Προς το περιεχόμενο

E3 2013 (Electronic Entertainment Expo)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

καλά θα δούμε αλλα έχω την εντύπωση οτι η σόνυ θα δώσει πρώτα βάρος στην αμερική για να πολεμήσει το xbox και μετά στην ευρώπη ,για πρώτη φορά ίσως δούμε ιαπωνέζικη κονσόλα να βγαίνει πρώτα εδώ και μετά εκεί, δεν έχουν λόγο να χτυπήσουν το wii u και το xbox εκεί οπότε μια σωστή στρατηγική θα ήταν να βγάλει murica και europe ίδια ημερομηνία νωρίς 2013 και μετά ιαπωνία (αν δεν τους φτάνουν τα shipments) 

Δεύτερη φορά θες να πεις.

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις δώσει τρεις φορές πανελλήνιες;

Μήπως να κόψεις τα παιχνίδια και να αρχίσεις το διάβασμα;

Το παλικαρι μηπως εννοει οτι πρωτη φορα τα τελευταια χρονια που θα δει την Ε3 χωρις να γραφει καποιο αλλο μαθημα, γιατι και εγω οταν ημουν στο λυκειο τελειωναμε μεσα Ιουνιου.Με τις πανελληνιες νομιζω ξεμπερδευουν πιο γρηγορα. :P

έχουμε ήδη δει posters που διαφημίζουν retailers ps4 fall 2013.εγώ το θεωρώ στανταράκι για ps4 στην ευρώπη το 2013

Ετσι εχω ακουσει και εγω, στην αρχη μετα την παρουσιαση της SONY τον Φλεβαρη ελεγαν οτι μαλλον Ευρωπη θα το δουμε Μαρτη...πριν κατι μερες εμαθα πως πιο σιγουρο ειναι να κυκλοφορησει μεσα στο 2013 καπου στον Δεκεμβρη.Μακαρι να βγει φετος και ειδικα τα Χριστουγεννα...θελω να το παρω χριστουγεννιατικο δωρο στο εαυτο μου. :D :D

Εκτος αυτου δεν μπορω να περιμενωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!1

• Like 1
Δημοσ.

έχουμε ήδη δει posters που διαφημίζουν retailers ps4 fall 2013.εγώ το θεωρώ στανταράκι για ps4 στην ευρώπη το 2013

Και εγώ το ίδιο...

Δημοσ.

Βλεπω οτι και αλλα μεγαλα ονοματα ακολουθουν την πολιτικη του "δεν παρουσιαζω κατι αμεσα". Κατι παιζει σιγουρα παιδια, δεν ειναι τυχαιο κατι τετοιο. Η ξεκινησαν τα οργανα για διαφορετικους τυπους προσεγγισης προς το κοινο ή κατι αλλο που τους εκανε ολους αυτους να απεχουν απο παρουσιασεις. 2κ και Valve δεν ειναι σιγουρα ονοματα που περνανε απαρατηρητα. 

Δημοσ.

μην λέμε και ότι θέλουμε microsoft/sony/ea/ubisoft/konami θα έχουν δικές τους conference live streams όπως πάντα ,η μόνη που έκανε την πάπια είναι η νιντέντο, ποιά 2κ και ποια valve... είχαν και πέρυσι live streaming events και δε θυμάμαι? 

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δώσει τρεις φορές πανελλήνιες;

Μήπως να κόψεις τα παιχνίδια και να αρχίσεις το διάβασμα;

Το παλικαρι μηπως εννοει οτι πρωτη φορα τα τελευταια χρονια που θα δει την Ε3 χωρις να γραφει καποιο αλλο μαθημα, γιατι και εγω οταν ημουν στο λυκειο τελειωναμε μεσα Ιουνιου.Με τις πανελληνιες νομιζω ξεμπερδευουν πιο γρηγορα. :P

Το αυτό.  :-)

Δημοσ.

μην λέμε και ότι θέλουμε microsoft/sony/ea/ubisoft/konami θα έχουν δικές τους conference live streams όπως πάντα ,η μόνη που έκανε την πάπια είναι η νιντέντο, ποιά 2κ και ποια valve... είχαν και πέρυσι live streaming events και δε θυμάμαι? 

Live streaming μπορει να μην ειχαμε αλλα και παλι μιλαμε για 2 μεγαλα ονοματα. Ειδικα Valve που ειναι κυριαρχος στο PC. Εχει το ιδιο βαρος με το αν θα εκανε την ιδια κουτσουκελα και η MS απο την Ε3. Κατι παιζει Skanjow, εδω θα ειμαστε και θα το θυμηθεις. 

Στο λεω και στο υπογραφω απο τωρα με σφραγιδα και ολα. Ολοι (μηδενος εξαιρουμενου) θα ακολουθησουν τον δρομο της nitendo. Ειναι απλα θεμα χρονου και θα ερθει πολυ ποιο συντομα απο οσοι καποιοι φανταζεστε. Σημερα η nintendo/valve/2k, αυριο ολοι οι αλλοι. 

Δημοσ.

ανακοινώσεις παρα έξω της ε3 είχαμε και απο άλλες εταιρίες, και σε άλλα μηχανήματα (κινητά),δεν είναι η νιντέντο η πρώτη εταιρία που έκανε live streaming έξω απο τις e3.... δεν θα την αντιγράψει κανείς αν το κάνει.αυτό γιατί είμαι σίγουρος οτι θα το ακούσουμε και αυτό.

όσο για την valve δεν έκανε ποτέ live streaming, developer ήταν ,τώρα το παιζει κάπως publisher και θέλει και να ασχοληθεί και με το steambox, η νιντέντο είναι μια απο τις μεγάλες 3 , publisher-developer και έχει και έξω δικό της Hardware ,αν δεν έχει τπτ να μας πει ας μην κάνει conference ,γιατί για αυτόν τον λόγο είναι οι conferences.

ειδικά όταν βλέπουμε την ms να ανακοινώνει event 21 may για να παρουσιάσει το νέο xbox και σε λίγες μέρες είναι η ε3 απο τότε και λέει θα δείξω και εκεί πράμα,τότε τι να πούμε για την νιντέντο που έχει ΝΕΑ κονσόλα στην αγορά, την αγόρασε κάποιος κόσμος,περιμένει νέα, πάει κατα διαόλου η κονσόλα στους πρώτους 6 μήνες, έκανε 3 ολόκληρους μήνες χωρίς κάποιον τίτλο, και δικαιολογούμε την νιντέντο που δεν δίνει χρήματα να διοργανώσει ένα conference να μας μιλήσει λίγο γιατί δεν θεωρεί αποτυχία το wii u και να μας πείσει το αντίθετο. ε όχι ρε σύ ,στον ζάλογκο που λες και εσύ,είναι απαράδεκτοι δεν είναι πρωτοπόροι. μάλλον είναι πρωτοπόροι στην απαραδεκτοσύνη(αν υπάρχει τέτοια λέξη...)

Δημοσ.

Δες εδω ενα ομορφο θεματακι πανω στο θεμα απο IGN και θα καταλαβεις γιατι σιγα σιγα θα ακολουθησουν -ολοι- τον ιδιο δρομο. Το προβλημα ειναι καθαρα στο ατομο που απλα περιμενε κατι και απλα δεν το πηρε. 

http://www.ign.com/articles/2013/04/26/nintendos-e3-absence-its-going-to-be-okay

Οσο για τη Valve, Skanjo ειναι platform holder απλα οχι με την παραδοσιακη εννοια που εχουμε μαθει τοσα χρονια. Το steam ειναι πλατφορμα. Διαφορετικου τυπου πλατφορμα αλλα πλατφορμα. Με την ιδια λογικη που θελεις PS3 για να παιξεις Uncharted τοτε με την ιδια λογικη θα θες και Steam για να παιξεις κατι αλλο. Σε αυτο λοιπον το κομματι η Valve δεν εχει αντιπαλο και ας εχει αρκετες τετοιες πλατφορμες εκει εξω. Το γεγονος λοιπον οτι μια εταιρια σαν την Valve αποφασιζει να απεχει θα επρεπε να σου βαρανε καμπανακια για το τι μπορει να συμβαινει. 

Δημοσ.

