Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ξερεις κανενας να μου πει πως γινεται αν θελω να δωσω δανεικο εναν παικτη αλλα μονο στο εξωτερικο? να τον δωσω δανεικο μονο σε ξενες ομαδες εκτος Ελλαδας.Να μου ερθουν προτασεις μονο απο εξωτερικο?

Επισης μπορω να παρω το 50% των δικαιωματων καποιου παικτη με συνιδιοκτησια αν εχω Ελληνικη ομαδα? Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει,πιο πολυ θα ηθελα απαντηση στο πρωτο ερωτημα μου

Δημοσ.

Καλημερα

Εχεις 460+ μηνυματα λογικα θα ηξερες οτι δεν ανοιγουμε νεο θεμα αν πρωτα δεν ψαξουμε αν υπαρχει αλλου αυτο που ρωταμε!Οποτε καλυτερα ρωτα στο αναλογο τοπικ

Καλη συνεχεια

ΥΓ δεν ξερω απο FM13 τπτ γιαυτο δεν σου απαντησα

Δημοσ.

Παιδια ξερεις κανενας να μου πει πως γινεται αν θελω να δωσω δανεικο εναν παικτη αλλα μονο στο εξωτερικο? να τον δωσω δανεικο μονο σε ξενες ομαδες εκτος Ελλαδας.Να μου ερθουν προτασεις μονο απο εξωτερικο?

Επισης μπορω να παρω το 50% των δικαιωματων καποιου παικτη με συνιδιοκτησια αν εχω Ελληνικη ομαδα? Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει,πιο πολυ θα ηθελα απαντηση στο πρωτο ερωτημα μου

Στο πρωτο, οταν κανεις offer loan κατω εχει κατι κουτακια, κλικαρε αυτο που λεει exclude domestic clubs or rivals αν θες για ανταγωνιστες.

Στο 2ο ερωτημα δν γινεται πουθενα παρα μονο στην Ιταλια μπορεις να αγορασεις με συνιδιοκτησια.

Δημοσ.

Τι ακριβως κανουν αυτες οι επιλογες? Μπορεις να μου τις εξηγησεις μια μια?

Οταν κανεις offer και εχεις τικαρισμενη το exclude σημαινει οτι κανει τον παιχτη offer αλλα εξαιρει domestic=εγχωρια club, rivals=αν εχεις πχ Ολυμπιακο εξαιρει Παοκ, Παο Αεκ κτλπ και την τριτη αν θυμαμαι καλα international που εξαιρει τα club του εξωτερικου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...