poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 σε 70 ευρω μαλλον για netgear dgn2200 πιστευω η και κανα μεγαλυτερο μοντελο απο αυτο αναλογα τα οικονομικα σου.τα vigor Πανε πολυ ακριβα μετα.το 2710n παει αρκετα λεφτα παραπανω.
SPANK Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Σε draytek το Site: http://www.msystems.gr/index.php?category=1814&product=11430">2710ne (δεν ξέρω αν θέλεις η μπορεις να βάλεις και αλλα χρήματα) βγαίνει στα 109,49 €
rfc Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Αυτο ειναι καλο ρουτερακι spank αλλα εχει εντελως μαπα ασυρματο.
SPANK Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Αυτο ειναι καλο ρουτερακι spank αλλα εχει εντελως μαπα ασυρματο. Α ναι ? δεν ξέρω για το wireless του συγκεκριμένου
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 καλα μπορει να μην τον νοιαζει και τρελα το wireless.και για το 2700 λενε οτι δεν εχει καλο wireless αλλα δεν πολυβλεπω κοσμο να παραπονιεται. και για τα thomson Μερικοι λενε χαλια wireless και ακους αλλουςνα λενε οτι σκοτωνει το wireless του.ειναι λιγο γουστα αυτα τι θελει ο καθενας απο το wireless κτλ κτλ.
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 και το τομσον πακετο wir εχει και ομως ξερεις ποσα ατομα σου λενε τα καλυτερα λογια για το wireless συγκριτικα με αλλα ρουτερ.σε φτηνες κατηγοριες παντα.και ποσΟι σου λενε να το τοποθετησεις για access point Πανω σε αλλα υπαρχοντα ρουτερ που μπορει να εχουν.το τελευταιο thomson δυστυχως δεν εχει καλο wifi.anyway.
rfc Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 κανενα δεν ειχε, ολα μεχρι 5-10 μετρα πιανανε μονο. Απο φθηνα τα netgear εχουν ψιλοκαλο και ακομη πιο καλο τα zyxel HN
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 με τοδικο μου παντως οπως και γενικα με τα μοντελα thoMson Που ειχα .585 ,780,784,787 εδινα 2 οροφους κατω
rfc Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ε ναι, τοχουμε ξαναπει σε σενα μονο τα τομσον δουλευουν σαν cisco
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ε ναι, τοχουμε ξαναπει σε σενα μονο τα τομσον δουλευουν σαν cisco μπα Nope.απλα ειμαι συνηδητοποιημενος τι παιρνω για ποιο λογο το παιρνω και τι περιμενω.δεν περιμενω το Thomson να μην κανει τα sudden reboot του αλλα δεν με νοιαζει.θα ζησω ενα λεπτο χωρις ιντερνετ.δεν περιμενω να παιξει 5 οροφους .εκει βαζω κανα air live 300 mw να πιασει.επισης δεν περιμενω να σηκωσει τρελη κινηση στο wireless.το παν ειναι τι ζηταει ο καθενας αποενα ρουτερ.αλλος ζηταει καλο wireless αλλος απλα ενα ρουτερ αλλος να κανει 3000 πραγματα και να ψηνει και καφε. οσο για τα cisco ναι respect αλλα οχι σε χαλια γραμμες.εκει οχι respect αλλα R.I.P. δεν ζηταει ολος ο κοσμος εξωπραγματικα πραγματα απο τα ρουτερ του. ειχα πχ kai linksys wag 200.οκ στην δικια μου γραμμη πολυ καλυτερο απο thomson σε πολλα πραγματα αλλα who cares:P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα