Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα,

Θέλω να αλλάξω ram στο mobo (EP43-DS3) λόγω του ότι με αυτές που έχω υπάρχει πρόβλημα...έβαλα άλλες φίλου και δουλεύει άριστα αλλα πρέπει να του τις επιστρέψω.Ψάχνω για Ram 2x2gb σε 800 η 1066

MHz αυτές βλέπω πως υποστηρίζονται στο site του κατασκευαστή του mobo..Όσο γίνεται πιο οικονομικές 

με ενδιαφέρουν ακόμα και μεταχειρισμένες απλώς να είναι σε αριστη λειτουργική κατάσταση.Οποιαδήποτε πρόταση δεκτη

Ευχαριστώ  :)

Δημοσ.

Οι δικες μου ειναι οι  kingston KHX8500D2K2/2GN.Το pc μου το ειχαν κανει δωρο πριν απο 5 χρονια περιπου οποτε απιθανο εως δυσκολο να γινει κατι με την εγγύηση..

Δημοσ.

Εαν βρεις απο που ειχε αγοραστει το μηχανημα τοτε κανε μια ερωτηση.γιατι οι Kingston εχουν lifetime εγγυηση.οπως και οι περισσοτερες δηλαδη.

Πως εφτασες στο συμπερασμα οτι ειναι ελλατωματικες οι μνημες?επειδη το μηχανημα δουλεψε με αυτες του φιλου σου?memtest ετρεξες?

Δημοσ.

Αρχικα οποτε τις βαζω πανω το pc φρεεζαρει μετα απο μικρο χρονικο διαστημα ή βγαζει μπλε οθονη κατι που με του φιλου μου τις ram δεν το εχει κανει..Eπιπλεον ειχα τρεξει το memtest ειχε βγαλει και 2 ερρορ.

woIDzj5.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...