dimitrisOS Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 καλησπέρα έχω ένα 3g που του λίπη το κουμπί power & ένα 3gs που μου έσπασε η οθόνη αλλά λειτουργεί πλήρως μπορώ να κάνω αλλαγή στις οθόνης είναι ίδιες ή δεν κουμπώνουν καν ;
dimitrisOS Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 όλοι η οθόνη γιατί μου είπε ότι όταν το βάζει στο itunes το κινητό μια χαρά το δουλεύεις !
sistah Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δεν καταλαβα τιποτα απο την προταση σου αλλα τεσπα.Αν εχει σπασει και το εξω και το μεσα, πρεπει να παρεις απο το 3gs μονο το home buttonνα το βαλεις στο panel του 3g και να βαλεις ολο το front panel στο 3gs. Eαν δεν εχεις ασχοληθει ποτε με aνοιγμα Iphone να ξερεις οτι ειναι πολυ ευαισθητα και μπορεις ανετα να κανεις "χαζομαρα".Δες απο το ifixit τους αναλυτικους οδηγους του, και κανενα youtube video.Μην παραλειψεις κανενα step. Ακυρο, απο 3gs σε 3g λενε οτι μπορεις να αλλαξεις lcd (δεν ξερω πως το εκαναν).Το αναποδο δεν γινεται γιατι εχουν διαφορετικο connector.
dimitrisOS Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 ευχαριστώ είπα πιο πάνω όλοι οθόνη θρύψαλα και το κινητό δουλεύει μια χαρά όταν το βάζω στο itunes δουλεύει μου είπε
sistah Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Κοιτα, εαν ΜΟΝΟ η LCD ειναι σπασμενη και οχι το τζαμι απο εξω δηλαδη αυτο >> μπορεις να την αλλαξεις με 7-10 ευρω.Εγω αυτο εκανα στο 3G.Εαν εχει σπασει και αυτο στην φωτογραφια τοτε θα ανεβει η τιμη.
dimitrisOS Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Απο μέσα είναι σπασμένη :/ Κάτι ακόμα τα καπακια είναι ίδια για να τα αλλάξω ; Μια οθόνη πόσο κάνει και με συμφέρει να την πάρω απο amazon γιατί θέλω να καταγγείλω αυτές τις μέρες πράγματα . Ακόμα όταν άνοιξα το 3GS κόπηκε η καλωδιοταινια για το κουμπί power απο πούνε το πάρω και αυτο ; Ευχαριστώ για την βοήθεια!
dimitrisOS Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Καμία βοήθεια ; Μπορώ να αλλάξω το καπάκι γιατί έχει σπάσει στην άκρη και έχει φύγει το κουμπί και δεν κλείνει το κινητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα