Προς το περιεχόμενο

E3 2013 (Electronic Entertainment Expo)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγω παιδια δεν θυμαμε ακριβως αλλα ειπε ενας στελεχος της sonys οτι

μπορει το vita να φενεται γυμνο

αλλα αργοτερα θα καλυφθη+οτι θα γινη ο απολυτος συντροφος του PS4

Δημοσ.

To remote play εννουσαν, και απο την στιγμη που το κανουν υποχρεωτικο για ολα τα παιχνιδια του ps4, θα μπορεις εαν εχεις vita να παιξεις τα παιχνιδια του ps4, στην οθονη του vita.

Δημοσ.

Εγώ αν και είμαι Sony fanboy, αναμένω καινούργιο Zelda για το 3Ds και ίσως ανακοίνωση για Zelda ξανά για το WII U. Για μένα το βλέμμα θα τραβήξουν τα παιχνίδια δυο εταιρειών. Πρώτον όλα τα φώτα πέφτουν στην Microsoft με το One και έπειτα στην Nintendo λόγο του 3Ds και του WII U. Είμαι πεπεισμένος ότι η Sony θα κάνει αναμονή και δεν θα παρουσιάσει τίποτα φοβερό από PS4 ή ακόμα και από PS Vita και αυτό γιατί θέλει πρώτα να δει τι θα ρίξουν οι αντίπαλοί της στο field.

Αν, ας πούμε, δεν υπήρχε το xbox ή σε επίπεδο Hardware, έπαιζε με το Wii U, πιστεύεις ότι η Sony θα έτρεχε να μαζέψει όλους τους Developers, να προωθεί τόσο το μηχάνημά της και τα λοιπά;

Ο ένας προσπαθεί να φτάσει τον άλλον, απλά κάπου η MS την πάτησε.

Εγώ δεν νομίζω ότι την πάτησε η MS. Αντιθέτως προωθεί και πηγαίνει ουσιαστικά εκεί που πρέπει να πάνε πια οι κονσόλες. Δηλαδή στο full multimedia. Θεωρώ ότι το XBOX One θα γίνει κλασική κονσόλα και σίγουρα φέρνει πολλά καινούργια στο τομέα του Home Entertainment. Γιατί πια αυτό αποτελούν τα video games, Home Entertainment. 

Δημοσ.

Εγώ αν και είμαι Sony fanboy, αναμένω καινούργιο Zelda για το 3Ds και ίσως ανακοίνωση για Zelda ξανά για το WII U. Για μένα το βλέμμα θα τραβήξουν τα παιχνίδια δυο εταιρειών. Πρώτον όλα τα φώτα πέφτουν στην Microsoft με το One και έπειτα στην Nintendo λόγο του 3Ds και του WII U. Είμαι πεπεισμένος ότι η Sony θα κάνει αναμονή και δεν θα παρουσιάσει τίποτα φοβερό από PS4 ή ακόμα και από PS Vita και αυτό γιατί θέλει πρώτα να δει τι θα ρίξουν οι αντίπαλοί της στο field.

Εγώ δεν νομίζω ότι την πάτησε η MS. Αντιθέτως προωθεί και πηγαίνει ουσιαστικά εκεί που πρέπει να πάνε πια οι κονσόλες. Δηλαδή στο full multimedia. Θεωρώ ότι το XBOX One θα γίνει κλασική κονσόλα και σίγουρα φέρνει πολλά καινούργια στο τομέα του Home Entertainment. Γιατί πια αυτό αποτελούν τα video games, Home Entertainment. 

Οχι οι κονσολες ειναι πρωτα για παιχνιδι και μετα για ολα τα υπολοιπα, σε αυο θα επρεπε να επικεντρωνονταν ολοι τους και οχι σε ενα media center.

Υπαρχουν και αλλα μηχανηματα δοξα τον θεο που ολοι μας σχεδον εχουμε απο 2-3 τετοια στην σημερων ημερα σπιτι μας που πορουμε να δουμε ταινιες κλπ.

Δημοσ.

