MostDef Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 παίζουν αλλά θέλει αρκετό διάβασμα και ασχολία. τρέμουλο μετά από κάθε update και χίλια δυο. για να το κάνεις να δουλέψει σωστά 110% θέλει πολύ ασχολία και διάβασμα. ασχολήθηκα αλλά το παράτησα.ένας λόγος που παίρνω mac είναι η ξεγνιασιά από everyday tasks και προβλήματα, το χακί είμουν σε μια συνεχή αβεβαίωτητα γιατί δεν είχα το χρόνο να ασχωληθώ που ήθελε.δεν είναι παράνομα στο forum η συζήτηση περί χακί.
Technology fan Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 έχω το 13άρι το retina. με εξέλ (χοντράδια όχι απλά πινακάκια) 4-5 pdfs ανοιχτά, 2-3 spaces, flash, λεξικά, plugins το μηχάνημα μου είναι στα όρια του και από θέμα μνήμης και γενικώς. με C2D μηχάνημα Penryn πως τα καταφέρεις είναι απορίας άξιο. δλδ τι κάνεις ακριβώς στο photoshop? παιρνάς φίλτρα και κροπάρεις; γιατί sorry αυτό βαριά χρήση δεν είναι, τράβα κάνε κάνα render, άνοιξε αλλά 5 Apps αό τα συνηθισμένα, παίξε με 2-3 spaces στο full και έλα πες μου μετά. εγώ αυτά σε Snow Leopard τα έκανα για χαβαλέ, τώρα ούτε για αστείο. ά ρε αθάνατο Snow Leopard.. αν είναι να χρειάζομαι QUAD, 16GB RAM, SSD (RAIDx0) για να κάνω τη mid χρήση δουλειά γάμησε με, τελευταία ελπίδα μου το mac mini (σεταρισμένο) όπως πάνω αν και εκεί έχουμε θέματα sorry θα πάρω το καράβι του γυρισμού. και τελείως πληροφοριακά δουλεύω mac 7 χρόνια, έχω χώσει από τους πρώτους SSD εδώ σε macbook pro του 2007 και ξέρω τι μου γίνετε στο θέμα επιδόσεων και μηχανημάτων. πλέον χρειαζόμαστε θηρία για νορμάλ χρήση sorry και όλας. και δεν μιλάω για τύπους που πήρανε ένα mac για 8 tabs στο σαφάρι κανένα mail και ταινίες (το 60% των χρηστών πλέον πιστεύω) αλλά για normal mid (ακαδημαικοί σκοποί χρήση) πάμε και για να μην λέμε του τρελού το δίκιο. με 1 pdf (preview), mail client, safari, skype, itunes, rss feeds, dropbox και 2 μικρά plugins έχουμε μόλις 2gb free (που να ανοίξω και άλλα σημαντικά πράγματα δλδ, pages, excel κλπ κλπ) 1GB O PREVIEW για ένα PDF. που να το δεις να αρχίζω να κάνω και υπολογισμούς με το excel και να πιέσω τον επεξεργαστή. best post ever... χαχαχα, ούτε μια λέξη δεν άντεξα να διαβάσω... Πάντως και η δική μου άποψη είναι οτι δεν αξίζει τόσα με την έννοια οτι καλύτερα να δώσει κάτι παραπάνω και να πάει σε κάτι καλύτερο...
MostDef Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 κάνει κάτι στραβά το insomnia.απλώς ήταν ένα rage post για το λειτουργικό, και πως χρειαζόμαστε μηχανήματα τέρατα για να κάνουμε medium use χρήση των μηχανημάτων μας.τώρα το να τα σκας 1600€ και να ρολάρει μόνο καλά σε everyday tasks safari και ταινίες είναι κοροϊδία. 2
fylatos Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 <p>κάνει κάτι στραβά το insomnia.<br><br> απλώς ήταν ένα rage post για το λειτουργικό, και πως χρειαζόμαστε μηχανήματα τέρατα για να κάνουμε medium use χρήση των μηχανημάτων μας.<br><br><br> τώρα το να τα σκας 1600€ και να ρολάρει μόνο καλά σε everyday tasks safari και ταινίες είναι κοροϊδία. </p> Δοκίμασε να ανοίξεις indesign σε έγγραφο με 200 λινκ και ταυτόχρονα pages και preview. Πλέον κάνω save με macro κάθε τρία λεπτά. Αλλά τι να κανείς αν σε περιορίζει στηπλατφορμα αν θες να εκδόσεις σε itunes. 16gb έχω και θέλει 14. Για εμένα να πάει σε πι σι τα σιχάθηκα και έχω καμιά τριανταρα συσκευες τούς. Αποστολή από το XT320 με τη χρήση Insomnia App
mixomoras Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 παίδες τελικα μετα απο 2-3 τηλεφωνιματα με το παιδι που τον πουλαει και για τους λογους οτι 1ον νομιζε οτι εχει τον 27'' (κουλο αλλα ψιλοασχετος με υπολογιστες) και τον πουλουσε 900 επεσε στα 800 και 2ον επειδη δεν μου ειχε στειλει keyboard και mouse τον κλεισαμε στα 700... τελικα λογω ορκομωσιας της κοπελας θα ειναι δωρο και αυτα τα δυο οποτε πιστευω καλα της βγηκε στην τελικη και ελπιζω να τη βολεψει για την δουλεια που τον χρειαζεται ευχαριστω πολυ για τις αποψεις σας βοηθησαν πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα