aquamarine Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 εχω αυτο το netbook , πριν ειχε windows 7 starter απο την μανα του , ολα ηταν μια χαρα. Απλα επειδη κολαγανε λιγο ειπα να βαλω νεα, και το προβλημα ειναι οτι δεν εχω καμερα. Mε τα δικα του windows ειχα καμερα μια χαρα. Εχω δοκιμασει τα παντα , κατεβασα drivers αλλα δεν ξερω τι καμερα φοραει , υπαρχουν drivers εδω , το θεμα ειναι οτι εχει 2 τυπους καμερα, τους κατεβασα , εγκατεστησα και τα δυο, και ενα τρεχω το acer crystal eye μου λεει camera not found. προσπαθησα και με driver genius αλλα καμερα δεν βρηκε , γενικος εχω προσπαθησει τα παντα, περασα ξανα νεα windows ... τιποτα !!! Updates γινανε κανονικα , γενικος ολα ειναι οκ εκτος απο καμερα !!! Δεν βγαζω ακρη , θα τρελαθω !!! στο device manager μου εχει την πιο κατω φωτο . Αν μπορει κανεις να με βοηθησει γιατι το netbook το θελω να το παρει ο αδελφος μου που θα φυγει και πρεπει να εχουμε καμερα για skype .
LambisElef Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μπορείς να δοκιμάσεις και κάνα άλλο πρόγραμμα, π.χ. slimdrivers Παραπάνω δεν μπορώ να βοηθήσω
aquamarine Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μπορείς να δοκιμάσεις και κάνα άλλο πρόγραμμα, π.χ. slimdrivers Παραπάνω δεν μπορώ να βοηθήσω To εκανα , δεν βρησκει καμερα !!! εκει ειναι το θεμα οτι ειναι σαν να μην υπαρχει καμερα !!!!!! κουφα πραγματα , αφου εχει καμερα το netbook και πριν τα μαμισια windows ηταν τα starter , και τωρα παλι starter του εχω !! Θα τρελαθω τελειως !!! (φυσικα 32bit , δεν υποστιριζονται 64bit) Λογικα το Unkown Device πρεπει να ειναι η καμερα ????????? γιατι και update drivers να του κανω μου λεει οτι εχουν εγκατασταθει.
coolerman Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση τους driver έχεις κάνει;; κανονικά με windows update έπρεπε να περαστούν.
aquamarine Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 ποιους drivers ??????????? Mα δεν βλεπει καθολυ καμερα για να εχω drivers !!!!
magdalhnh Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Κάτσε πως δεν βλέπει κάμερα? Αφού στις συσκευές απεικόνισης ( imaging devices ) γράφει Lexmark X422. Δοκίμασε με Site: http://support.lenovo.com/en_US/detail.page?LegacyDocID=MIGR-70479">αυτόν τον driver από thinkpad με την ίδια κάμερα.
coolerman Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 τους driver απο που τους έχεις κατεβάσει;; αφου λές στο πρώτο σου μύνημα οτι κατέβασες και δεν τους αναγνωρίζει.
magdalhnh Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Α εγώ τώρα άνοιξα το link με το site, από όπου κατέβασες drivers. Γιατί δεν τους κατέβασες από το επισημο site της Acer?
aquamarine Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 το lexmark X422 εγω καταφερα να το βγαλω στον device manager , δεν υπηρχε , επιλεγοντας το unkwonw device και απο την επιλογη action / Add legacy hardware εφτασα στο να μου βγαλει imagine devices και το Lexmark 422 (τωρα τι ειναι αυτο ενας θεος ξερει!!) οτι και να κανω , και drivers να παω να εγκαταστησω , αλλα και αυτο του lenovo μου βγαζει το παρακατω: (φωτο) χχχχχμμμμ, λετε να ειναι που τα windows ειναι 32bit ?? λετε να υποστιριζει X64 ???? γιατι στο site της acer για αυτον σε windows 7 32bit ΔΕΝ ΕΧΕΙ τιποτα για camera , αλλα σε Χ64 εχει !!!!!!!!!!!!!! για δειτε εδω !!!! http://www.acer.gr/ac/el/GR/content/drivers γραψτε στην αναζητηση AO531h , ειναι το μοντελο !!! και δειτε στους drivers τως 32bit δεν εχει καμερα καθολου , ενω στους 64bit εχει 3 drivers . Να βαλω Χ64 ??? χχμμμμμ γιατι ειχα πιοοοοοο παλια ενα παλι acer aspire 7" με μικροτερο επεξεργαστη και τα X64 δεν τα επερνε , μου πεταγε μηνυμα μετα την εγκατασταση οτι δεν υποστιριζει ο επεξεργαστης. Σε αυτον δεν εχω δοκιμασει !!!
coolerman Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 θα βάλεις driver ανάλογα με το λειτουργικό σου. για δοκίμασε αυτόν το driver Card Reader Driver (RTS5158E) windows 7 x32
aquamarine Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 θα βάλεις driver ανάλογα με το λειτουργικό σου. για δοκίμασε αυτόν το driver Card Reader Driver (RTS5158E) windows 7 x32 ισως εκει ειναι το θεμα , λες να φταιει που εχω 32bit ????? μηπως δεν εχει υποστήριξη η καμερα στα 32bit και πεδευομαι αδικα ? Λογικα περνει και 64bit . το εβαλα αυτο το card reader driver , δεν εγινε τιποτα , ουτε κανει update .... τιποτα !!!
coolerman Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 ισως εκει ειναι το θεμα , λες να φταιει που εχω 32bit ????? μηπως δεν εχει υποστήριξη η καμερα στα 32bit και πεδευομαι αδικα ? Λογικα περνει και 64bit . ίσως,δέν χάνεις τπτ να δοκιμάσεις.αλλά για να μην έχει τα x32 κάτι σημαίνει. ίσως να πάρεις απάντηση που έχει κάποιος το ίδιο. windows 7 έχει και x32 και x64 για το συγκεκριμένο.
aquamarine Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 θα του πεταξω Χ64 , για να μην εχει camera drivers σε windows 7 32bit μαλλον εκει ειναι το σκαλωμα , σε windows 7 64bit αλλα και σε ΧΡ 32bit εχει camera drivers . Μαλλον αδικα την παλευω με τα win 7 32bit ....
magdalhnh Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 δεν είδα τι drivers σου δίνει. Αν έχει για vista 32bit δοκίμασε και με εκείνον τον οδηγό. Κάνε και αυτό που λέει Site: http://forum.notebookreview.com/acer/336575-acer-aspire-one-crystal-eye-camera-issue.html">εδώ στο δεύτερο post, μπας και έχει αποτέλεσμα.
aquamarine Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 δεν είδα τι drivers σου δίνει. Αν έχει για vista 32bit δοκίμασε και με εκείνον τον οδηγό. Κάνε και αυτό που λέει Site: http://forum.notebookreview.com/acer/336575-acer-aspire-one-crystal-eye-camera-issue.html">εδώ στο δεύτερο post, μπας και έχει αποτέλεσμα. το εχω δει αυτο το Link ,ευχαριστω , δεν εγινε κατι !!! ΟΧΙ δεν εχει svista drivers , εχει μονο win 7 32bit , win 7 64bit , win XP 32bit , και μονο στα win 7 32bit δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ απο camera drivers !!!!! στα αλλα εχει , καλα ΧΡ δεν θελω , δεν εχω αλλωστε. τα windows 7 starter υπαρχουν σε 64bit η μονο 32bit βγαινουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα