Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lexmark εξηγησε μου πως να το κάνω αυτό και τι είναι το reset με άλλο sata που λες?

αυτήν την στιγμή εχει κολλήσει τελείως.... δεν κουνιεται ούτε το ποντικι στην οθονη? να κάνω επανεκ? η να τον κλεισω για να κάνω αυτό που μου λετε??

Δημοσ.

Κλείσε τον τελείως. Άνοιξε το καπάκι. Εκεί που είναι ο δίσκος σου (ξέρεις πως μοιάζει; -> δεν το λέω υποτιμητικά) βρες το παρακάτω καλώδιο. 

sata.jpg

Ακολούθησέ το προς τη μητρική. Βγάλε και από τις δύο μεριές το καλώδιο (μητρική - δίσκος) και έλεγξέ το αν είναι καθόλου σπασμένο στις άκριες (μπορεί να ευθύνεται αυτό και να μην «κάθεται» καλά το καλώδιο). Αν είναι σπασμένο ή δεις ότι κουνιέται από τη θέση του κατά την ώρα που το βγάζεις, καλό είναι να το αλλάξεις με ένα νέο (δεν είναι ακριβά αυτά). 

Αφού το ελέγξεις* βάλε το ξανά - κατά προτίμηση σε άλλη θύρα στην μητρική (θα τις δεις πως είναι όταν το βγάλεις). 

*Edit:

Και δεις ότι είναι ok, ε;! :P

Δημοσ.

οκ περιμενε λιγακι :-)

αλλαξαμε καλώδιο και τον ανοιξαμε

μολις τον ανοιξα στο προγραμμα αυτο που μου πατε να κατεβασω παλι το ιδιο λεει για την επικοινωνια... τι να κανω? εγω απλα αλλαξα αυτο το κοκκινο καλωδιο στην φωτο σου με ενα αλλο που ειχαμε μεσα αχρησημοποιητο. 

Δημοσ.

Το πρόγραμμα σου αναφέρει το ιστορικό. Μην σε απασχολεί αυτό (και βγάλε το από το autostart). Το Pc δουλεύει κανονικά; Το καλώδιο είναι με ασφάλειες ή χωρίς (όπως της εικόνας); 

Δημοσ.

Το αφαίρεσες εύκολα ή δυσκολεύτικες καθόλου; Αν ήταν εύκολα καλό είναι να σκεφτείς την αλλαγή του με ένα με ασφάλειες. 

Δημοσ.

βασικά έφυγε πολυ εύκολα και αλλαξαμε με ένα άλλο που είχαμε όπως σ είπα και πριν όμως όταν βαλαμε το άλλο μπήκε ακριβώς είχε άλλη αισθηση πιο κουμπωτα. πιστευω θα ειναι οκ άμα τα ξανά βγάλει θα αλλάξω καλώδιο τότε :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...