Vole Maulder Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Γιατί; Που το στηρίζεις αυτό; Στο ότι θέλουν να προωθήσουν τις συνδρομητικές υπηρεσίες για ταινίες και σειρές, γι' αυτό και δε θα διευκολύνουν εναλλακτικές. Επίσης, αν ήθελαν θα μπορούσαν να είχαν προσθέσει υποστήριξη (επειδή μπορεί κανείς να πει πως όταν βγήκαν οι κονσόλες το mkv δεν ήταν τόσο στάνταρ όσο έγινε αργότερα) στην τρέχουσα γενιά, αλλά δεν το έκαναν. Ισως και να κάνω λάθος. Διαφωνείς; Brotrainer, θες να βοηθήσεις λίγο; Δεν κριτικάρω την ουσία αυτών που λες, κριτικάρω την προσέγγιση και εστίαση της MS, σε περίπτωση που το πήρες λάθος αυτό που έγραψα.
vag.patrick Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 για το πσ4 πιστευω οτι εν εχει bw compatibility λογω νεας αρχιτεκτονικης και θα πρεπει να κανουν οτι εκαναν στα πρωτα ps3 ,(αφαιρεσαν το τσιπ του ps2 για εξοικονομηση χρηματων) . οσον αφορα αυτα που λες για τις δυνατοτητες , εδω στην ευρωπη μας ειναι αχρηστα σχεδον ολα....
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Στο ότι θέλουν να προωθήσουν τις συνδρομητικές υπηρεσίες για ταινίες και σειρές, γι' αυτό και δε θα διευκολύνουν εναλλακτικές. Επίσης, αν ήθελαν θα μπορούσαν να είχαν προσθέσει υποστήριξη (επειδή μπορεί κανείς να πει πως όταν βγήκαν οι κονσόλες το mkv δεν ήταν τόσο στάνταρ όσο έγινε αργότερα) στην τρέχουσα γενιά, αλλά δεν το έκαναν. Ισως και να κάνω λάθος. Διαφωνείς; Δε διαφωνώ, ξενερώνω όμως. Μου φαίνεται αρκετά παράξενο πάντως να ΜΗΝ υποστηρίξουν mkv στην επόμενη γενιά, όταν αυτή τη στιγμή που μιλάμε η μόνη συσκευή που ΔΕΝ έχει mkv support είναι η τοστιέρα μου ξέρω γω. :Ρ Αλλά, εντάξει, ας έχω netflix στο PS4 μου χωρίς να χρειάζομαι vpn (όπως τώρα) και ας πάει στα κομμάτια και το mkv support. Ξέρω, όνειρο θερινής νυκτός.
Vole Maulder Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Καλά, αυτό ίσως και να εξαρτάται από το ίδιο το Netflix. Εμένα δε με νοιάζει ιδιαίτερα, γιατί δικτυωμένες τις έχω τις κονσόλες με το PC και είτε μέσω WMC είτε μέσω PS3MS βλέπω mkv (και δε μένω κι Ελλάδα, οπότε κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες υπάρχουν διαθέσιμες, αλλά όχι όπως στις ΗΠΑ), απλώς, όπως λες, μόνο οι τοστιέρες δεν παίζουν mkv πλέον Γενικά, πιο πιθανό θεωρώ να παίζει το PS4 mkv παρά το Χ1, απ' ό,τι έχω δει ως τώρα. Μακάρι να βγω λάθος.
Udontneed2know Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Γενικά, πιο πιθανό θεωρώ να παίζει το PS4 mkv παρά το Χ1, απ' ό,τι έχω δει ως τώρα. Μακάρι να βγω λάθος. δεν νομιζω η sony να υποστηριξει το Νο1 format για την διανομη πειρατικων ταινιων και σειρων.
Vole Maulder Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Κι εγώ αμφιβάλλω. Οταν λέω πιο πιθανό εννοώ φάση 1% το ένα 5% το άλλο, μη φανταστείς
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Και τότε γιατί υποστήριζει .avi αρχεία; Τo .avi ήταν το #1 πειρατικό format το 2006 που κυκλοφορήσε το PS3.
Darthvader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 δεν νομιζω η sony να υποστηριξει το Νο1 format για την διανομη πειρατικων ταινιων και σειρων. Ετσι. Υποστήριξη του .mkv = καταστροφή για το bluy ray . Δεν πιστεύω ότι ουτε η Sony που έσπασε τα μούτρα της για να εδραιώσει το blu ray μέσω του ps3 ( βλέπει η MS τι "αξία" έχει ενα media center για τον hardcore gamer;) , ούτε η MS που πλέον θέλει να ελάττωσει την πειρατεία στο one θα δινουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής .mkv Και τότε γιατί υποστήριζει .avi αρχεία; Τo .avi ήταν το #1 πειρατικό format το 2006 που κυκλοφορήσε το PS3. Ποιος σοβαρός "σινεφιλ" με plasma-LCD ,θα ασχολιόταν με τα .avi το 2006; Τα avi πότε δεν αποτέλεσαν ανταγωνιστή του blu ray. Τα .mkv είναι...
Vole Maulder Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Να δω το Last Guardian στην Ε3 επιτέλους και τίποτα άλλο. Fingers crossed... http://www.e3insider.com/exhibitor/view/182/sony-computer-entertainment-america/#!/exhibitor/view/182/the-last-guardian/29581/
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Για ps3 ή τελικά για ps4? Για PS4. Δεν πρόκειται να ασχοληθούν με το PS3 στην Ε3.
Vole Maulder Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Στο site γράφει Platform: PS3. Θα το μάθουμε σε 8 μέρες.
JohnVani18 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Είχα πεί πριν καιρό, LG και VS XIII πάνε next-gen.
Udontneed2know Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Να δω το Last Guardian στην Ε3 επιτέλους και τίποτα άλλο. Fingers crossed... http://www.e3insider.com/exhibitor/view/182/sony-computer-entertainment-america/#!/exhibitor/view/182/the-last-guardian/29581/ θα σε στεναχωρησω μαλλον... η sony αρνειται την υπαρξη του στην Ε3 Sony Calls The Last Guardian's E3 Listing "Pure Speculation" E3 website E3Insider.com has a listing for long delayed PS3 title The Last Guardian. But does that mean the game is coming to E3? Kotaku reached out to Sony Computer Entertainment Europe and asked if Sony would be showing The Last Guardian at E3. The Sony spokesperson said the E3Insider.com listing was "not true", adding that it "looks like pure speculation". Earlier this year, Sony Worldwide Studios boss Shuhei Yoshida said, "We are waiting for the right time to re-introduce The Last Guardian." The game was teased back in 2008 and has been M.I.A. and plagued by cancellation rumors. Kotaku is following up with Sony Computer Entertainment America for further clarification and will update this post should the company comment.
Titanomaxos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 ακομα παλευουν να βγαλουν το ιπταμενο κοτοπουλο! Κοτοπουλα Βοκτας τωρα και σε ιπταμενη μορφη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα