Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν... έχω αυτήν την γραμμή:

Downstream   Upstream      

SNR Margin     8.8 dB       9.6 dB      
Line Attenuation 44.4 dB   21.9 dB      
Data Rate  13974 kbps    807 kbps

με Otenet 24 Mb pstn και router το: Zte zxv10 w300v.5.2

Το router αυτό δεν μου έκατσε ποτέ καλά στο μάτι... Το έχω άχτι να το αλλάξω, οι λόγοι πολλοί πχ χάλια interface, κακό wifi κτλ.

Λέω να πάρω το Link.png Site: http://www.ebw.gr/el/product/7631/DrayTek-Router-Annex-A-Vigor-2700VG-ADSL2-2-Modem-ensyrmato-kai-asyrmato-router-firewall-VoIP-Gatewa">Vigor 2700Vg

Τι λέτε θα είμαι οκ σε αυτήν την γραμμή; Τι θα μου προτείνατε καλύτερα;

Δημοσ.

Σίγουρα το draytek ειναι πολύ καλύτερο απο αυτο που εχεις τώρα, βεβαια μην περιμένεις να συγχρονίσεις παραπάνω επειδή αλλαζεις router, παντως απο ολες τις απόψεις ειναι καλύτερο.

Το μονο που θα χρειαστείς με το συγκεκριμένο router ειναι να αλλαξεις το firmware που εχει της Altec και να βάλεις αυτο της draytek, υπάρχουν και αναλυτικές οδηγίες εδω στο forum.

Γενικότερα δεν εχεις προβλήματα με την γραμμή σου ετσι ?

Δημοσ.

Όταν βρέχει μερικές φορές έχω αποσυνδέσεις.

Κοίταξε δεν με νοιάζει αν θα συνχρονίσω λίγο πάνω ή λίγο κάτω, αυτό που με νοιάζει είναι να υπάρχει σταθερότητα στο router και να μπορώ να κάνω την δουλειά άνετα, γιατί με το Zte είναι ανάλογα τα κέφια...

Δημοσ.

Παιζει να μη συγχρονιζεις και καθολου με αυτο το vigor σε αυτο το line att. που εχεις φιλε μου, ή και να εχεις πολλες αποσυνδεσεις. Ειναι λιγο ευπαθη αυτα στο πολυ att.

Δημοσ.

Πολυ σταθερο σε μεγαλα attenuation ειναι τα thomson.δεν ειναι κατι τρελο σαν ρουτερ αλλα ειναι απο τα πιο stable εκει εξω.πχ thomson 585 v8.και παζει να το βρεις πολυ φτηνα σε καμια αγγελια

Δημοσ.

Κατάφερα να του αφαιρέσω το firmware της Altec αλλά δεν μπορώ να βάλω το νέo Firmware.

Όταν το συνδέο στην κάρτα δικτύου δεν το εντοπιζει και το πρόγραμμα της Draytek λέει: Request time out. Transfer Abort!

Τι να κάνω;

Δημοσ.

Κατάφερα να του αφαιρέσω το firmware της Altec αλλά δεν μπορώ να βάλω το νέo Firmware.

Όταν το συνδέο στην κάρτα δικτύου δεν το εντοπιζει και το πρόγραμμα της Draytek λέει: Request time out. Transfer Abort!

Τι να κάνω;

καταρχη διαβασες το θεμα πωςπερνας το νεο firmware?β.κλειστα firewall καρφωτες Ip κτλ.επισης ελπιζω να μην εχεις την προβληματικη mac address Που δεν flasharete.

http://www.insomnia.gr/topic/413712-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-vigor-2700vg-adsl2-2-modem/page-9

εχουν σηκωσει οδηγιες εκειμεσα.τις εχει στην αρχη αλλα τις εχουν ξαναγραψει και πιο μετα λιγο καλυτερα πιστευω.

Δημοσ.

Φίλος το διάβασα το θέμα,  Τώρα μου αναβοσβήνει το ADSL2+ πράσινο και τα LAN 1 2 3 4 όλα είναι σταθερά αναμένα πορτοκαλί.

Για καρφωτές ip δεν είδα τίποτα. Τι να κάνω δηλαδη;

Δημοσ.

πρεπει να εχεις σβησει το firmware αλλα δεν εχεις περασει το νεο.κοιτα πως το περνας εκτος αν ξαναλεω εχεις την παρτιδα που δεν flasharete.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά δεν μου έστειλαν καινούριο ρούτερ με΄τα από 25 μέρες, με αποτέλεσμα να πάρω τα λεφτά μου πίσω και να αγοράσω ένα άλλο.

Σκέφτομαι για netgear :)

Δημοσ.

Εγώ έχω το Vigor2710n και πραγματικά χάρηκα μέχρι και το τελευταίο ευρώ που έδωσα...αν το σκέφτεσε πολλά + απο μένα

Δημοσ.

Και εγω ξανα λέω να κοιτάξεις για draytek vigor 2710n η 2700vg (η γενικότερα draytek) , μπορεί να μην ειναι γνωστά τα draytek για κάποιους αλλα πίστεψε με ειναι διαμάντια (τουλάχιστον οτι εχω χρησιμοποιήσει) δεν θα κοτάξεις αλλου μετα :)

Το μονο αρνητικό τους αν μπορείς να το πεις οτι δεν ειναι και τα ποιο οικονομικά (σε ορισμένα μοντέλα) αλλα εδω ταιριάζει γάντι πιστεύω οτι πληρώνεις παίρνεις.

Δημοσ.

το κακο ειναι οτι κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει κατι .και τα vigor μια χαρα και τα netgear αλλα το βασικο ειναι να παιζει στην γραμμη σου οτι ειναι αυτο που θα μπει.τα thomson δεν εχουν τρελλλα πραγματα αλλα ειναι πολυ σταθερα.το βασικο ειναι να βρεις γενικα κανα ρουτερ για δοκιμη.μετα υπαρχει και η λυση αν θελει καποιος να παρει ενα απλο adsl router να το κανει bridge και μετα απο πισω να βαλει ενα καλο ρουτερ.παντως αν βρεις κανα thomson δοκιμασε το να δεις αν θα παιξει σταθερα.και ειναι πολυ φτηνα σε μεταχειρισμενα.η οτιδηποτε αλλο βρεις απο κανα φιλο θα ειναι καλη δοκιμη

Δημοσ.

Με αυτά τα χαρακτιριστικά γραμμής, τι μάρκες/μοντελα να κοιτάξω; Τιμή μαξ 70ευρώ

Vigor πήγα να πάρω από το ebw. αλλά μου βγήκε φόλα. Ήταν η 81 παρτίδα και δεν flashαρε. Έκαναν 1 μήνα, δεν το αντικατέστησαν και πήρα τα λεφτά μου πίσω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...