Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Καλημέρα σας, από χθες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον φορητό υπολογιστή μου. Είναι ένα hp pavilion dv9925nr με windows 7 ultimate. Ξαφνικά λοιπόν ενώ ανοίγει και κάνει σύνδεση στα Windows ο υπολογιστής χωρίς καμία προειδοποίηση κλείνει. Δεν είναι θέμα μπαταρίας, ούτε φορτιστή γιατί δοκίμασα να φορτίσω και φορτίζει κανονικά η μπαταρία (αν και είναι πολύ παλιά με χαμηλό φορτίο). Δοκίμασα να κάνω εκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία καθώς και επαναφορά του συστήματος σε προηγούμενο σημείο αλλά το πρόβλημα παραμένει. Προσπάθησα επίσης να κάνω repair από το cd των windows αλλά και πάλι τίποτα. Το τελευταίο που δοκίμασα ήταν να ξεκινήσω από μια διανομή linux όμως μετά από 5 λεπτά χρήσης ο υπολογιστής έκλεισε πάλι ξαφνικά. Όταν ανοίγει και κάνει login μου βγάζει το μήνυμα λάθους "Blue screen" και την επιλογή για έλεγχο από τα windows. Μπορεί κάποιος να μου πει αν είναι κάποιο πρόβλημα hardware ή αν μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
TheELF Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Αφού κλείνει και με τα linux δύσκολα να είναι θέμα τον windows,λογικά θα είναι οι θερμοκρασίες όπως λέει και ο lex.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Παιδιά αυτό σκέφτηκα κι εγώ, αλλά δεν ανεβαίνει η θερμοκρασία τουλάχιστον από όσο αγγίζω εγώ. Τι θα μπορούσα να κάνω; Ρωτάω επειδή ζω σε απομακρυσμένο μέρος και δεν είναι καθόλου εύκολο να το πάω κάπου για σέρβις.
coolerman Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 αν κλείνει απότομα(με ρεύμα,η με η χωρίς μπαταρία) έχει πρόβλημα στο εσωτερικό του με την τροφοδοσία(μητρική/πυκνωτάκια/smd)
TheELF Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Παιδιά αυτό σκέφτηκα κι εγώ, αλλά δεν ανεβαίνει η θερμοκρασία τουλάχιστον από όσο αγγίζω εγώ. Τι θα μπορούσα να κάνω; Ρωτάω επειδή ζω σε απομακρυσμένο μέρος και δεν είναι καθόλου εύκολο να το πάω κάπου για σέρβις. Για να φτάσει η θερμοκρασία εκεί που αγγίζεις εσύ θέλει χρόνο,αν καίγεται από πριν δεν φτάνει μέχρι εκεί... Μπορείς να τρέξεις το hwinfo για να δεις θερμοκρασίες(αν προλαβαίνεις) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Θα προσπαθήσω να το κάνω αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω. Μπορεί να σκεφτεί κάποιος ποιο εξάρτημα φταίει; Είναι ίσως ανεμιστηρακι η κατι άλλο πιο βαρύ;
lexmark Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δες τις θερμοκρασίες και πες μας ποιες είναι με το πρόγραμμα που σου είπε ο ξωτικός πιο πάνω και μετά κοιτάμε και τα υπόλοιπα, αν δεν είναι από εκεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Σας επισυνάπτω το αρχείο με τον έλεγχο που έκανε. Αν θέλετε το έχω και σε txt. HOMEPC.HTM
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Όσο για τις θερμοκρασίες κράτησα ένα αρχείο αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να το ανεβάσω εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα