dante_k Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Καλησπέρα Ίσως κάποιοι από εσάς να έχουν ήδη δει το καινούργιο tablet της ainol. Μόλις το είδα, το ερωτεύτηκα. Link --> εδώ Η τιμή αυτή τη στιγμή βγαίνει στα 123€. Πως σας φαίνονται τα χαρακτηριστικά του; Θα είναι το πρώτο μου tablet και η εμπειρία μου είναι ελάχιστη χρήση σε κάποιους φίλους. Γνωρίζει κανείς μήπως πότε σκοπεύει να βγει σε in stock; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) καλο φαίνεται και νομίζω έχει καλύτερή Κάρτα γραφικών από αυτή των άλλων τετραπυρηνων της ainol Επεξ/σία 25 Απριλίου 2013 από kalampakas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Ο a31 δεν λεει και πολλα παντος πολυ αδυναμος ποιο καλος ο δυποιρυνος απο το ainol novo 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Γνώμη μου, μην βιάζεσαι να πάρεις tablet που μόλις κυκλοφόρησε, και ειδικά κινέζικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dante_k Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Γνώμη μου, μην βιάζεσαι να πάρεις tablet που μόλις κυκλοφόρησε, και ειδικά κινέζικο. Σεβαστή η γνώμη σου και την ακολουθώ σε κάποιες περιπτώσεις. Αλλά δεν είναι όλες οι εταιρείες "κινέζικες" με την έννοια που έχει επικρατήσει. Η ainol είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Ναι, η Ainol είναι μεγάλη εταιρία, αλλά ούτε Samsung θα έπαιρνα αμέσως μόλις βγει Δεν ξέρω, έχω την αίσθηση ότι με τα tablets συγκεκριμένα η υπομονή είναι αρετή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dante_k Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Αν το πάρουμε έτσι, ναι. Αξίζει να περιμένω. Αν και τώρα που είδα και το hero το σκέφτομαι γιατί έχω διαβάσει καλά review και είναι στα ίδια λεφτά. Απλά θέλω να πάω σε κάποιο κατάστημα και να δω τη διαφορά 8'' με 10''. Θέλω να το έχω μαζί μου για τη δουλειά και ίσως είναι κουραστικό να κουβαλάω μια κουμούτσα αν είναι μεγάλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atropa Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 θα έπαιρνα κάτι με rockchip καλύτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Αν το πάρουμε έτσι, ναι. Αξίζει να περιμένω. Αν και τώρα που είδα και το hero το σκέφτομαι γιατί έχω διαβάσει καλά review και είναι στα ίδια λεφτά. Απλά θέλω να πάω σε κάποιο κατάστημα και να δω τη διαφορά 8'' με 10''. Θέλω να το έχω μαζί μου για τη δουλειά και ίσως είναι κουραστικό να κουβαλάω μια κουμούτσα αν είναι μεγάλο Η οθόνη με αυτή την αναλογία είναι ίδια με του ipad mini όπως και η αναλυση. τώρα για τα χρώματα και τις γωνίες θέασης δεν ξέρω αλλά συνήθως η ainol βάζει καλά panel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Πάντως και η μπαταρία του είναι πολύ καλή (5000mAh) και πολυ καλή gpu σε σχέση με την πεθαμένη vivage (ή όπως λεγόταν το έκτρωμα εκείνο που είχαν βάλει στην προηγούμενη γκάμα tablet που είχαν κυκλοφορήσει προ 3-4 μηνών. Προσωπικά επειδή το έψαχνα το θέμα στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή και στα λεφτά αυτα, στο θέμα χαρακτηριστικών πάντα, είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Πρέπει να δούμε όμως και τπτ handons και αν βγάλει τπτ προβλήματα. οπότε σε 1-2 μήνες είναι η κατάλληλη (για μένα) "περιοδος ωρίμανσης" για αγορά. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2013 από kallair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα