Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασια cpu

Cpkdemian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοιταχτε παιδια στο δωματιο με 18 βαθμους κελσιου το μαχ χωρις παιχνιδια ειναι 43 βαθμοι με στην στο ψυχτρα. Οσο περναει ο καιρος και ανεβαινει η θερμοκρασια μου φενεται οτι μαλλον θα εχω προβλημα. Δεν με καιει να αγορασω τιποτα για ψυξη απλα το ποσταρω για να ακουσω καμια γνωμη. Δηλαδη το καλοκαιρακι με 40 βαθμους τι θα κανωω??  :shock:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με την cpu της υπογραφής ο δικός μου δεν ξεπερνάει τους 55 c στα παιχνίδια και τους 33c σε idle με θερμοκρασία δωματίου περίπου 20 με 25C χρησιμοποιώντας μια aftermarket ψύκτρα των 15ε.Οπότε δεν χρειάζεται να δώσείς πολλά για να βελτιώσεις λίγο την κατάσταση.

[link=http://www.deepcoolglobal.com/Product/THETA16_PWM/][/link]

μπορεις να μου την ποσταρεις να την δω?

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806759

αξιζει αυτη γνωριζει καπο;Exv ayt;hιος?

Εχω αυτή   'http://www.deepcoolglobal.com/Product/THETA16_PWM/ η οποία είναι πολύ απλή αλλά την δουλειά της την κάνει.Μπορεί να μοιάζει πολύ με την εργοστασιακή αλλά είναι πολυ πιο αποτελεσματική.

Εχθες και σημερα εκανε πολυ ζεστη. Τι παστα εβαλες?? Αυτη που ειχε πανω? Επισης εισαι σιγουρος οτι κουμπωσε καλα? Τους 50 βαθμους ποτε τους εχει?

την παστα που ειχε μεσα η ψυχτρα εβαλα.καλα κουμπωσε .αλλα δεν ειδα διαφορα. οι πυρηνες εχουν ιδια θερμοκρασια οταν ειχαν και με την stock.συμφωνα με το openhardwaremonitor

επισεις η παστα ξεχυθηκε λιγο εξω απο τον επεκεργαστη. ειναι κακο αυτο;;;

την παστα που ειχε μεσα η ψυχτρα εβαλα.καλα κουμπωσε .αλλα δεν ειδα διαφορα. οι πυρηνες εχουν ιδια θερμοκρασια οταν ειχαν και με την stock.συμφωνα με το openhardwaremonitor

επισεις η παστα ξεχυθηκε λιγο εξω απο τον επεκεργαστη. ειναι κακο αυτο;;;

εβαλες πολυ παραπανω απο οτι χρειαζεται.

βγαλε την ψυκτρα και καθαρισε με οινοπνευμα-αλκοολη και με χαρτι κουζινας την υπαρχουσα παστα. (προσοχη μην παει η "αλοιφη" στα pins του επεξεργαστη)

βαλε λιγοτερη ισα που να καλυπτει ενα λεπτο στρωμα (film) τον επεξεργαστη.

δες στo you tube κανενα βιντεακι να καταλαβεις καλυτερα.

οταν τοποθετησα την παστα μετα απο χρονο λιγοτερο απο λεπτο πηγα να την βγαλω αλλα δεν εβγαινε με τιποτα ειχε κολλησει για τα καλα. δεν ξεχυθικε τοσο πολυ ωστε να παει στα πινακια .το προβλημα μου ειναι οτι δεν ειδα διαφορα στις θερμοκρασιες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...