα διαφορα ακομα 50 maximum εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Εχθες και σημερα εκανε πολυ ζεστη. Τι παστα εβαλες?? Αυτη που ειχε πανω? Επισης εισαι σιγουρος οτι κουμπωσε καλα? Τους 50 βαθμους ποτε τους εχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cpkdemian Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 την παστα που ειχε μεσα η ψυχτρα εβαλα.καλα κουμπωσε .αλλα δεν ειδα διαφορα. οι πυρηνες εχουν ιδια θερμοκρασια οταν ειχαν και με την stock.συμφωνα με το openhardwaremonitor επισεις η παστα ξεχυθηκε λιγο εξω απο τον επεκεργαστη. ειναι κακο αυτο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 την παστα που ειχε μεσα η ψυχτρα εβαλα.καλα κουμπωσε .αλλα δεν ειδα διαφορα. οι πυρηνες εχουν ιδια θερμοκρασια οταν ειχαν και με την stock.συμφωνα με το openhardwaremonitor επισεις η παστα ξεχυθηκε λιγο εξω απο τον επεκεργαστη. ειναι κακο αυτο;;; εβαλες πολυ παραπανω απο οτι χρειαζεται. βγαλε την ψυκτρα και καθαρισε με οινοπνευμα-αλκοολη και με χαρτι κουζινας την υπαρχουσα παστα. (προσοχη μην παει η "αλοιφη" στα pins του επεξεργαστη) βαλε λιγοτερη ισα που να καλυπτει ενα λεπτο στρωμα (film) τον επεξεργαστη. δες στo you tube κανενα βιντεακι να καταλαβεις καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cpkdemian Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 οταν τοποθετησα την παστα μετα απο χρονο λιγοτερο απο λεπτο πηγα να την βγαλω αλλα δεν εβγαινε με τιποτα ειχε κολλησει για τα καλα. δεν ξεχυθικε τοσο πολυ ωστε να παει στα πινακια .το προβλημα μου ειναι οτι δεν ειδα διαφορα στις θερμοκρασιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 μα δεν σου ειπα οτι πηγε στα pins και ανεβηκαν οι θερμοκρασιες. διαβασε αν θελεις ξανα αυτα που σου εγραψα παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα