Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω δεν νομίζω οτι θα εχει πανω απο 450 euro, πιστεύω θα ειναι στα ιδια χρήματα με το ps3 και τις φήμες που εχουν κυκλοφορήσει για οχι πανω απο 450

Δημοσ.

Αυτοί που δίνουν 1000$ για GPU, δεν αποτελούν ούτε το 1% παγκοσμίως..

Αντιθέτως αυτοί που δίνουν 400-500$ για κονσόλα είναι πολύ περισσότεροι.

Ναι το ένα βέβαια είναι κάρτα γραφικών και το άλλο πλήρες σύστημα δίχως tv/οθόνη.

Δημοσ.

sony και microsoft μας τα χουν κάνει σαν καρπούζια τόσο καιρό με φήμες ,ανακοινώσεις ,χαζοπαρουσιάσεις κλπ

Αντε να τα βγάλουν να ησυχάσουμε

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι?

γιατι δε θα πουλησει.. η οικονομια δεν ειναι ποια οπως ηταν και εξαλου γενικα οι φημες οδευουν προς τα εκει οσο αφορα την τιμολογιακη πολιτικη.

δε μπορει να ειναι πολυ ακριβοτερες του wii u ειδικα τωρα που η διαφορες στης επιδωσεις δε θα ειναι τοσο τεραστιες.

και φυσικα αμα ειναι always on απλα θα φαει τα μουτρα της η microsoft.. αν και δε πιστευω μετα το γενικο κραξιμο που εφαγε να τολμησει να το κανει.

Δημοσ.
Εδω υπαρχουν ανθρωποι που δινουν $1000+ για μια καρτα γραφικων, στα $500-600 του xbox θα σκονταψουν?

Εδω υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που δινουν 700 ευρω για ipad για να παιζουν τα ηλιθια παιχνιδια εκει κολλησες αλλα το xbox μετα θα ειναι ακριβο,καποιοι θα το θελουν τζαμπα 50 ευρω το πολυ οχι οτι αν παρεις pc με τα ιδια χαρακτηριστικα θα βγει ποιο ακριβο

Δημοσ.

Αυτο με το always on δεν καταλαβα γιατι τοσος κοσμος κομπλαρει οπως κλεβετε απο τον γειτονα για το pc ετσι θα του κλεβετε και για το xbox.Οχι οτι πλεον ολες οι συσκευες θελουν ιντερνετ για να δουλεψουν σωστα γιατι και ταμπλετ να εχεις θες ιντερνετ για να κατεβασεις.Τωρα με τα μεταχειρισμενα το πιθανοτερο ειναι το season pass που υπαρχει γιαυτη την δουλεια

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι να δωσω 400+ε για να μην μπορω να παιξω οταν δεν εχω νετ ειναι τραγωδια. Δεν εχουμε ακομα τοσο solid internet ώστε να το εμπιστευτω.

• Super Moderators
Δημοσ.

not having internet>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>not being able to play

και λίγα βάζω :P

• Like 2
Δημοσ.

Οι μισοί δεν έχουν καταλάβει καν τι είναι το Always On.

Μακάρι να το βαλουν, ούτως η άλλος Xbox live player ειμαι.

• Like 1
Δημοσ.

Αν υσχίσει αυτο με το always on η εστω να θέλει να συνδεθεί μια φορά στο internet για να μπορείς να παίξεις θα ειναι μεγάλο fail.

Δηλαδή για να καταλάβω αν εγω θέλω να παρω το xbox στο εξοχικό μου η καπου που δεν εχω internet / δεν μπορώ να κλέψω τι να την κανω την κονσόλα κουβαδάκι για την θάλασσα ?

Εκτος και αν ειναι κατι αλλο το Always on και δεν το εχω καταλάβει

Δημοσ.

γιατι δε θα πουλησει.. η οικονομια δεν ειναι ποια οπως ηταν και εξαλου γενικα οι φημες οδευουν προς τα εκει οσο αφορα την τιμολογιακη πολιτικη.

δε μπορει να ειναι πολυ ακριβοτερες του wii u ειδικα τωρα που η διαφορες στης επιδωσεις δε θα ειναι τοσο τεραστιες.

και φυσικα αμα ειναι always on απλα θα φαει τα μουτρα της η microsoft.. αν και δε πιστευω μετα το γενικο κραξιμο που εφαγε να τολμησει να το κανει.

H οικονομια που? εδω? στην Αμερικη? στην Αυστραλια? Στην ασια? στην Ρωσια?.Μην κρινεται  το τι γινεται εδω  ειμαστε ανυπαρκτη ως αγορα .

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ας το δώσουν 450€ αν κατεβάσουν οι εταιρίες τους τίτλους στα 20€ . Δε παίζει να πληρώνουμε 60€ τη κάθε παπαρια game

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...