.::NikoS::. Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Άσε το χωνί χωρίς ανεμιστήρα. Εξάλλου πήρες 12άρι από ότι διάβασα πιο πάνω άρα αφού το χωνί παίρνει 8άρι το αφήνεις ως έχει. Βάλε τον 12άρι από κάτω στο πλάι να βάζει αέρα μπας και ρήξεις την κάρτα γραφικών γιατί στους 58 idle μου φαίνονται πολλά (για τη κάρτα γραφικών μιλάμε; ) Αν δεν έχεις πίσω ανεμιστήρα να βγάζει αέρα εγώ εκεί θα έδινα βάση αρχικά. Πίσω δε παίρνει 12άρι; Τα βασικά δηλαδή είναι μπροστά χαμηλά να μπαίνει αέρας και πίσω ψηλά να βγαίνει! Το sysfan μπορεί να μην έχεις συνδέσει τίποτα για αυτό να βγάζει 0. Είναι υποδοχή ανεμιστήρα στην μητρική. 1
rfc Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 ναι μωρε μπορεις να βαλεις χωνι και ανεμιστηρα αλλα ειναι 2 much. Το χωνι απο μονο του αν το εφαρμοσεις καλα, κανει πιο καλη δουλεια απο ανεμιστηρα. Δοκιμασετο και δες το μονος σου. Εμενα χωρις χωνι μου δειχνει 6 βαθμους πανω.
adams24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 κάρτα γραφικών Nvidia Geforce 8400GS τον ανεμιστήρα που πέρασα πριν τον σύνδεσα πάνω στην μητρική εκεί που έλεγε sys fan γιαυτό λέω δεν θα έπρεπε να μου έδειχνε κάτι
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 κάρτα γραφικών Nvidia Geforce 8400GS τον ανεμιστήρα που πέρασα πριν τον σύνδεσα πάνω στην μητρική εκεί που έλεγε sys fan γιαυτό λέω δεν θα έπρεπε να μου έδειχνε κάτι Ε μπορεί ο ανεμιστήρας να μη στέλνει σωστά τις στροφές του. Μου έχει τύχει με κάτι ανεμιστηράκια παμφθηνα να μου γράφει πότε 1500 και πότε 16χιλιάδες Δοκίμασε το και σε άλλη υποδοχή στην μητρική αν έχεις. (μπορει να έχεις κι άλλο fan και ίσως power fan) Επίσης μπορεί στο BIOS> hardware monitoring να είναι ρυθμισμένο να μην βλέπει τις στροφές στη συγκεκριμένη υποδοχή αν και δε νομίζω γιατί αν ήταν ρυθμισμένο έτσι δε θα έδειχνε απλά 0, δε θα το έδειχνε καν σαν sysfan. Οι βαθμοί στην κάρτα που λες είναι χωρίς να κάνεις τίποτα; Πρέπει να είναι λίγο τσιμπιμένοι...
adams24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 δεν με πειράζει αν δεν δείχνει αρκεί να μην είναι πρόβλημα η δημιουργηθεί πρόβλημαη βαθμοί για κάρτα ναι δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο κάνα διο σελίδες έχω ανοιχτές και τι να κάνω να τους ρίξω?
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 δεν με πειράζει αν δεν δείχνει αρκεί να μην είναι πρόβλημα η δημιουργηθεί πρόβλημα η βαθμοί για κάρτα ναι δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο κάνα διο σελίδες έχω ανοιχτές και τι να κάνω να τους ρίξω? Ε το ότι δε δείχνει στροφές δε νομίζω να είναι πρόβλημα της μητρικής πάντως (αν και για αυτό σου είπα δοκίμασε και σε άλλη υποδοχή αν θες) Εντάξει για την κάρτα μη φανταστείς ότι είναι τρομερό πρόβλημα οι 58 βαθμοί απλά θα μπορούσε να ήταν λίγο λιγότεροι. Μήπως εχει σκόνη το pc μέσα κι έχει στουπώσει καμιά ψύχτρα; Πάντως αν έβαλες τον 12άρι να βάζει αέρα εκεί κάτω στο πλάι δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι επιπλέον από το να βάλεις και έναν πίσω ψηλά να βγάζει αέρα. Αλήθεια μπροστά χαμηλά έχει ανεμιστήρα να μπαίνει αέρας στο κουτι ή αυτός που έβαλες είναι ο μοναδικός που έχει το κουτί;
qsis Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 δεν με πειράζει αν δεν δείχνει αρκεί να μην είναι πρόβλημα η δημιουργηθεί πρόβλημα η βαθμοί για κάρτα ναι δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο κάνα διο σελίδες έχω ανοιχτές και τι να κάνω να τους ρίξω? στη καρτα δε μπορεις να κανεις και πολλα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να εχεις δροσερο κουτι, στο δικο σου εβαλες τον ενα ανεμιστηρα που μπορουσες οποτε δε μπορεις να κανεις κατι παραπανω ισως να τη ξεσκονιζες αν εχει πιασει σκονη, διαφορετικα αλλαζεις κουτι ή αλλαζεις καρτα , πραγματα που δε συμφερουν
adams24 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 θα βάλω και ενα πίσω σίγουρα αυτές τις μέρες όχι είναι ο πρώτος που έβαλα δεν έχει άλλον μπροστά δεν έχει τίποτα είναι τελείως κλιστο το κουτί δεν έχει θέση για ανεμιστήρα μπροστα
qsis Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Ανεμιστήρα πίσω να βάλεις οπωσδήποτε είναι βασικός
adams24 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 επειδή έχω κολλήσει τώρα με τους ανεμιστήρες όπου έχει υποδοχή θα βάλω απ οτι βλέπω στα χαρακτηριστικά του λέει ότι παίρνει ενα 80αρι μπροστά που?? πρέπει να βγάλω πρόσοψη και καλώδιο κλπ κλπ http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=582&pcode=SHOW_PROD582#
GREGKERKYRA Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μπροστά μάλλον εννοεί εκεί που είναι οι σκληροί δίσκοι, οπότε ίσως χρειαστεί να βγάλεις πρόσοψη, ψάξτο λίγο και θα καταλάβεις.
adams24 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 ναι και εγώ αυτό καταλαβαίνω θέλει βγάλσιμο η πρόσοψη αλλά είπα να ρωτήσωκαι αν βγάλω πρόσοψη βάλω ανεμιστήρα και βάλω πρόσοψη από που θα ρουφάει αέρα αφού θα κλίση με την πρόσοψη
rfc Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μη βαλεις μπροστα, μονο πισω, δεν εχεις αεραγωγο μπροστα
adams24 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 ναι δεν έχει μπροστά γιαυτό λέω πίσω και πλάι εκεί που μπαίνει ο ανεμιστήρας έχει τρύπες τρύπες καλά είναι μ......ςςς βάζουν θέση για ανεμιστήρα χωρίς να έχει ουσία
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Και από μπροστά θα φέρνει αέρα. Ίσως στο κάτω μέρος της πρόσοψης να έχει κενό αφού δεν έχει από μπροστά. Εμένα κλείνει ολόκληρο καπάκι μπροστά και καλύπτει όλες τις τρύπες κι όμως αέρα φέρνει ο μπροστινός. Καλά οι τρύπες στο πλάι κόβουν τον αέρα αλλά οκ σιγουρα κάτι γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα