Etheros Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Το God mode (nvm) μη ρεαλιστικό είναι. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2013 από Etheros
vagelis81 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.Ξεκινησα να δοκιμασω το spec ops the line το οποιο φαινεται αρκετα καλο (ειπωθηκε στις πρωτες απαντησεις).Ψαχνοντας κι εγω στο google βρηκα δυο που φαινονται παρα πολυ καλα (προς το παρον) το just cause 2 και το red faction guerilla.Αυτο που μου κανει εντυπωση παντως ειναι οτι το just cause 2 ειναι παααρα πολυ ομορφο παιχνιδι και δεν εχει διαφημιστει και ακουστει τοσο οσο καποια αλλα οπως το far cry 3 για το οποιο εγινε ενας ψιλοχαμος σε σελιδες που ειχαν να κανουν με παιχνιδια ενω εγω δε το βρηκα και τοσο ενδιαφερον.Σας ευχαριστω ολους.
gavros10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Το spec ops the line? Εχει καλο single απο οτι ξερω, δεν το εχω παιξει ομως
Bilbo1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Το spec ops the line? Εχει καλο single απο οτι ξερω, δεν το εχω παιξει ομως ναι, αυτο εχω να προτεινω κι εγω. το σεναριο του single player μου αρεσε πολυ. με multi δεν ασχοληθηκα. ηταν λιγο συντομο το παιχνιδι ομως, 7 ωρες συμφωνα με τα records του steam επισης για το binary domain ακουω καλα λογια αλλα δεν "αντιπροσωπευει πραγματικες καταστασεις"
nickmanak Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 παιζω αυτο τον καιρο το spec ops. Παιδια το παιχνιδι μαμαει, μην το χασετε οσοι δεν το εχετε παιξει. Red Faction, εχω παιξει 2 κυκλοφοριες αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν 3rd person. Πολυ καλο κατα τη γνωμη μου. επισης τα Dead Space 1, 2 , 3 ειναι 3rd person και αξιολογα παιχνιδια.
RedPanda Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Spec Ops the line και από μένα. Πολύ καλύτερο από campaign cod & battlefield. Gears of War. Παλιό αλλά super. Ναι, κανένα παιχνίδι δεν σου συμπεριφέρεται σαν να είσαι 14 χρονών αγοράκι όσο το gears.
umbrella co. Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Και το mercenaries 2 ηταν ωραιο για την εποχη του, εφαμιλλο του just cause.
blackeye1965 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Bioshock Infinite και ιστορία και δράση!
Vole Maulder Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Bioshock Infinite και ιστορία και δράση! 3rd person παιχνίδι ζητάει ο άνθρωπος, τι Bioshock του λες; Αν και όχι καθαρά shooter, τσέκαρε και σειρά Mafia, ίσως να βρεις κάτι που να σου αρέσει σε αυτά.
ougxar Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ξέχασα το rogue trooper, παλιό αλλά καλό και το stranglehold
mike0402 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 προτασεις παιχνιδιων third person shooter να ειναι σχετικα τελευταια,απο το 2013 κ μετα
mike0402 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 παιδια πολυ καλο και το spec ops the line και το ghost recon αλλα τα εχω παιξει και τα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα