Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με μια ηλεκτρική συσκευή του σπιτιού, η οποία κάποιες φορες ρίχνει το ρελιέ, και κατά συνέπεια, πέφτει το ρεύμα. Θέλω λοιπόν να πάρω ένα πολύπριζο ασφαλειας, έτσι ώστε να μην κινδυνεύει να καεί το pc όποτε γίνεται αυτό. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα αξιόπιστο μέχρι 50 ευρώ ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με μια ηλεκτρική συσκευή του σπιτιού, η οποία κάποιες φορες ρίχνει το ρελιέ, και κατά συνέπεια, πέφτει το ρεύμα. Θέλω λοιπόν να πάρω ένα πολύπριζο ασφαλειας, έτσι ώστε να μην κινδυνεύει να καεί το pc όποτε γίνεται αυτό. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα αξιόπιστο μέχρι 50 ευρώ ?

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/3088217/APC-PF8VNT3-GR.html">APC

Αλλά καλό θα είναι να το κοιτάξεις..δεν είναι μόνο το Pc λογικά θα έχεις και άλλες ηλεκτρικές συσκεύες.

Δημοσ.

Επειδή το θέμα έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές, η καλλίτερη λύση για την προστασία του pc, της οθόνης και, ενδεχομένως, και άλλων μικροσυσκευών, είναι η αγορά μιας μονάδας UPS.

Δημοσ.

Δηλαδή δεν θα με καλύψει ένα πολύμπριζο ασφαλείας; Το λέω αυτό γιατι το budget μου δεν το βλέπω να φθάνει για ups.

@ mdr21

Το ρελέ πέφτει λόγω του φούρνου (διαπιστωμένο) τον οποίο έχω φτιάξει δυο φορές, αλλά δεν είναι της παρούσης. Άλλωστε το πολύπριζο ασφαλείας θα είναι και μια ´επένδυση ´ για το μέλλον (τυχόν κακοκαιρίες κλπ), ασχέτως φούρνου.

Δημοσ.

το πολυμπριζο ασφαλειας δεν θα κανει και μεγαλη δουλεια, πιο καλα ειναι να παρεις εναν σταθεροποιητη ή ενα ups για να σου κραταει το ρευμα οταν πεφτει

Δημοσ.

το πολυμπριζο ασφαλειας δεν θα κανει και μεγαλη δουλεια, πιο καλα ειναι να παρεις εναν σταθεροποιητη ή ενα ups για να σου κραταει το ρευμα οταν πεφτει

Προτάσεις; (Να είναι της προκοπής, αλλά μην βγούμε από το παράθυρο οικονομικώς :P )

Δημοσ.

Μήπως έχει πρόβλημα η ασφάλεια; Πρόσφατα και εγώ είχα πρόβλημα με την ασφάλεια του δωματίου μου στο κεντρικό πίνακα, μερικές φορές όταν  πήγαινα να ανοίξω το πολύμπριζο ή γενικά να το βάλω στην πρίζα έπεφτε η ασφάλεια, τελικά την άλλαξα και όλα κομπλέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...