Προς το περιεχόμενο

E3 2013 (Electronic Entertainment Expo)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

11-13 Ιουνίου

Respawn Will Be At E3 2013

Respawn Entertainment co-founder Vince Zampella has teased on Twitter that the company will be present at E3 2013 in Los Angeles. Details surrounding its first title are still veiled in secrecy, with only a single blurry screenshot shown.

“I have no intention of showing up empty handed! I can’t say anything else right now,” Zampella added.

Nintendo not doing E3 press conference, holding smaller closed events instead

In an investor presentation, Nintendo CEO Satoru Iwata announced that Nintendo will skip the usual large-scale E3 press conference this year in favor of "a few smaller events that are specifically focused on our software lineup for the U.S. market."

One of these events will be for American distributors, with another closed event "for mainly the Western gaming media." Iwata noted that Nintendo is not planning to announce any new hardware at this E3, with showing off software the main focus.

While Nintendo is dropping a lot of mainstream press attention with this move, it makes a lot of sense for a company with the recent financial history of Nintendo to skip out on some expensive pageantry. Especially when the company makes E3-level announcements monthly, for a tiny fraction of the cost.

• Απαντ. 271
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ίσως να είναι και έξυπνη η κίνηση της Nintendo μιας και η PC της θα φαινόταν "λίγη" μπροστά στις άλλες 2 που θα δούμε νέες κονσόλες. Μια PC λιγότερη όμως.

Στις 10 Ιουνίου θα γίνει η PC της EA (23:00 ώρα Ελλάδος) και της Ubisoft (δεν ανακοινώθηκε ακόμα η ώρα παρουσίασης).

Δημοσ.

Αν δεν ανακοινωθουν  στην E3 2-3 exclusive η εστω πολυ δυνατοι τιτλοι για το vita τοτε ειναι επισημα ΝΕΚΡΟ και παρατημενο

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν ανακοινωθουν  στην E3 2-3 exclusive η εστω πολυ δυνατοι τιτλοι για το vita τοτε ειναι επισημα ΝΕΚΡΟ και παρατημενο

Συμφωνώ. Θέλω η Sony να αφιερώσει 20-30 λεπτά στο φορητό της μηχάνημα και μετά ας επικεντρωθεί όσο θέλει στο PS4.

Δημοσ.

2K Games won't attend E3, Take-Two to have meeting rooms

Take-Two Interactive, parent company of 2K Games and Rockstar Games, has clarified its E3 status to Joystiq. Take-Two plans to have meeting rooms at the show, but 2K's presence isn't planned. 2K Games announced earlier this week that it would not have a booth on the show floor at E3. That didn't necessarily mean the company wouldn't participate at all, since we've seen publishers in the past not have a booth, but hold meetings in the upstairs concourse.

A representative for the Entertainment Software Association, which organizes the annual conference, tells us, "We can confirm that Take-Two Interactive Software is participating in E3 2013."

"We are going to have a meeting room in the upper concourse level and we'll be doing some business meetings as we usually do," a Take-Two spokesperson tells Joystiq. "2K is not participating."

Δημοσ.

Valve Is Not Exhibiting At This Year’s E3

Call us unimpressed, but Valve has just announced that it won’t be exhibiting at this year’s E3. ValveTime reached out Valve’s Doug Lombardi, asking whether Valve were attending E3 this year in order to show off Half-Life 3. The answer they got was negative, meaning that the vaporware title called ‘HL3′ won’t be announced anytime soon and that Valve won’t be exhibiting at E3.

This means that Valve may attend E3, but won’t bring their toys with them, and that there won’t be any new announcements about their products or games (at least from them, their partners may slip or leak some new information about Steambox or HL3).

E3 2013 seems to be in big trouble right now. Nintendo won’t be holding a press conference and Valve won’t be exhibiting. Naturally, this may be a false alarm as it is almost guaranteed that we’ll be getting more information about next-gen consoles.

Moreover, there is a high chance that most, if not all multi-platform titles, will be showcased on the PC. That was a common thing back in E3 2012, so it may very well happen again.

So let’s just sit back and relax for a second. After all, good things may come out of nowhere. However, it is almost certain that HL3 have no reason to get excited about this event.

Δημοσ.

ότι και να ανακοινωθεί απο sony/ms/nintendo τα fanboys θα λένε οτι είχανε την καλύτερη conferance/τις καλύτερες ανακοινώσεις, το θέμα είναι τι θα ισχύει ,ποιός θα απογοητέυσει την πλειοψηφεία του κόσμου,θα είναι η νιντέντο που σαν να μας λέει σας έχω γραμμένους θα κάνω ένα κλειστό Event για να καθησυχάσω τους retailers και εσάς θα σας δίνω ένα dog bone όταν γουστάρω με directs, θα είναι η ms με always online,drm,weakbox? θα είναι η σόνυ με social crap,trash-developer vita games,heavy price?

προσωπικά πιστέυω οτι θα έχουμε να κάνουμε ήδη με την πιο πολυαναμενόμενη e3 ever, θα γίνει χαμός, και η νιντέντο αποφάσισε να κάνει bail ,ο καθένας έχει την δική του άποψη για ποιούς λόγους το έκανε ,κάποιοι την υπερασπίζονται κιόλας,εμένα προσωπικά μου φαίνεται σαν ένα "why bother?δεν είμαι έτοιμος ή θα γκρεμοτσακιστώ οπότε θα το παίξω intellectual με το να κάνω κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο",heck εδώ κάνουν conferances publishers και δεν θα κάνει η νιντέντο

τέσπα απο τώρα πως την κόβω την δουλειά

ps4-θα μείνουμε ευχαριστημένοι

xbox- same

wii u -θα γελάμε με αυτούς που το αγόρασαν

vita -same

3ds- δεν ξέρουμε ήδη τι να πρωτοπαίξουμε .... μακράν η καλύτερη αγορά για κονσόλα τωρινής γενιάς και ξέρεις οτι δεν θα πέσεις έξω. 

αυτές είναι οι προβλέψεις μου ,πρώτη σελίδα κιόλας θα είναι έυκολα trackable, κάντε τις δικές σας να γελάσουμε σε κάνα μήνα :P

• Like 1
Δημοσ.

Αφού θες προβλέψεις skanjos ορίστε :P :

ps3: δεν θα δούμε άλλα νέα δυνατά exclusives εκτός ίσως από κάνα GT6, η Sony θα επικεντρωθεί κυρίως στην νέα της κονσόλα.

ps4: θα ανακοινωθούν τίτλοι από naughty dog και santa monica και θα μείνουμε όλοι μακάκες

xbox 360: μακάρι η MS να ασχοληθεί πάνω από 15 λεπτά με αυτό στην PC της :P

xbox next: Αν δεν το χέσει η MS το θέμα με τα Always online και kinectοχαζομαρες τότε θα αφήσει καλές εντυπώσεις.

wii u: θα ανακοινωθούν κάποιο δυνατοί τίτλοι ώστε να πείσουν τους nintendo fans (κυρίως) να αγοράσουν την κονσόλα.

3DS: Τι άλλο να ανακοινωθεί πια?

Vita: Ελπίζω η Sony να αφιερώσει ένα κομμάτι της παρουσίασης ανακοινώνοντας νέους τίτλους. (ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που δώσαν τόσες πολλές πληροφορίες για το ps4 στο ps meeting, ωστε να εχουν αρκετο χρονο να χωρεσουν και το vita μεσα στην Ε3).

Γενικά είμαι αισιόδοξος για όλες τις κονσόλες εκεί έξω και θέλω να ελπίζω πως δεν θα βγω λάθος.

• Like 1
Δημοσ.

για μένα MS και SONY οφείλουν πλέον να ανακοινώσουν ακριβής ημερομηνίες και τιμές των νέων κονσολών τους...θα είναι FAIL για όποιον δεν το κάνει...για την MS είμαι σίγουρος αφού θεωρώ θα κυκλοφορήσει μέχρι τέλος του χρόνου, για την SONY επιφυλάσσομαι αφού δεν νομίζω να δούμε Ευρώπη το PS4 πριν τον Μάρτη-Απρίλη του 2014

• Moderators
Δημοσ.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΔΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΝΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΜΟΥ. ΝΑΙ.

Έχεις δώσει τρεις φορές πανελλήνιες;

Μήπως να κόψεις τα παιχνίδια και να αρχίσεις το διάβασμα;

Δημοσ.

έχουμε ήδη δει posters που διαφημίζουν retailers ps4 fall 2013.εγώ το θεωρώ στανταράκι για ps4 στην ευρώπη το 2013

η SONY δεν έβγαλε ποτέ playstation με ταυτόχρονο worldwide release, οπότε με την καμία δεν βλέπω PS4 για φέτος Ευρώπη...μην ξεχνάμε το αγαπημένο motto της SONY άλλωστε...SOOOOOOOOOOON

Δημοσ.

καλά θα δούμε αλλα έχω την εντύπωση οτι η σόνυ θα δώσει πρώτα βάρος στην αμερική για να πολεμήσει το xbox και μετά στην ευρώπη ,για πρώτη φορά ίσως δούμε ιαπωνέζικη κονσόλα να βγαίνει πρώτα εδώ και μετά εκεί, δεν έχουν λόγο να χτυπήσουν το wii u και το xbox εκεί οπότε μια σωστή στρατηγική θα ήταν να βγάλει murica και europe ίδια ημερομηνία νωρίς 2013 και μετά ιαπωνία (αν δεν τους φτάνουν τα shipments) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...