ignatiz Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Καλησπερα στο forum, εχω ενα Plato Notebook,τον εχω αρκετο καιρο κ εχω προβλημα με την οθονη,οταν ανοιγει τρεμοπαιζει (βλεπε φωτο) και βγαζει διαφορες γραμες σα κυμματα,οταν συνδεω σε εξωτερικη οθονη απο τη VGA δειχνει το ιδιο χαλια στην LG μου,καμια φορα οταν τον ανοιγω τα κυματα ειναι μονο στο logo του pentium 4 και στο φορτομα των ΧΡ κ μετα οταν ανοίξει η επιφ εργασ, ειναι οκ χωρις γραμμες, ολοκαθαρη,σα να λεμε οποτε εχει κεφια μου δειχνει καθαρη εικονα.Το ιδιο συμβαινει κ στην ασφ. λειτουργία. Η (ΑΤΙ) καρτα γραφικων ειναι ? καμια ιδεα τι να κανω?
LambisElef Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Η κάρτα παραδίδει πνεύμα. Είναι κατά 99% κολλημένη στη μητρική, οπότε πας για καινούργιο λάπτοπ μιας και δεν αξίζει επιδιόρθωση 1
ignatiz Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Η κάρτα παραδίδει πνεύμα. Είναι κατά 99% κολλημένη στη μητρική, οπότε πας για καινούργιο λάπτοπ μιας και δεν αξίζει επιδιόρθωση Ναι φιλει ειναι κολλημεη στη μητρικη , το ανοιξα κ ειδα, υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι καμια καλωδιοταινια ή συνδεσμος της οθονης?
xristosk Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 όχι εφόσον το έβαλες σε εξωτερική οθόνη και σου έκανε τα ίδια, έχει πρόβλημα η κάρτα, δεν φταίει κάποιο καλώδιο
ignatiz Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 και κατι ακομα, για ανταλλακτικα η για απόσυρση πιάνει τιποτα? αξίζει?
coolerman Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 κομμάτι-κομμάτι κάτι θα πιάσει η και ολόκληρο μπορείς. μην ξεχνάς έχει τα χρόνια του
ignatiz Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 το κοιταξα κ αυτο φιλε αλλα δν αξιζει γτ ειναι πιθανο να μην φτιαξει κ μετα απο αυτο
ignatiz Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 κ μονο που εχει αρκετο κοστος δν αξιζει να καν πολλα
coolerman Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 κ μονο που εχει αρκετο κοστος δν αξιζει να καν πολλα μην τα μπερδεύεις,άλλο το κόστος του reballing και άλλο δεν θα δουλέψει/λειτουργήσει μετά το reballing. θα δουλέψει μια χαρά και θα το κράτησεις άλλα 10 χρόνια
ignatiz Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 αμα ειναι τοσο καλο οσο λες το reballing,θα το κοιταξω παραπανω τοτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα