gogoulini79:P Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 το συγκεκριμένο πρόβλημα που θα αναφέρω είναι λίγο μεγάλο οπότε θα προσπαθησω να το μικρυνω για να μπόρεσετε να το διαβασετε. αρχικά...το πισι μου μου εβγαζε στην μαύρη οθόνη πριν ανοίξει "press ctrl alt del" για να κανει επανεκκινηση και γινόταν αυτό συνέχεια... άρα δεν ανοιγε. τέλος πάντων σημερα μου έβγαλε ένα άλλο...θα υπαρχει σε φώτο από κατω.... αν ξερετε τι είναι πείτε μου πάρακαλω..
panos_vas Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Καλημερα, αν δεν εχεις τιποτα σημαντικα αρχεια μεσα στον υπολογιστη θα σου ελεγα δοκιμασε να κανεις επανεγκατασταση των windows. Με safe mode μπαινει στα windows? πατας το f8 μολις ποσταρει η bios.
gogoulini79:P Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 φωτο 1 δεν το ξανα κανω αυτο το πραγμα εχει φαει απειρα φορματ και την τελευταια φορα μου το κανανε σε καταστημα γιατι λεγανε οτι ειναι σιγουρα τα δικα τους [κρακαρισμενα 7 - τεσταρισμενα και σε αλλους πελατες και καλα] δεν πιστευω οτι φταιει αυτο, το ειχα παει να το δουν και μου ειπαν οτι ειναι οκ τα windows , και οτι φταιει η το cdrom η καρτα γραφικων η ο επεξεργαστης κατι τετοια μου λεγανε... καρτα γραφικων αλλαξα... δεν εγινε τιποτα τα ιδια παλι και το cd rom το ειχα αποσυνδεσει... παλι τιποτα..... φωτο 2 φωτο 3 και αυτο με το safe mode δεν το ειχα δοκιμασει οσο δεν ανοιγε... σημερα ανοιξε .. .αρχικα μου εβγαλε αυτα που βλεπετε στην φωτο εκανα επαννεκινηση απο εκεινο το σημειο και ανοιξε τωρα.... λεω να τον αφησω ανοιχτο μεχρι να βρω τι φταιει ;ρ δεν θα το αντεξω παλι να μην ανοιγει...
lexmark Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Που είναι οι φωτογραφίες; Αντί να πεις την περίληψη δεν λες όλο το ιστορικό και όλο το μήνυμα που σου βγάζει γιατί μερικοί από εμάς ακόμα δεν έχουν τελειώσει το Hogwarts 1
gogoulini79:P Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 τις εβαλα τωρα βασικα απλα παντα ειχαμε προβληματα μια λαγκαρε μια το ενα μια το αλλο παντα το φτιαχναμε και παντου θα ελεγα εχει περασει απο απειρα σερβις και φορματ αυτο το πισι ακομα προβληματα βγαζει.... το θεμα ειναι οτι για αυτο το μηνυμα που σας ειπα πιο πανω με την συνεχη επανεκκινηση το ειχα παει στο τελευταιο σερβις υποτιθετε οτι ηταν τα windows κατι ελλιπε το βαλαν και καλα και επρεπε να ειναι οκ... αλλα δεν ειναι ομως γιατι τωρα μου το ξανα εβγαζε και τοσες μερες δεν το ειχαμε ξανα ανοιξει και σημερα το ανοιξε η μανα μου και εβγαζε αυτα που σας εδειξα στις φωτο..... μετα απο αυτα εφαγε επανεκινηση και τωρα δουλευει...
TheELF Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι χάνεται η επαφή του δίσκου,πράγμα καθόλου σπάνιο στα laptop αφού μεταφέρονται και από το κούνημα μπορεί να λασκάρει και να μην κάνει πάντα καλή επαφή. Καλού κακού τρέξε μια το Hard Disk Sentinel και ανέβασε την αναφορά του,αν τον βγάζει οκ τον δίσκο και λέει απλά ότι χάνει την επαφή τότε πρέπει να ανοίξεις την από κάτω καταπακτή που έχει για τον δίσκο και να σπρώξεις τον δίσκο προς το βύσμα του.
gogoulini79:P Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 δεν εχω καν λαπτοπ ποιο απο ολα να κατεβασω??? το τεστ που λεει κατω κατω?
TheELF Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 δεν εχω καν λαπτοπ Και οι κανονικοί Η/Υ έχουν σκληρούς όμως και μπορεί να χαλάρωσε κάποιο βύσμα τους,έλεγξε τα αν κάθονται σωστά,αφού είναι σταθερός μπορεί ΄το πρόβλημα να είναι και στο τροφοδοτικό.
lexmark Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Ακόμα καλύτερα. Κάνε reseat το καλώδιο του δίσκου σου και από τις δύο μεριές (μητρική - δίσκος), πες αποτελέσματα και βλέπουμε αν συνεχίσει. Edit: Με πρόλαβε ο ξωτικός.
gogoulini79:P Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 σε αυτο το προγραμμα που κατεβασα ποια αναφορα θελετε να σας βαλω?? δεν εχω καταλαβει εδω μου λεει 100% healthy και τετοια..
lexmark Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Βγάλε μια φωτό του προγράμματος όπως είναι όταν το ανοίγεις, αν και δεν χρειάζεται μιας και μας λες ότι είναι με 100% υγεία - εκτός και αν κοιτάς άλλον δίσκο
TheELF Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Με το που το τρέχεις,την εικόνα που βγάζει ,αφού επιλέξεις δίσκο αν έχεις πάνω από έναν.
lexmark Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Ωραία. Reseat το sata και από τις δύο άκριες. Αν συνεχίσει, με άλλο sata. Αν συνεχίσει, με άλλο βύσμα τροφοδοσίας από το τροφοδοτικό σου. Αν συνεχίσει, με άλλο τροφοδοτικό. Αν συνεχίσει, με άλλη μητρική. Αν συνεχίσει, φέρε παπά.
TheELF Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Ε,το λέει και με απλά λόγια,χάνει την επικοινωνία,έλεγξε τα καλώδια,αν μπορείς άλλαξε τα κιόλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα