Προς το περιεχόμενο

επιλογη ψυχτρας...hydro ή με ανεμηστηρα;

nickvas19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα...

το συστημα μου ειναι για ακομη μια φορα asus p5q3,gtx 280 msi,4gb ram,intel q8200 2.33.

εχω την stock ψυχτρα και λεω να την αλλαξω.ειδα στο πλαισιο αυτην...http://www.plaisio.gr/B2O/B2O-Desktop/CPU-Cooler/Corsair-Hydro-Series-H60-CPU-Cooler-s775--s1155--s1156--s1366--sAM2--sAM3-CWCH60.htm και λεω να την παρω μιας και οι θερμοκρασιες στο pc μου μετα το overclock ειναι φωτια.το ερωτημα ειναι εαν αξιζει να παρω αυτην ή καμια αλλη.

και 2ον για τις μνημες ειχε υποθει οτι η μητρικη παιρνει μεχρι 1600mhz και οσους ρωτησα μου παν το ιδιο.ομως σας παραθετω τι εχω δει στο manual...τελος θελω να μου πειτε απο το plaisio ή το e shop ποιες να παρω γιατι χανομαι...ευχαριστω.

post-127104-0-74465700-1366914705_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οποο, καφε ψηνεις εκει  :-D . φιλε δε ξερω http://www.skroutz.gr/s/2123775/Thermalright-Silver-Arrow-SB-E.html

με αυτην εδω αφου και στο δικο σου ποστ εχεις κατι στα ιδια λεφτα θα εισαι καλα πιστευω. τωρα βεβαια πρεπει να δεις και αλλες γνωμες,

απαντα σε αυτα που σε ρωταεθι ο θανος.. και εγω να σου πω οτι εχει να κανει αναλογα με το ποσα διαθετεις....

Η Η60 ειναι μια χαρα...

το κουτι σου πιο ειναι  ?

Thanos1972 το κουτι το καθαρισα ολο ... τον μπροστα ανεμηστηρα τον πισω...και το cpu fan...παστα οχι δεν εχω αλλαξει ποτε αλλα λεω παλι το ανεμηστηρακι ειναι το stock...ειναι στα 3.2 με ρευμα 1,25v.το κουτι μου ειναι μεγεθος μεσαιο εαν καταλαβα καλα τι με ρωτας.και σιγουρα εαν μπει κατι καλυτερο θα δοκιμασω για παραπανω...δεν ξερω βεβαια ποσο αντεχει

Μαλιστα,δεν εχεις αλλαξει παστα δηλαδη.τεσπα,μπορει και να μην εκανε την τρελη διαφορα οσον αφορα τις θερμοκρασιες και απο την στιγμη που μιλαμε για overcloking,μονο καλο θα σου κανει η αλλαγη της ψυχτρας.αλλα σε καμια περιπτωση αυτη που κοιτας και το μαγαζι που κοιτας.

Με αυτην εισαι πολυ καλα και για το επομενο συστημα σου.

Thermalright True Spirit 120M BW 30.00€

• Like 2

ωραια θα την παρω...αλλα γιατι οχι hydro?!και σιγουρα θα κανει κατι?!γιατι λιγα μου φαινονται τα χρηματα!!

και οσο αναφορα εκεινο που εγραψα για τις μνημες ξερει κανεις?!

Ποιες ειναι οι μνημες σου?φθηνη μπορει να ειναι σε συγκριση με την hydro αλλα...

Μαζευε σιγα σιγα λεφτα για κανενα κουτακι,εκτος και εαν αυτο που εχεις ειναι καλο ρε παιδι μου.βεβαια δεν μας ειπες ακομη ποιο ειναι?

η ψυχτρα ειναι πολυ καλη γιαυτο που την θελεις,μην κοιτας τις τιμες πλαισιου και κρινεις ενα προϊον βαση της τιμης του μονο.

Οπου θα σε αφησει στο μελλον η thermalright,θα σε εχει αφησει και η Hydro.και ειναι και λιγοτερα απο τα μισα λεφτα.

οι μνημες ειναι κατι kingston 1066mhz 4gb...τωρα το κουτι πιο ειναι...τι μαρκα ειναι?!θα σε γελασω...παντως απο μπροστα εχει εναν ανεμηστηρα 120mm και πισω εναν ακομη...τωρα το καλο δεν ξερω πως οριζεται...θα χρειαστω και παστα;...και εαν ναι την ακριβη ή την φθηνη να παρω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οποτε θα την αγορασω...ελπιζω σε full load να ειμαι 50-60 βαθμους.

η μηπως αυτην? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806759

για τις μνημες θα μου προτεινεις καποιες?!τελικα τι υποστηριζει 1600 ή 1800mghz?!

Επεξ/σία από nickvas19

Παρε την thermalright.αλλα και η evo δεν θα σε απογοητευσει.

Οσον αφορα τις μνημες.η μητρικη σου υποστηριζει 1600αρες και με Overclock 1800αρες.ειναι το λιγοτερο που πρεπει να σε απασχολει.παρε τις πιο φθηνες 1600αρες που θα βρεις.Και θα τις βαλεις στις πορτοκαλι θυρες.ποιες μνημες εχεις τωρα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...