Προς το περιεχόμενο

E3 2013 (Electronic Entertainment Expo)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και με αρχιτεκτονική CPU για tablet όπως έλεγαν διάφοροι,διάφοροι. 

Τρομερά πράγματα έχουν να δουν τα μάτια μας στις δυο κονσόλες και ειδικά στο PS4. 

Δημοσ.

σε βαζω στοιχημα οτι θα τρεχουν σε adaptive resolution.

Δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα με την ανάλυση . Κάποτε έτρεχα όλα τα παιχνίδια μου σε 17αρι LG crt στα 1600*1200 . So what?

και με αρχιτεκτονική CPU για tablet όπως έλεγαν διάφοροι,διάφοροι. 

Τρομερά πράγματα έχουν να δουν τα μάτια μας στις δυο κονσόλες και ειδικά στο PS4. 

Anamenos πάντα έτσι γινόταν.... οταν βλέπεις το MGS ,στο Xbox one με την 1,2 TF gpu και το jaguar , τότε καταλαβαινεις ότι τα παιχνίδια που παινευόσουν οτι τρέχεις σε full γραφικά δεν ήταν και τόσο next gen.....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Anamenos πάντα έτσι γινόταν.... οταν βλέπεις το MGS ,στο Xbox one με την 1,2 TF gpu και το jaguar , τότε καταλαβαινεις ότι τα παιχνίδια που παινευόσουν οτι τρέχεις σε full γραφικά δεν ήταν και τόσο next gen.....

Δεν νομιζω οτι το καταλαβαινεις(οχι εσυ),γιατι σε καθε νεα γενια τα ιδια εχουμε.Καποιοι εξακολουθουν να μην καταλαβαινουν και αυτο θα γινει και στην επομενη.Στο ιδιο εργο θεατες.Γερασαμε.:P

Δημοσ.

Και επειδη εσυ τα ετρεχες σε 17αρι monitor, so what?? Μηπως να το γυρισουμε και σε 640x480?? :P

Απλά εξηγώ ότι το θέμα της ανάλυσης δεν είναι τοσο σημαντικό ,αν ήταν τότε το hitman 1 που επαιζα τότε στο pc μου θα ήταν καλύτερο από το absolution των κονσολών σήμερα.

640*480 είναι υψηλή ανάλυση ... που να έβλεπες 320*200 μονόχρωμο.... :)  

Δημοσ.

Ωραία, κι έστω ότι είναι adaptive. Και τι έγινε; Εσύ όταν παίζεις κάθεσαι και μετράς σε κάθε σκηνή πίξελ να δεις σε τι ανάλυση είναι ή κοιτάς τη συνολική εικόνα; Ας μην αρχίσουμε πάλι αυτή τη διαμάχη κι εδώ.

Δημοσ.

Ειναι σημαντικο το θεμα της αναλυσης διοτι πρεπει τα παιχνιδια να τρεχουν στην native του monitor που εχεις, τωρα ολοι εχουμε 1080p και παραπανω δεν νοειται να μην παιζεις στην native και να γινεται upscale το game.. Οκ μπορει να ειμαι υπερβολικος αλλα next gen δεν θεωρω τιποτα κατω απο 1080p.. :)

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι το καταλαβαινεις(οχι εσυ),γιατι σε καθε νεα γενια τα ιδια εχουμε.Καποιοι εξακολουθουν να μην καταλαβαινουν και αυτο θα γινει και στην επομενη.Στο ιδιο εργο θεατες.Γερασαμε. :P

Εϊναι μικροί ακόμα... :P όταν θα βγεί το ps5 και θα ξαναγίνεται το ίδιο και αφού έχουν ξανακάνει 3 αναβαθμίσεις στο pc τους , θα αλλάξουν γνώμη !!!

Ειναι σημαντικο το θεμα της αναλυσης διοτι πρεπει τα παιχνιδια να τρεχουν στην native του monitor που εχεις, τωρα ολοι εχουμε 1080p και παραπανω δεν νοειται να μην παιζεις στην native και να γινεται upscale το game.. Οκ μπορει να ειμαι υπερβολικος αλλα next gen δεν θεωρω τιποτα κατω απο 1080p.. :)

Σε αυτό συμφωνω.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο δεν ισχυει, γιατι η μια κονσολα το εχει ενσωματωμενο στο συστημα της να απαιτει συνδεση, οποτε fail

οπως ειπα και πριν, το να κανεις τετοια δηλωση οταν το παιχνιδι σου παιζεται συνεχεια Οnline ισοδυναμει με fail.

Κάνεις λάθος φίλε μου. Το Xbox One δεν απαιτεί συνεχή σύνδεση. Απαιτεί μια φορά check στο 24ωρο. Άλλο να χρειάζεσαι internet για κάθε λεπτό που παίζεις και άλλο να συνδέεσαι μια φορά το 24ωρο. Φυσικά και τα 2 αρνητικά είναι.

Η Activision απλά βγήκε και είπε πως το παιχνίδι δεν θα απαιτεί συνεχή σύνδεση στο Internet. Αυτό δεν εξαρτάται ούτε από την Sony αλλά ούτε από την MS. Είναι καθαρά θέμα publisher. Το PS4 από μόνο του λειτουργεί άψογα χωρίς να χρειάζεται συνεχή σύνδεση στο Internet. Μερικά παιχνίδια όμως δεν θα μπορείς να τα παίξεις offline (είναι θέμα publisher). Το ίδιο ισχύει και για το Χ1 με την διαφορά εκεί ότι παίζεις δεν παίζεις πρέπει να συνδέεσαι κάθε 24 ώρες για να σε "τσεκάρει" το μηχάνημα. Fail.

Δημοσ.

Κι εγώ νομίζω ότι αυτή η δήλωσή τους έχει νόημα αν σκεφτείς ότι το trend που φαίνεται να σχηματίζεται με τα shooters πλέον είναι να έχουν online persistent worlds, πράγμα που καθιστά το παιχνίδι online only.

Δημοσ.

Το ίδιο ισχύει και για το Χ1 με την διαφορά εκεί ότι παίζεις δεν παίζεις πρέπει να συνδέεσαι κάθε 24 ώρες για να σε "τσεκάρει" το μηχάνημα. Fail.

Aν δεν κανω λαθος μονο για τα παιχνίδια απαιτεί το 24 τσεκ(?) 

Δημοσ.

Aν δεν κανω λαθος μονο για τα παιχνίδια απαιτεί το 24 τσεκ(?) 

Δεν νομίζω φίλε. Έχω την εντύπωση πως ισχύει γενικά για την κονσόλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...