pargir7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Καταρχήν καλώς σας βρήκα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι. Το τελευταίο διάστημα (1-2 μήνες περίπου) αντιμετωπίζω πρόβλημα στο Youtube. Τα βίντεο μου κολλάνε συνέχεια και τρομάζω για να δω κάποιο ολόκληρο. Επειδή σε γενικές γραμμές δεν έχω πρόβλημα με τη γραμμή, νόμισα ότι ήταν θέμα του Youtube. Σε φίλο-γείτονα όμως που έχει τη γραμμή του σε άλλο πάροχο τα βίντεο παίζουν μια χαρά.Στο 13888 ο υπάλληλος έλεγξε τη γραμμή μου και μου είπε ότι είναι θέμα του Youtube γιατί το έχουν όλοι τελευταία. Η αλήθεια είναι ότι ντράπηκα να μπω στη διαδικασία να της πω ότι στον γείτονα παίζει μια χαρά. Εσείς έχετε παρατηρήσει κάτι στο youtube; υσ. μόλις είδα τη βλακεία που έγραψα στον τίτλο και δεν ξέρω πως να το διορθώσω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Το σωστό θα ήταν Σέρνεται και όχι σέρνομαι.
disqualified Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ρίξε και κανένα restart στο router και δες αν συνεχίζει
evoracing Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Καλός ήρθες... Δεν ξέρω σε τι ακριβός οφείλετε το αργό φόρτωμα. Η αλήθεια είναι ότι και σε εμένα μερικές φορές στα 1080p φορτώνει πολύ γρήφορα και άλλες που ούτε τα 420p δεν τα φορτώνει.Αρχικά πες μας τι πάροχο έχεις και το μοντέλο του router σου. Πατάς στο πρώτο μήνυμα σου "επεξεργασία" και "Χρήση πλήρους επεξεργασία κειμένου" και αλλάζεις τον τίτλο.
alet Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Καταρχήν καλώς σας βρήκα. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι. Το τελευταίο διάστημα (1-2 μήνες περίπου) αντιμετωπίζω πρόβλημα στο Youtube. Τα βίντεο μου κολλάνε συνέχεια και τρομάζω για να δω κάποιο ολόκληρο. Επειδή σε γενικές γραμμές δεν έχω πρόβλημα με τη γραμμή, νόμισα ότι ήταν θέμα του Youtube. Σε φίλο-γείτονα όμως που έχει τη γραμμή του σε άλλο πάροχο τα βίντεο παίζουν μια χαρά.Στο 13888 ο υπάλληλος έλεγξε τη γραμμή μου και μου είπε ότι είναι θέμα του Youtube γιατί το έχουν όλοι τελευταία. Η αλήθεια είναι ότι ντράπηκα να μπω στη διαδικασία να της πω ότι στον γείτονα παίζει μια χαρά. Εσείς έχετε παρατηρήσει κάτι στο youtube; υσ. μόλις είδα τη βλακεία που έγραψα στον τίτλο και δεν ξέρω πως να το διορθώσω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Το σωστό θα ήταν Σέρνεται και όχι σέρνομαι. Μια απο τα ιδια και σε μενα. Απο οτι καταλαβα απο το 13888 εισαι στον ΟΤΕ οπως και εγω. Εγω ειμαι πεποισμενος οτι ειναι θεμα ΟΤΕ και ταχυτητας ,καθως εκει που συγχρονιζα προ 3 μηνου στα 14 Μbps τωρα μεταβίας στα 6,5 απο οτι βλεπω στο ρουτερ. Κανε ενα τεστ στην γραμμη σου για την ταχυτητα σου και τσεκαρε απο το ρουτερ σου τι ταχυτητα συγχρονιζεις και δες αν υπάρχουν διαφορες. ΥΓ:Κακως ντραπηκες να του πεις για τον γειτονα σου.Πελατης εισαι και πληρωνεις μια υπηρεσια , δεν σου κανουν καμια χαρη,οποτε για μενα θα πρεπε να λες τις οποιες επισημανσεις σου χωρις ντροπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα