Wot_player Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 καλησπερα..ειμαι νεο μελος.. αντιμετοπιζω προβλημα στην καρτα γραφηκον μου εκει που παιζω wot μερικες φορες πανο στο παιχνιδη μου κανει επανεκκινιση. (θερμοκρασιες σταθερες) η αντιμετοπιση προβληματον μ βγαζει αυτο το σφαλμα BCCode: 116 BCP1: 879C8380 BCP2: 9276A5F4 BCP3: C000009A BCP4: 00000004 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1
WalkerSW Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Γιατί είσαι τόσο σιγουριάς οτι είναι κάρτα γραφικών? Εγω για αρχή θα έλεγχα τις μνήμες με πολυωρο bootable memtest. Άμα έχεις κάνει οποιοδήποτε oc το επαναφερεις στις εργοστασιακες ρυθμίσεις.
Wot_player Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Σε ευχαρηστω για την απαντιση φιλε..δεν ξερω ισως ειμαι κ λαθος. επιδι το κανει πανο στο game μονο..το προγραμμα που αναφερεις δεν το εχω το εψαχνα καποτε αλλα εβρεισκα μονο για αγορα..!!
Wot_player Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 το βρεικα φιλε μ το προγραμμα εκανα τεστ και σε καποια φαση μετα απο καμια ωρα εκεισε το προγραμμα λογο σφαλματος.. με εχει μπερδεψει δεν ξερω τι φτεει..!! το cputin ανεβασε 106 βαθμους. ισως ειναι και αυτο???? τεσπα και χεσπα θα το αφυσω οπως εχει γτ θα φαει σουτ απο το παραθυρο ο σαπιλας..!!! ευχαρηστω για την προσπαθια φιλε..
WalkerSW Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Κάτσε βρε αυτο δεν είναι προγράμμα που τρεχει στα windows. Αυτο το γράφεις σε ενα cd η ενα bootable USB ξεκινάς το pc απο αυτο και το αφήνεις να τρέχει για μερικές ώρες. Αν οι μνήμες έχουν πρόβλημα θα σου βγάλει κόκκινα errors.
Wot_player Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) δυστηχος δεν εχω τετοιες γνωσεις ειμαι noobas.. δεν πειραζει φιλε δεν αξιζει τετοια φασαρια για την σαπιλα που θελει να λεγετε κ pc..!! Επεξ/σία 25 Απριλίου 2013 από Wot_player
WalkerSW Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μια Χαρα είναι το μηχανήμα σου για απλα πραγματάκια. Μην το παράτας είναι ευκαιρία να μάθεις και 5 πράγματα.
Wot_player Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μια Χαρα είναι το μηχανήμα σου για απλα πραγματάκια. Μην το παράτας είναι ευκαιρία να μάθεις και 5 πράγματα. φιλε δεν εχω υπομονη σε αυτα..αν μπορεις ανοιξε team wiewer να μου τα κανεις..δεν εχω bootable usb ουτε cd αλλα εχω ενα δευτερο σκληρο που πειστευω θα κανει boot..αν δεν μπορεις μην το κουραζουμε το θεμα δεν τρελενομαι κιολας ευκερια να ξεκολησω και λιγο με το παιχνιδι.
WalkerSW Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Τι να σου πω αν δεν έχεις υπομονή πανε το σε κάποιο τεχνικό. Εγω και να μπω απο teamviewer δεν μπορω να κάνω και πολλα πράγματα μιας και το memtest δεν τρέχει μέσα απο τα Windows.
Wot_player Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 na Τι να σου πω αν δεν έχεις υπομονή πανε το σε κάποιο τεχνικό. Εγω και να μπω απο teamviewer δεν μπορω να κάνω και πολλα πράγματα μιας και το memtest δεν τρέχει μέσα απο τα Windows. καλος φιλε δεν πειραζει σε τεχνικο δεν το παω γτ ειναι απατεονες...θα το αφυσω οπως εχει..!!!
WalkerSW Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Καλα ας μην γενικευουμε δεν είναι όλοι απατεώνες . Τεσπα κανε όπως νομίζεις , αλλά να ξέρεις οτι αν είναι πρόβλημα με τις μνήμες μόνο χειρότερο μπορεί να γίνει το πρόβλημα και στην τελική να μείνεις χωρίς υπολογιστη.
Wot_player Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Καλα ας μην γενικευουμε δεν είναι όλοι απατεώνες . Τεσπα κανε όπως νομίζεις , αλλά να ξέρεις οτι αν είναι πρόβλημα με τις μνήμες μόνο χειρότερο μπορεί να γίνει το πρόβλημα και στην τελική να μείνεις χωρίς υπολογιστη. μακαρι απτο στομα σ και στου θεου το αυτι.
WalkerSW Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Χαχα χαχα κάποιος μάλλον θέλει να ψήσει τον μπαμπά για καινούργιο pc . 1
Wot_player Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Χαχα χαχα κάποιος μάλλον θέλει να ψήσει τον μπαμπά για καινούργιο pc . Φιλε ειμαι 24χ καποτε ναι το εκανα αλλα τωρα οχι δεν τρελενομαι να παρω καινουργιο αν ειθελα μαζεβα λεφτα και ευτιαχνα εναν ι7..εχω βρει επεξεργαστi ι7 extreme με 170 ευρο..δεν ασχολουμαι να φτιαξω..!!!!! Επεξ/σία 25 Απριλίου 2013 από Wot_player
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα