newtech Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Ωραίος,πάντως δε λέει ποιά δώρα είναι αυτά και έχει παρατηρηθεί δώρα αξίας ούτε 30 € να τα βαφτίζουν 50. Πας και βλεπεις τι εχει.. για αυτο ειπα αυτο που ειπα. Η καθε συσκευασια εχει +- 5€ Η κανατα εχει 10 ευρω.. (υπερτιμιμενη δεν λεω) Τα ποτιρια απο 5 ευρω. Αρα θα παρεις λογικα 6 συσκευασιες με καφεδες σοκολατες κτλ. Μετα στην www.tassimo.gr κανεις μια παραγγελια αλλους 8 καφεδες δινεις 20 ευρω (20 σου δινουν αυτοι) τα ταχυδρομικα ειναι δωρεαν.. και ουσιαστικα εχεις Ενα καλο μοντελο της TASSIMO (το t20 ειναι το απλο αυτο ειναι καλο μοντελο) 14 συσκευασιες καφεδες (ή και σοκολατες) 2 Ποτιρια 1 Κανατα με 89ευρω. Μαπα η μηχανη δεν αξιζει.. Γιατι ΜΑΠΑ? Για τι την θελεις? Αν θελεις για ποικιλία καφέδες τσαι σοκολατες ειναι μια χαρα. Εχει πολλες επιλογες και μπορεις να δοκιμασεις τα παντα. Σαφος και ΔΕΝ ειναι εππαγελματικο μοντελο. Εγω εχω 3 και ειμαι 100% sattisfied.
neyromanths Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 το t20 ειναι το απλο αυτο ειναι καλο μοντελο ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!
apostolispk Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Τελικα αξιζει να παρει κανεις την T20 στα 55€ ή την Τ40 στα 69€ ???
neyromanths Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Τ20 φιλε το ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ !!! και με τα λεφτα που θα κερδισεις παρτα σε καφεδες η σοκολατες απο το online store 1
noob Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Μαπα η μηχανη δεν αξιζει.. Δε θα 'λεγα ότι είναι μάπα.Είναι μια αρκετά καλή all around καφετιέρα.Μεγάλο fail όμως το ότι οι ήδη ακριβές κάψουλες ακρίβυναν κι άλλο.. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2013 από noob
pcbill Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Τ20 φιλε το ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ !!! και με τα λεφτα που θα κερδισεις παρτα σε καφεδες η σοκολατες απο το online store Αν δεν κάνω λάθος, κάποιο/α αρχικά μοντέλα φτιάχνονται στην Κίνα. Αυτή θυμάμαι ότι ήταν η διαφορά όταν το έψαχνα.
achilles_g_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Επίσης για καφέδες συμφέρει αγορά από carrefour όταν έχει 20% έκπτωση (δηλαδή από 5 ευρώ στα 4 ευρώ), σε συνδυασμό με το κουπόνι 6 ευρώ από την εφημερίδα θέμα.
apostolispk Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Σημερα πηγα στα mediamarkt στην Σταυρουπολη Θεσσαλονικης και την πηρα. Ειχε μαζι με την μηχανη στο ιδιο πακετο μια κανατα για espresso και 2 φλιτσανια του espresso και καψουλες lacta και espresso. Μαζι δινανε δωρα αξιας 50€ και εχει 4 διαφορετικες επιλογες. Αλλες με περισοτερη Lacta, αλλες με espresso, αλλες με cappussino. Και μετα ειναι στο χερι καθε πωλητη να σας δωσει και μια extra συσκευασια με μια κουβερτουλα της lacta και αλλες 2 συσκευασιες ροφηματα. Εγω αυτη την στιγμη εχω 6 συσκευασιες lacta, μια jacobs cappussino και μια jacobs εκλεκτος, 2 φλυτζανια jacobs για cappussino,2 κουπες lacta, 2 κανατες για τον jacobs εκλεκτο, μια πικε κουβερτα lacta, 2 σοκολατες lacta oreo, μια lacta toffee nut και 2 σακουλες με lacta mini. Οι καψουλες που πηρα κοστιζουν 47€. Πιστευω ειναι μια καλη αγορα. Tο μοντελο που εχει μεινει στο καταστημα ειναι το Τas4011 Ξεχασα να αναφερω και τα 20 € απο την σελιδα της tassimo. Οποτε 47+20=67. Οποτε με 2 € αγορασα την μηχανη + ποτηρια + κανατες + κουβερτουλα + σοκολατες κανονικες Επεξ/σία 28 Απριλίου 2013 από apostolispk 2
newtech Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Επειδή έχω "τασσιμο" t20 t40 k t65 Η t20 είναι απλή και ναι δεν έχει μεγάλες διαφορες από την t40. Οι βασικές για μένα είναι το δοχείο νερού το οποιο πρέπει να το αφαιρέσεις για να βάλεις νερό (και είναι μικρότερο στην t20) και ότι η t20 δεν έχει την τεχνολογια που έχει η t40 και θα εξηγήσω άμεσος.. Κάνει πολύ περισσότερο θόρυβο κατά την παρασκευή ροφημάτων από ότι η t40 (ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ και εχω 2 τ20 ωστε να ξερω οτι δεν ειναι προβλημα της συσκευης που εχω αλλα ετσι ειναι το μοντελο) Η t20 κοστίζει στο εμπόριο (Γερμανία) περί τα 35 euro http://www.mediamarkt.de/mcs/product/BOSCH-TAS2002-Tassimo,48353,391181,215409.html?langId=-3&et_lid=115&et_cid=7&et_sub=Topseller-1315031 και παραπάνω δεν αξίζει για μένα (άντε 40 για ελλάδα). Όταν την είχα πάρει εγώ την πήρα 59 με κάψουλες βεβαια.. Πιστευω ότι αξίζει να δώσει κάποιος τα 14 euro παραπάνω που αναφέρει ο φίλος για να παρει την τ40 Όσο για την t65 την είχα πάρει στο amazon στο black friday.. πέρα από το φίλτρο britta (που το αφαίρεσα μετά) και το πολύ μεγαλύτερο δοχείο δεν βρήκα ουσιαστικές διαφορες από την t40. Οι τιμές πέφτουν γιατί βγήκαν τα νέα μοντέλα τασσιμο JOY και τασσιμο T55
achillevs72 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Εχω ενα κουπονι 20€ απο το ηλ. καταστημα της Tassimo και σημερα πηγα να κανω ψωνια. Επειδη ομως τα μισα ειδη ροφηματων εχουν εξαντληθει τελικα το ανεβαλα. Ο κωδικος εχει ισχυ μεχρι τα μεσα Ιουνιου περιπου. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι η ελαχιστη παραγγελια που μπορω να κανω ειναι 40€ (χωρις εξοδα αποστολης). Εγω ομως που εχω και την εκπτωση των 20€, ειναι αρκετο να επιλεξω ροφηματα για 40€, ή πρεπει ή αξια τους να ειναι 60€(40€ μετα την εκπτωση). Οποιος εχει παραγγηλει μπορει να απαντησει. Τελικα μου φαινεται οτι την μηχανη πρεπει να την δινουν δωρεαν.
silmarien Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Γνωρίζει κανείς αν η πιο συμφέρουσα αγορά για κάψουλες tassimo είναι από την επίσημη ιστοσελίδα? Υ.Γ. Sorry για την νεκρανάσταση. Απλά ήταν από τα πιο πρόσφατα thread της αναζήτησης.
JohnnyX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 δε θα βρεις καμια αλλη αγορα t-discs περα απο τη σελιδα (super markets εχει μικρη ποικιλια σε ιδιες τιμες..και φυσικα το http://www.about-tea.de εχει και επιπλεον ποικιλια σε ιδιες τιμες στα ιδια προιντα..και πολυ μεγαλυτερη στα extra ...+ μεταφορικα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα