Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο καλο 3rd person shooter  game.Μολις τελειωσα το max payne 3.Θα ηθελα  λοιπον τη βοηθεια σας.Κατα προτιμηση θα ηθελα παιχνιδια που να αντιπροσωπευουν  πραγματικες καταστασεις ,οχι με εξωγηινους στο διαστημα κτλ (αυτο μου κολησε τωρα,αυτο θελω).Μπορειτε να με βοηθησετε;

Δημοσ.

Φιλε tasos δε το εγγραψα αλλα το far cry το εχω δοκιμασει και για καπιο λογο δε μου εκανε ιδιαιτερο κλικ.Αναγνωριζω οτι αυτο ειναι προσωπικη αποψη και οτι το παιχνιδι εχει αποσπασει φοβερες κριτικες αλλα εμενα δε μου πολυηρθε.Φιλε DEVISSER το spec ops the line φαινεται ενδιαφερον .Λεω να το δοκιμασω.Σας ευχαριστω και τους δυο

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.Εννοειται πως τσεκαρω τους τιτλους που παραθετετε.Συνεχιστε.Ευχαριστω πολυ ολους σας!

Δημοσ.

φιλε, ενα εχω να σου προτεινω, το GUN για μενα το καλυτερο 3d person shooter ειδικα αμα σ αρεσουν και τα western μην το σκεφτεσαι καθολου! ειναι παιχνιδι του 2005 και με στοιχεια απο GTA απλα τελειο

Δημοσ.

Dead space 1, 2 και 3

Resident evil 4, 5, και 6

"Κατα προτιμηση θα ηθελα παιχνιδια που να αντιπροσωπευουν πραγματικες καταστασεις ,οχι με εξωγηινους στο διαστημα κτλ"

Το πέτυχες  :P 

far cry 3 το παίζω τώρα πολύ καλο

To farcry από πότε έγινε third person???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...