όχι το steam είναι marketplace όχι πλατφόρμα, η πλατφόρμα είναι το Pc. όλα τα παιχνίδια του steam υπάρχει τρόπος να παιχτούν και χωρίς αυτό κάτι που δεν γίνεται στο ps3 ,οπου αν θες να παίξεις Uncharted παίζεις αναγκαστικά στο ps3, ότι θες να παίξεις που υπάρχει στο steam με αναγκαστική ενεργοποίηση drm μπορείς να το παίξεις και χωρίς να έχεις account steam(aaarrrr) hence not πλατφόρμα αλλα μαρκετ place. 

επαναλαμβάνω η valve ποτέ δεν ήταν στην ε3 με live streamed conference.ποτέ!!! δεν θα χρειαζόταν να πάει τώρα... δεν έχει κάτι να ανακοινώσει.

Δημοσ.

Όπως λέει ο skanjoz η 2k και η Valve δεν έκαναν ποτέ PC οπότε δεν μου κάνει ιδιαίτερη έκπληξη. Η Nintendo έχει αφήσει όλο το παιχνίδι της E3 πάνω στην Sony και την MS και αμφιβάλλω αν αυτό της βγει σε καλό...

Δημοσ.

όχι το steam είναι marketplace όχι πλατφόρμα, η πλατφόρμα είναι το Pc. όλα τα παιχνίδια του steam υπάρχει τρόπος να παιχτούν και χωρίς αυτό κάτι που δεν γίνεται στο ps3 ,οπου αν θες να παίξεις Uncharted παίζεις αναγκαστικά στο ps3, ότι θες να παίξεις που υπάρχει στο steam με αναγκαστική ενεργοποίηση drm μπορείς να το παίξεις και χωρίς να έχεις account steam(aaarrrr) hence not πλατφόρμα αλλα μαρκετ place. 

επαναλαμβάνω η valve ποτέ δεν ήταν στην ε3 με live streamed conference.ποτέ!!! δεν θα χρειαζόταν να πάει τώρα... δεν έχει κάτι να ανακοινώσει.

Οχι δεν ειναι marketplace. Ειναι ΚΑΙ marketplace. Ειναι το αντιστοιχο του PSN και του Xbox live αλλα σε πολυ μεγαλυτερη και καλυτερη κλιμακα και ειναι σαφεστατα πολυ ποιο "ανοιχτο" και ευελικτο. Συντομα θα υπαρχει και steambox οπου θα ειναι η κονσολα της υποθεσης. Platform holder με τη βουλα θα γινει δηλαδη. 

Η Valve δεν χρειαστηκε ποτε να μπει στη διαδικασια να παραστει σε Ε3 με τετοιο τροπο γιατι (μαντεψε, μαντεψε) η πλατφορμα της ειναι ενας τροπος direct εδω και αρκετα χρονια. Τι να σου δειξουν δηλαδη? Οτι χρειαζεται να σου δειξει στο πεταει στη μουρη φατσα φορα, πεταει demos, σου δινει free to play και οτι αλλο θελεις απο δικα της παιχνιδια και οχι μονο. Το οτι χρειαζεσαι PC χαιρω πολυ χαιροπουλος, σαφως και χρειαζεσαι hardware αλλα για πες πως θα παιξεις τα παιχνδια της Valve ΧΩΡΙΣ steam στο PC? 

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι marketplace. Ειναι ΚΑΙ marketplace. Ειναι το αντιστοιχο του PSN και του Xbox live αλλα σε πολυ μεγαλυτερη και καλυτερη κλιμακα και ειναι σαφεστατα πολυ ποιο "ανοιχτο" και ευελικτο. Συντομα θα υπαρχει και steambox οπου θα ειναι η κονσολα της υποθεσης. Platform holder με τη βουλα θα γινει δηλαδη. 

Η Valve δεν χρειαστηκε ποτε να μπει στη διαδικασια να παραστει σε Ε3 με τετοιο τροπο γιατι (μαντεψε, μαντεψε) η πλατφορμα της ειναι ενας τροπος direct εδω και αρκετα χρονια. Τι να σου δειξουν δηλαδη? Οτι χρειαζεται να σου δειξει στο πεταει στη μουρη φατσα φορα, πεταει demos, σου δινει free to play και οτι αλλο θελεις απο δικα της παιχνιδια και οχι μονο. Το οτι χρειαζεσαι PC χαιρω πολυ χαιροπουλος, σαφως και χρειαζεσαι hardware αλλα για πες πως θα παιξεις τα παιχνδια της Valve ΧΩΡΙΣ steam στο PC? 

