Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει δοκιμάσει κανείς την παραπάνω κάρτα για να μου πει fps και τη ρόλο βαράει;έχο γοογλαρει και δεν βρίσκω τίποτα ευχαριστώ!

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Η κάρτα είναι θηρίο.. Αλλά για να μην έχεις βρει benches από 7970, μάλλον δεν έχεις ψάξει καλά..

Δημοσ.

λίγο δεν την stressαρα... τις έχω και τις 2 (πλεον :)  ) στα 1100/1550 είναι και τέρατα σε μέγεθος και αρκετα κοντά η μία στην άλλη και δεν θα ήθελα να ανεβάσουν τρελές θερμοκρασίες... Επίσης αν και είναι για άλλο τοπικ αυτό έχω να δηλώσω οτι ο fx8350 ΔΕΝ κάνει bottleneck τις 2*7970

• Like 2
Δημοσ.

λίγο δεν την stressαρα... τις έχω και τις 2 (πλεον :)  ) στα 1100/1550 είναι και τέρατα σε μέγεθος και αρκετα κοντά η μία στην άλλη και δεν θα ήθελα να ανεβάσουν τρελές θερμοκρασίες... Επίσης αν και είναι για άλλο τοπικ αυτό έχω να δηλώσω οτι ο fx8350 ΔΕΝ κάνει bottleneck τις 2*7970

Ωραίος  :)

Πάρα πολύ ωραίος!!!  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Και όταν ξεμπερδέψεις με τα benchmarks θα πουλήσεις την μία :P

Είπαμε για μονή κάρτα δεν έχει αντίπαλο. Για cf απογοήτευση.

Δημοσ.

Γιατι το λες αυτο?? Στο bf3 παντως που κυρίως παίζω δεν είναι απογοητευση (καθε αλλο :)   )   . Απο κει και περα όσο θα βελτιωνονται τα παιχνίδια και ο κωδικας τους τόσο καλύτερο θα είναι το crossfire...

Δημοσ.

οχι με τους 13.4 , επειδη ήταν η πρώτη μου απόπειρα με crossfire είπα να μην βάλω beta , αλλά τώρα που είδα οτι είναι απλά τα πράγματα θα τους δοκιμάσω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...