adams24 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 θέλω να πάρω ένα ανεμιστήρα για το κουτί να βγάζει αέρα έξω το θέμα μου είναι πως μπορώ να ξέρω που κουμπώνει πάνω στην μητρική μην κάνει κανένα μπουμμμμμμεπίσης βλέπω ότι το κουτί 2 τετράγωνα με τρυπούλες τρυπούλες ενα μεγάλο και ένα μικρο μπορώ να βάλω 2 ?????
Thanos1972 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Ποιο ειναι το κουτι σου?και ποια ειναι η μητρικη σου?
vaiosgtr Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 εισαι συγουρος οτι εχει δυο θεσεις πισω? εγω στα χαρακτηριστικα του βλεπω οτι εχει μια 120mm επισης να ξερεις οτι υπαρχουν δυο συνιθησμενες περιπτωσεις: ή να συνδεεται με 3pin ή με 4pin που ειναι συνηθως PWM. βεβαια η συσκευασια θα περειεχει συγουρα μετατραπεα σε molex για συνδεση κατευθυαν απο το τροφοδοτικο αλλα και εαν κοιταξεις κατω αριστερα στην μητρικη σου θα βρεις ενα ασπρο με 2 pin προς τα πανω και λεει system fan. μην αγχωνεσε δεν θα κανει μπουμ
adams24 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 εγώ από έξω βλέπω 2 μια μεγάλη που έχει κενές θέσεις για βίδες και μια μικρή η μικρή ίσως να είναι κάτι άλλο οχι πίσω ετσι όπως βλέπεις το κουτί στην φωτογραφία αριστερά πάνω στο καπάκι ωραία θα βγάλω άκρη δηλ να το συνδέσω κατευθείαν στην μητρική στο τροφοδοτικό όπως λες επίσης τα pin είναι τα συρματακια??
vaiosgtr Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 βγαλε μια φωτογραφια να συνενοηθουμε και το τροφοδοτικο σου συγουρα θα εχει σαν το παρακατω:
adams24 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 αυριο θα παω να το παρω απο πλεσιο βρηκα με 6-7E
adams24 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 αυτο λεω να παω παρω http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/case-fans/Turbo-X-FAN-120mm-Green-TX-274-CG-4GNS.htm
vaiosgtr Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 φενεται πως εχεις μανια με το πλαισιο ε? εαν διαβασεις λιγο στο φορουμ θα δεις οτι πολυ το κατηγορουν. και ειδικα τα προιοντα turbo-x. λενε μακρια . εγω βεβαια δεν εχω ψωνισει απο εκει αρα δεν μπορω να πω. απλα μεταφερω αυτα που εχω ακουσει
adams24 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 χαχαχα εχω παρει αρκετα και μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα ειναι κοντα μου γιαυτο..τι να κανω να ψαχνω σε διαφορα ενω ξερω οτι θα το βρω εκει?τωρα αν μηλαμε για διαφορα τιμης κανενα 20 το ψαχνω στο θεμα μας τι λες γιαυτο?
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δε μας βγάζεις μία φωτογραφία το μέρος του κουτιου που περιγράφεις; Εγώ πάντως δεν καταλαβα πως ακριβώς είναι. Μπρος πισω; πάνω κάτω αριστερα κλπ μπερδευτικα. Θα σου πούμε που συνδέετε οταν πάρεις το ανεμηστηράκι (αφού δούμε πρώτα που θα μπει, τι βύσμα έχει) και ίσως βρούμε από άλλο μαγαζί γιατι πλέον το πλαίσιο μόνο τουβλο-χ έχει δηλαδή έλεος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα