gregpec2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με μια ηλεκτρική συσκευή του σπιτιού, η οποία κάποιες φορες ρίχνει το ρελιέ, και κατά συνέπεια, πέφτει το ρεύμα. Θέλω λοιπόν να πάρω ένα πολύπριζο ασφαλειας, έτσι ώστε να μην κινδυνεύει να καεί το pc όποτε γίνεται αυτό. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα αξιόπιστο μέχρι 50 ευρώ ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
coolerman Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με μια ηλεκτρική συσκευή του σπιτιού, η οποία κάποιες φορες ρίχνει το ρελιέ, και κατά συνέπεια, πέφτει το ρεύμα. Θέλω λοιπόν να πάρω ένα πολύπριζο ασφαλειας, έτσι ώστε να μην κινδυνεύει να καεί το pc όποτε γίνεται αυτό. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα αξιόπιστο μέχρι 50 ευρώ ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Site: http://www.skroutz.gr/s/3088217/APC-PF8VNT3-GR.html">APC Αλλά καλό θα είναι να το κοιτάξεις..δεν είναι μόνο το Pc λογικά θα έχεις και άλλες ηλεκτρικές συσκεύες.
makfil Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με μια ηλεκτρική συσκευή του σπιτιού, η οποία κάποιες φορες ρίχνει το ρελιέ, και κατά συνέπεια, πέφτει το ρεύμα. Θέλω λοιπόν να πάρω ένα πολύπριζο ασφαλειας, έτσι ώστε να μην κινδυνεύει να καεί το pc όποτε γίνεται αυτό. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα αξιόπιστο μέχρι 50 ευρώ ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επειδή το θέμα έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές, η καλλίτερη λύση για την προστασία του pc, της οθόνης και, ενδεχομένως, και άλλων μικροσυσκευών, είναι η αγορά μιας μονάδας UPS.
mdr21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μηπως να φωναζες καλυτερα ηλεκτρολογο να δεις γιατι πεφτει το ρελλε?
gregpec2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δηλαδή δεν θα με καλύψει ένα πολύμπριζο ασφαλείας; Το λέω αυτό γιατι το budget μου δεν το βλέπω να φθάνει για ups. @ mdr21 Το ρελέ πέφτει λόγω του φούρνου (διαπιστωμένο) τον οποίο έχω φτιάξει δυο φορές, αλλά δεν είναι της παρούσης. Άλλωστε το πολύπριζο ασφαλείας θα είναι και μια ´επένδυση ´ για το μέλλον (τυχόν κακοκαιρίες κλπ), ασχέτως φούρνου.
panos0100 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 το πολυμπριζο ασφαλειας δεν θα κανει και μεγαλη δουλεια, πιο καλα ειναι να παρεις εναν σταθεροποιητη ή ενα ups για να σου κραταει το ρευμα οταν πεφτει
gregpec2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 το πολυμπριζο ασφαλειας δεν θα κανει και μεγαλη δουλεια, πιο καλα ειναι να παρεις εναν σταθεροποιητη ή ενα ups για να σου κραταει το ρευμα οταν πεφτει Προτάσεις; (Να είναι της προκοπής, αλλά μην βγούμε από το παράθυρο οικονομικώς )
Havik Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μήπως έχει πρόβλημα η ασφάλεια; Πρόσφατα και εγώ είχα πρόβλημα με την ασφάλεια του δωματίου μου στο κεντρικό πίνακα, μερικές φορές όταν πήγαινα να ανοίξω το πολύμπριζο ή γενικά να το βάλω στην πρίζα έπεφτε η ασφάλεια, τελικά την άλλαξα και όλα κομπλέ.
HamerZ Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Προτάσεις μπορείς να δεις Site: http://www.skroutz.gr/c/41/ups.html?from=catspan&keyphrase=apc">apc - Σταθεροποιητές τάσης , που το 50ερω δεν το γλιτώνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα