Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!

Καθώς περνούσα κάτι ταινίες στον εξωτερικό σκληρό δίσκο μου εμφάνισε ένα μήνυμα "κατεστραμμένα αρχεία" το σταμάτησα,έβαλα το antivirus να δουλέψει,δε βρήκε τίποτα οπότε συνέχισα κι έδειχνε πως τα πέρασε όλα κανονικά.Όταν πήγα να κάνω ασφαλή κατάργηση υλικού δεν γινόταν με τίποτα,προσπάθησα αρκετές φορές χωρίς όμως αποτέλεσμα κι έτσι απλώς έβγαλα το USB.Όταν ξανασύνδεσα τον σκληρό,τον αναγνώρισε αλλά δεν μπορούσα να μπω μέσα.Έκανα λοιπόν "αυτόματη διόρθωση σφαλμάτων του συστήματος αρχείων και ανίχνευση και ανάκτηση κατεστραμμένων τομέων δίσκου".Μετά την επανεκκίνηση δούλευε κανονικά.Το προβλημα είναι πως εξαφανίστηκαν 200 GB αρχεία (φωτογραφίες,ταινίες,σειρές,αρχεία από εργασίες του πανεπιστημίου κλπ) από τα 400GB που είχα αποθηκευμένα..Αυτά που υπάρχουν ακόμα δουλεύουν κανονικά!Όταν έβαλα το antivirus να σκανάρει πάλι όλον τον δίσκο φαινόταν σα να σκανάρει και τα αρχεία που έχουν εξαφανιστεί..φαινόταν πως τα "έλεγχε",ταυτόχρονα δεν μου δείχνει να υπάρχει ελεύθερος αυτός ο χώρος των αρχείων που δεν υπάρχουν πια..Για την ακρίβεια τώρα δείχνει δεσμευμένα 196GB αλλά τα αρχεία που έμειναν μέσα πιάνουν μόνο 70GB..Ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό;;Κι αν μπορώ να επαναφέρω τα αρχεία ή έστω αν μπορεί να ανοίξει τελείως αυτός ο χώρος στον δίσκο;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Δοκίμασε να κανείς ανάκτηση με το recuva, ειναι δωρεάν. Να επιλεξεις το deep scan.

Αν ειναι όμως θέμα virus, malware etc ειναι λίγο δύσκολο για να μην πω απίθανο. Δυο φορές που κόλλησε ιό το flash και εξαφάνισε τα αρχεία δε μπόρεσα να κανω κάτι κ αναγκάστηκα να το φορμαρω.

Αλλα ας μην είμαστε απαισιόδοξοι, ας δούμε τι εχουν να που κι οι άλλοι.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Thanks for answering Mikelamar!Έκανα ό,τι μου είπες με τοrecura αλλά δυστυχώς μου βρήκε μόνο 20 φωτο για επαναφορά..Προφανώς κάτι άλλο παίζει..ρώτησα κάποιον γνωστό μου τεχνικό και μου είπε:pithanon ta dvd pou phges na peraseis den htan kalhs poiothtas twra prepei na kaneis diamorfosh tou diskou sou alla prwta na krathseis oti mporeis gt tha xathoun ola s ta arxeia sos....
oso gia ayta pou deixnei oti uparxoun alla den mporeis na ta deis ta exei pithanon krathseis ws back up krufa arxeia alla mallon dustuxws ta exases...

έτσι κι εγώ πέρασα όσα αρχεία είχαν μείνει στο laptop  κι έκανα στον εξωτερικό διαμόρφωση,έλα όμως που τώρα δεν τον αναγνωρίζει καθόλου!!Μου γράφει "μια από τις συσκευές usb που είναι συνδεδεμένες σ'αυτόν τον υπολογιστή δε δούλεψε κανονικά και δεν αναγνωρίζεται από τα windows" Αυτό σημαίνει πως τώρα τον κατέστρεψα τελείως;;θα αναγκαστώ να πάρω καινούριο;;  :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...