Είμαι πεπεισμένος ότι η Sony θα κάνει αναμονή και δεν θα παρουσιάσει τίποτα φοβερό από PS4 ή ακόμα και από PS Vita και αυτό γιατί θέλει πρώτα να δει τι θα ρίξουν οι αντίπαλοί της στο field.

think again, με τις κονσολες να κυκλοφορουν σχεδον ταυτοχρονα να εισαι σιγουρος οτι η sony θα κανει οτι μπορει για να κερδισει υποψηφιους αγοραστες.

Ο κοσμος δεν εχει προβλημα που θα παιζει video/blu-ray/dvd ουτε που θα μπορει να κανει stream απο υπηρεσιες οπως neflix, πραγμα που ηδη κανει τοσο το 360 οσο και το ps3, το προβλημα ειναι οτι ενσωματωνει αχρηστες λειτουργιες για τον περισσοτερο κοσμο , σε μια ανοητη προσπαθεια να συναγωνιστει προιοντα οπως το apple tv. Η μεγαλη καινοτομια που εδειξαν στην παρουσιαση ηταν οτι ειναι ποιο ευκολο να δεις τηλεοραση εαν εχεις ΚΑΙ το One ανοιχτο, και επιπλεον απαλασεσαι απο την μαρτυρικη διαδικασια του να πατας ενα κουμπι για να αλλαξεις πηγη στην TV, επισης ολα αυτα θα ειναι μονο για την αμερικη.

Και το αρνητικο σε ολα αυτα ειναι κυριως, οτι στο θεμα του Hardware θυσιαζουν πορους , και πανε σε λιγοτερο ισχυρο harware απλα και μονο για να μπορεις μεσω kinect να αλλαζεις καναλι, και απο την αλλη βλεπεις το PS4 να εχει επικεντρωθει μονο στα παιχνιδια, και βεβαια θα κανει απο αποψη multimedia οτι κανει το ps3 και ισως και περισσοτερα, αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχασαν το στοχο τους οπως η MS.

Δημοσ.

Επιπλέον, ό,τι παιχνίδια είναι να βγουν στον πρώτο χρόνο του PS4 έχουν ήδη δρομολογηθεί, και τα ακριβώς επόμενα πιθανότατα είναι σε pre-production φάση. Δεν έχει κανένα νόημα, ειδικά στα παιχνίδια, να περιμένει η Sony να δει τι θα κάνει η MS. Τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει πως αυτό έπαψε να τη νοιάζει, και για καλό. Αυτή η Ε3 είναι η ευκαιρία της Sony να ισοπεδώσει τον ανταγωνισμό της MS αν η MS δεν κάνει την καλύτερη Ε3 που έχει κάνει ποτέ, δε νομίζω να την αφήσει να πάει χαμένη.

Οσο για το multimedia centre, ναι, καλό είναι να μπορεί μια κονσόλα να κάνει τα αυτονόητα, αλλά αυτή είναι η λέξη κλειδί. Αυτονόητα. Οχι το κύριο βάρος να πέφτει εκεί. Αν κάνεις μια αναζήτηση στο Amazon για android media centres θα καταλάβεις γιατί είναι ανόητο αυτό, ειδικά στην τιμή που λογικά θα έρθει το Χ1.

• Like 2
Δημοσ.

Έγινε edit και προστέθηκαν και links στο post με τις ώρες της Ε3 (σελίδα 5, post 74).

Αν γίνεται, ας το βάλει κάποιος mod στην 1η σελίδα.

Δημοσ.

Εγώ διαφωνώ σε αυτό που λες. Πια οι κονσόλες που ασχολούνται μόνο με τα games έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και αν θέλετε να λέμε και την αλήθεια από το 2000 δεν ισχύει αυτό όταν η Sony γράφει στα manual των PS2 games "Set up the Home Enternatainment System". Δεν γράφουν κονσόλες γιατί δεν υπάρχει πια η έννοια κονσόλα = μόνο games. 

Η Sony έχει κάθε λόγο να φοβάται την MS από την στιγμή που μέχρι πριν λίγους μήνες είχε αποτύχει παταγωδώς απέναντί της και ήδη έχει χάσει το παιχνίδι σε κάθε κονσόλα από την Nintendo. Και ξέρετε γιατί δεν θα κάνει focus στο PS4 τώρα; Γιατί θέλει να αφοσιωθεί στα άλλα είδη που οικονομάει, στο Sony Xperia, στις Sony Bravia, στα ηλεκτρικά είδη. 

Ξεχνάμε πως η Sony είναι brand name γενικώς και όχι console name όπως η Nintnedo ή ακόμα και τώρα η MS. 

Εγώ δεν νομίζω πως το One προσφέρει χαζά πράγματα από την στιγμή που και το PS4 προφανώς θα προσφέρει τα ίδια και από την στιγμή που και το WII U προσφέρει τα ίδια. Η εποχές έχουν αλλάξει μας αρέσει δεν μας αρέσει.

Η νοσταλγία και οι μνήμες του παρελθόντος μας κάνουν να χάνουμε το μέλλον. Παράδειγμα μια οικογένεια τι καλύτερη Home System να πάρει από το XBOX 360 - One - PS3 - PS4? Ένας gamer? Το ίδιο. Στο XBOX θα έχει τα HALO - Gears of War - Fable ή Uncharted - Infamous - God of War - Killzone στο PS. 

Είμαι πολύ θετικός προς αυτή την αλλαγή. Αν και καταλαβαίνω ότι η απέχθεια προς τις νέες κονσόλες έχει ξεκινήσει (και λογικό είναι) από το ότι δεν υποστηρίζουν τα παιχνίδια των XBOX 360 - PS3 (streaming?). Αυτό όμως δεν είναι λόγος να μην κοιτάμε με θετικό μάτι τις αλλαγές που φέρνουν στον χώρο του Home Entertainment.

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτον, δε φέρνουν καμία αλλαγή. Μιλάμε για πράγματα που σου προσφέρει σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή πλέον, ακόμα και οι τηλεοράσεις από μόνες τους, τα οποία μάλιστα στην περίπτωση του Χ1 πολύ πιθανό να κρύβονται πίσω από τον "τοίχο" του Gold. Αν φέρνει κάποια αλλαγή η MS είναι να κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα ή πιο ακριβά απ' ό,τι είναι. Επίσης, στις ΗΠΑ, όπου φαίνεται να εστιάζει, ο κόσμος έχει αρχίσει να φεύγει από την τηλεόραση και να στρέφεται στις streaming υπηρεσίες. Το γιατί η MS επιλέγει τώρα να εστιάσει στην παραδοσιακή τηλεόραση είναι άξιο απορίας. Μοιάζει να συνέλαβαν και να οριστικοποίησαν την ιδέα του Χ1 3-4 χρόνια πριν σχεδόν.

Δεύτερον, η MS δεν είναι σε καμία περίπτωση συνειφασμένη μόνο με το Xbox. Το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου τρέχει λογισμικά της, το Xbox περίμενε για να κάνει όνομα; Η Nintendo ναι, αυτή είναι καθαρά gaming εταιρεία. 

Τρίτον, η Sony πάει πολύ άσχημα σε άλλους τομείς, ενώ, αν δεν κάνω λάθος, το games division τελευταία έχει ανακάμψει. Και μόνο παταγωδώς δε θα έλεγε κανείς ότι απέτυχε το PS3. Κάθε άλλο. Με πολύ κακό κι αργοπορημένο ξεκίνημα, με την αγορά να έχει "απλωθεί" πάρα πολύ συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά, αυτή όπου το PS2 έπαιζε σχεδόν μόνο του, κατάφερε να πουλήσει κοντά 80 εκατ. κονσόλες. Αν αυτό είναι παταγώδης αποτυχία, τότε, δεν ξέρω τι εννοείς ως επιτυχία στο μυαλό σου.

Ξαναλέω, κάνε μια πολύ σύντομη έρευνα στο χώρο των media players και θα δεις ότι αυτά που προσφέρουν οι κονσόλες δεν είναι ούτε κάτι καινούργιο ούτε και ευέλικτο. Βάζω στοίχημα ότι ούτε οι νέες κονσόλες θα παίζουν mkv (ίσως μόνο μέσω δικτύου) και η υποστήριξη αρχείων μέσω USB θα είναι το ίδιο περιορισμένη με τώρα. 

Συμφωνώ μαζί σου ότι η πραγματικότητα έχει αλλάξει. Εκεί όπου διαφωνώ είναι πως, δεδομένης της νέας πραγματικότητας, όλα αυτά θα έπρεπε να είναι αυτονόητα, όχι η κεντρική ατραξιόν για μια κονσόλα (και με ελλείψεις κιόλας). Αυτά που αξίζει να ειπωθούν περισσότερο, όπως το live streaming, gameplay capturing-sharing, η υποστήριξη κοινότητας, η Sony τα είπε. Σίγουρα θα τα πει και η MS. Αυτά είναι τα "νέα δεδομένα" που αξίζουν λίγα φώτα, πέρα από τα παιχνίδια, όχι το CBS ffs!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ξαναλέω, κάνε μια πολύ σύντομη έρευνα στο χώρο των media players και θα δεις ότι αυτά που προσφέρουν οι κονσόλες δεν είναι ούτε κάτι καινούργιο ούτε και ευέλικτο. Βάζω στοίχημα ότι ούτε οι νέες κονσόλες θα παίζουν mkv (ίσως μόνο μέσω δικτύου) και η υποστήριξη αρχείων μέσω USB θα είναι το ίδιο περιορισμένη με τώρα.

Γιατί; Που το στηρίζεις αυτό;

Δημοσ.

Πρώτον, δε φέρνουν καμία αλλαγή. Μιλάμε για πράγματα που σου προσφέρει σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή πλέον, ακόμα και οι τηλεοράσεις από μόνες τους, τα οποία μάλιστα στην περίπτωση του Χ1 πολύ πιθανό να κρύβονται πίσω από τον "τοίχο" του Gold. Αν φέρνει κάποια αλλαγή η MS είναι να κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα ή πιο ακριβά απ' ό,τι είναι. Επίσης, στις ΗΠΑ, όπου φαίνεται να εστιάζει, ο κόσμος έχει αρχίσει να φεύγει από την τηλεόραση και να στρέφεται στις streaming υπηρεσίες. Το γιατί η MS επιλέγει τώρα να εστιάσει στην παραδοσιακή τηλεόραση είναι άξιο απορίας. Μοιάζει να συνέλαβαν και να οριστικοποίησαν την ιδέα του Χ1 3-4 χρόνια πριν σχεδόν.

Δεύτερον, η MS δεν είναι σε καμία περίπτωση συνειφασμένη μόνο με το Xbox. Το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου τρέχει λογισμικά της, το Xbox περίμενε για να κάνει όνομα; Η Nintendo ναι, αυτή είναι καθαρά gaming εταιρεία. 

Τρίτον, η Sony πάει πολύ άσχημα σε άλλους τομείς, ενώ, αν δεν κάνω λάθος, το games division τελευταία έχει ανακάμψει. Και μόνο παταγωδώς δε θα έλεγε κανείς ότι απέτυχε το PS3. Κάθε άλλο. Με πολύ κακό κι αργοπορημένο ξεκίνημα, με την αγορά να έχει "απλωθεί" πάρα πολύ συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά, αυτή όπου το PS2 έπαιζε σχεδόν μόνο του, κατάφερε να πουλήσει κοντά 80 εκατ. κονσόλες. Αν αυτό είναι παταγώδης αποτυχία, τότε, δεν ξέρω τι εννοείς ως επιτυχία στο μυαλό σου.

Συμφωνώ μαζί σου ότι η πραγματικότητα έχει αλλάξει. Εκεί όπου διαφωνώ είναι πως, δεδομένης της νέας πραγματικότητας, όλα αυτά θα έπρεπε να είναι αυτονόητα, όχι η κεντρική ατραξιόν για μια κονσόλα (και με ελλείψεις κιόλας). Αυτά που αξίζει να ειπωθούν περισσότερο, όπως το live streaming, gameplay capturing-sharing, η υποστήριξη κοινότητας, η Sony τα είπε. Σίγουρα θα τα πει και η MS. Αυτά είναι τα "νέα δεδομένα" που αξίζουν λίγα φώτα, πέρα από τα παιχνίδια, όχι το CBS ffs!

Μάθετε να διαβάζετε και να σκέφτεστε ακριβώς τι γράφει ο άλλος. Δες ξανά το ποστ μου.  B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...