Μιλάς για τα παιχνίδια της Valve ή γενικά όλα όσα χρειάζονται το steam για να παίξουν. Οπως και να έχει αυτά είναι συγκριτικά λίγα σε σχέση με τον αριθμό που δεν χρειάζονται μια πλατφόρμα για να παιχτούν. Πολλά επίσης θέλουν Origin και Uplay. Στο PS3 όμως ότι παιχνίδι και να πάρεις χρειάζεσαι την κονσόλα για να το παίξεις. Επομένως η σύγκριση αυτών των 2 είναι άτοπη.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Προβλέψεις:

Sony - Για το PS4 δεν χρειάζονται σχόλια, ότι και να πει θα μας αφήσει ικανοποιημένους. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα ανακοινώσουν κάτι για τα διάφορα DRM που έχουν υποννοηθεί για τις next-gen κονσόλες. Πάντως, το κυρίως θέμα είναι το τι θα κάνουν με το Vita. Πιστεύω ότι ήρθε ο καιρός είτε να του δώσουν ένα σοβαρό software boost με πέντε-έξι πολύ δυνατούς τίτλους είτε να το θάψουν εντελώς. Πολύ φοβάμαι ότι θα κάνουν το δεύτερο. Έχουν χάσει τεράστιο μερίδιο της αγοράς με τις τόσο κακές πωλήσεις.

MS - Αυτή είναι η παρουσίαση που θα πρέπει να μας τραβήξει κυρίως το ενδιαφέρον. Εάν δε δώσουν αρκετά hints για τις φήμες που έχουν ακουστεί σχετικά με το X720 στις 21 Μαΐου, τότε θα το κάνουν στην Ε3. Προβλέπω, πάντως να ρίχνουμε γέλιο εάν επιβεβαιωθούν έστω και τα μισά από τα φημολογούμενα.

Nintendo - Δεν θεωρώ ότι κάνει bail η Nintendo. Πιστεύω ότι απέχει γιατί θέλει να δει τι θα ανακοινώσουν MS και Sony πριν κάνει τις δικές της ανακοινώσεις, πράγμα που θα γίνει μέσω directs πολύ λίγο καιρό μετά την E3. Για το 3DS δεν θα πουν κάτι περαιτέρω, δεν χρειάζεται εξάλλου, αυτό που θα κάνουν θα είναι να ανακοινώσουν price drop στο WiiU και τουλάχιστον τρεις first-party τίτλους. Δοκιμασμένες συνταγές που ως τώρα τις «βγαίνουν». Αν ΔΕΝ κάνει αυτά τα δύο, τότε το WiiU θα έχει τη μοίρα του PSVita.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι στη μάχη του Next-Gen πρέπει να υπολογίζουμε και την Valve με το Steambox. Δεν ξέρω τι θα παρουσιάσει κατα τη διάρκεια ή μετά την Ε3, αυτό που ξέρω είναι ότι έχει πολλούς άσους στο μανίκι και μπορεί να τους παίξει. Μια ριψοκίνδυνη πρόβλεψη: Steambox με Half-Life 3 exclusive = αρκετά εκατομμύρια πωλήσεις με το «καλημέρα».

Δημοσ.

malthador αυτό που σκέφτηκα μόλις είδα το nvidia shield και τα ati ps4-xbox είναι μια nvidia ή nvidia/apple home console ,αλλα έπεσα έξω χαχαχα, το steambox δεν νομίζω να δουλέψει ένα Pc θα είναι που θα το συνδέεις στην τηλεώραση,τώρα αν έχει half life 3 exclusive ναι θα πουλήσει σαν Hotcakes.

τα δυνατά exclusives πουλάνε κονσόλες!!! ,τι δεν καταλαβαίνεις νιντέντο (wii u)sony (vita) τι? χαχαχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...