kostaks3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Εβαλα σημερα πριν λιγη ωρα να καθαρισω τον υπολογιστη της αδερφης μου κι τωρα που βαζω τα καλωδια ολα πισω,παει να κανει τον θορυβο οταν ανοιγει αλλα μετα απο 3 δευτερολεπτα κλεινει.μετα απο μονο του παει και κανει το ιδιο. Το μονο που εκανα οταν το ανοιξα ηταν να το καθαρισω απτη σκονη και εβγαλα και ξαναεβαλα τα καλωδια των κληρων και του cd Λυσεις;
veteranos123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δες αν την ώρα που ανοίγεις το pc γυρνάει ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή.βεβαιώσου ότι δεν κουνιέται η ψύκτρα του επεξεργαστή. Μήπως έβγαλες καμιά ψύκτρα?
kostaks3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Ψυκτρες και τετοια δεν πςιραξα.μονο αυτα που ανεφερα.ο ανεμιστηρας του cpu και της καρτας γραφικων γυρνανε για αυτο το μικρο χρονικο διαστημα Edit: εκανα και κατι που ειδα σε ενα αλλο site εβγαλα και εβαλα τις ραμ λλα και παλι τπτ Επεξ/σία 25 Απριλίου 2013 από kostaks3
Rod@X Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Τι pc έχεις? Έχεις κουμπώσει καλά τις μνήμες και ότι άλλο ξεκούμπωσες?
veteranos123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Κάτι με την τροφοδοσία παίζει. Βγάλε όλα τα καλώδια από μητρικές, σκληρούς κτλ και ξαναβάλτα.
kostaks3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Πιστευω τα εχω κουμπωσει οκ.Το pc ειναι: Μητρικη asus p5k cpu intel quad core και κατι αλλα...(2.4GhZ) Μνημες δεν θυμαμαι Kαρτα γραφικων Nvidia Geforce 9000 ή 9500 (500 mb ειναι) Αυτα.Θα δοκιμασω αυτο που προτεινε ο veteranos και ευελπιστω να μην τα κανω χειροτερα.Ενημερωνω Λοιπον νταξει οκ,πηρε μπρος το μηχανημα και δεν κλεινει απο μονο του.Αυτο που εγινε ομως τωρα ειναι οτι δεν εχω εικονα.Λετε να εκαψα καμια καρτα γραφικων; Το ανεμιστηρακι απο καρτα γραφικων γυρναει και αυτο Να σημειωσω αν χρειαστει η πληροφορια οτι δεν κανει κανενα μπιπ αλλα νομιζω δεν εκανε και οταν δουλευε κανονικα Επεξ/σία 25 Απριλίου 2013 από kostaks3
kostaks3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) το εκανα.τιποτα.τους αλλαξα και slots edit: Δοκιμασα να βαλω τις ραμ μια μια. Οταν εβαλα την μια μονη της και εκκινησα,δεν ειχε εικονα και εκανε 3 συντομα μπιπ ασταματητα δηλαδη 3 μπιπ και ξανα παλι απτην αρχη. Οταν εβαλα την αλλη μονη της ηταν οκ (χωρις να εχει εικονα) Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να κανω. Εψαξα στο google και αλλοι λενε οτι φταιει η μητρικη,αλλοι λενε οτι φταιει η ραμ αλλοι κατηγορουν τον επεξεργαστη. Εχω μπερδευτει. Οποιος μπορει ας προτεινει λυση! Επεξ/σία 25 Απριλίου 2013 από kostaks3
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Κοιτάζω να βρω τι σημαίνουν τα 3 σύντομα μπιπ και δε το βρίσκω. Σίγουρα έχεις την p5k σκέτη; (εννοώ υπάρχει και P5K pro και άλλα μοντέλα) Και τα 3 μπιπ έχουν την ίδια διάρκεια και είναι μπιπ μπιπ μπιπ ----(παύση)---- μπιπ μπιπ μπιπ -----(παύση)----- και δε σταματάνε;;
rfc Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Ολα εξω παλι και κουμπωσε μονο μητρικη και δες αν ξεκιναει.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Συγκέντρωση φορτίων παίζει ? Δες αν ακουμπάει η μητρική και τα υπόλοιπα, σε μέρη που δεν πρέπει.
kostaks3 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Παιδια θελω να πω οτι σας ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια και το ενδιαφερον. Τελικα το πηγα σε εναν γνωστο χθες και μου ειπε σημερα πως το τροφοδοτικο εφταιγε. Τελικα το αλλαξε και ολα μια χαρα. Back to action! Και παλι σας ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα