lionheart20 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Γεια σας Θα ηθελα αν κάποιος ξέρει να μου πει πως μπορω να επιλεξω ενα αντικειμενο απο μια εικόνα π.χ. έχω ενα wallpaper Με δυο δράκους, εναν μεγαλο και εναν μικρο, θέλω να επιλεξω μονο τον μικρο δράκο και στη συνέχεια να μπορέσω να τον αποθηκευσω στον υπολογιστη μου. Δεν θέλω να τον ενσωματωσω σε αλλη φωτογραφία απλα να τον αποθηκευσω ως εικόνα στον η/υ μου. Γίνεται;
TheELF Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Αν δεν είναι εικόνα photoshop που να έχει τα επίπεδά της,θα πρέπει να την ξεχωρίσεις μόνος σου,είναι αρκετά λεπτεπίλεπτη δουλειά. http://www.sitepoint.com/selections-in-photoshop-freehand-tools/
lionheart20 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Σ ευχαριστώ για την απάντηση φιλέ μου.δυστηχως δεν Είναι εικόνα φοτοσοπ,θα προσπαθήσω Απο τη σελιδα που μου εδωσες Ερωτηση! Μετα που θα το επιλεξω πως το κάνω save μονο του?
TheELF Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μπορείς να το κάνεις copy/paste σε μια νέα εικόνα που θα φτιάξεις ή απλά να κάνεις delete όλα τα υπόλοιπα με εναλλαγή select,και να το αποθηκεύσεις,με άλλο όνομα.
micos000 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Για ένα απλό κροπάρισμα (cropping, έτσι λέγεται η διαδικασία) δεν χρειάζεσαι το photoshop. Μπορείς να το κάνεις ακόμα και με την ζωγραφική των windows ή με το αγαπημένο μου irfan view. Στο 2ο απλά επιλέγεις το σημείο που θέλεις και από το μενού Edit->Crop selection σου κρατάει μόνο το σημείο που επέλεξες. Μετά απλά σώζεις. Στην ζωγραφική επιλέγεις το σημείο, κάνεις αντιγραφή, μετά δημιουργία νέου και επικόλληση. Μαζεύεις τα περιθώρια και σώζεις. Στο photoshop τώρα, με το Crop Tool (το 3ο από πάνω στην αριστερή στήλη ή πατώντας το πλήκτρο C στα κεφαλαία) μπορείς να επιλέξεις το σημείο που θέλεις και με το enter το κόβεις. Μετά το σώζεις με File->save as
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα