mixomoras Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 καλησπέρα παιδιά, ενδιαφέρεται μια φίλη μου για αγορά μεταχειρισμένου iMac...Τον χρειάζεται για επεξεργασία εικόνας,βίντεο και προγράμματα σχεδίασης. Βρήκα από φίλο φίλου που πουλαει τον εξής υπολογιστή : iMac 21.5-inch,Mid 2011 Processor 2.5 GHz intel core i5 Memory 4GB 1333MHz DDR3 Graphics AMD Radeon 6750M 512 Mb Serial number C17G48U5DHJF Software Mac OS X Lion 10.7.5 (11G63b) τον δίνει 900 ευρώ... έκανα το θέμα γιατί είμαι άσχετος από Mac και δεν εχω ιδέα από τιμές κτλ... οπότε τι λέτε αξίζει? να της πω να τον πάρει?
thanoskf Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 μου φαινεται ακριβουτσικος συναρτηση του οτι το εχει 2 χρονια και ειναι και το 21.5 εγγυηση εχει?εγω πιστευω πως πρεπει να ψαξεις λιγακι ebay η ελληνικες αγγελιες πιστευω θα βρεις καλυτερη προσφορα και μπορει μεγαλυτερη οθονη
Demon Lord Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Πρέπει να δώσει οπωσδήποτε 900€ για μεταχειρισμένο pc; (δε μου κάνει αίσθηση το ότι είναι imac).... Με αυτά τα λεφτά μπορεί να στήσει έναν αξιοπρεπέστατο καινούριο...
mixomoras Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 εγγυηση δεν ξερω φίλε αλλα λογικα θα του πω και αν ισχυει ακομα θα μου τη δωσει... ειμαι απ το mac τωρα γιατι μου τον εχει στείλει να δω αν μου κανει... Και η φιλη μου θέλει να παρει mac γιατι της εχουν πει ειναι καλυτεροι για την δουλεια της και γι αυτο που το θέλει
MostDef Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 μακριά. πανάκριβος χωρίς λόγο. σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις 27άρια με λίγο παζάρεμα
mixomoras Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 χμμ ναι απ οτι εψαξα λιγο στο ebay καταλαβα οτι ζηταει πολλα...απλα απ οσο ξερω δεν το εχει χρησιμοποιησει πολυ... σκεφτομαι να του κανω παζαρια,ποσο πιστευετε πιανει πια ο συγκεκριμενος?
iMarilina Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Eίναι καλός, και αν μπορέσεις λίγο να ρίξεις την τιμή και να βάλεις μέσα και παραπάνω ΡΑΜ και ίσως έναν SSD θα είσαι άρχοντας. Το ότι είναι 2 χρόνων δε μου λέει τίποτα εμένα, αγόρασα σε πολύ καλή τιμή ένα macbook pro late 2009 με 8 ραμ και 256 SSD και το μηχάνημα κατ'αρχάς είναι άψογο και δεύτερον πάει σφαίρα και δεν έχει το παραμικρό θέμα.
MostDef Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 πως εσύ με late 09 τα βρίσκεις όλα ρόδινα είναι απορίας άξιο σε M.Lεγώ στο retina και με medium χρήση βρίσκω το μηχάνημα να ζορίζετε.2 πράγματα παίζουν:το χετε για κάνα safari και καμιά ταινία (ναι εκεί πετάει) ή ενθουσιάζεστε με το γρήγορο startup OS και Apps.και όχι δεν είναι το retina το θέμα μου αλλά το λειτουργικό.
iMarilina Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 <p>πως εσύ με late 09 τα βρίσκεις όλα ρόδινα είναι απορίας άξιο σε M.L<br><br> εγώ στο retina και με medium χρήση βρίσκω το μηχάνημα να ζορίζετε.<br><br> 2 πράγματα παίζουν:<br><br> το χετε για κάνα safari και καμιά ταινία (ναι εκεί πετάει)<br> </p> <p>ή ενθουσιάζεστε με το γρήγορο startup OS και Apps.<br><br> και όχι δεν είναι το retina το θέμα μου αλλά το λειτουργικό.</p> Τι να σου πω το μηχανημα πετάει. Και με βαριούτσικα προγράμματα ακομα και ταυτόχρονα κλπ (photoshopκλπκλπ) κανένα θέμα δεν εχω. Σφαίρα παει Μου κανει εντύπωση αυτό που λες. Τι ραμ εχεις; Και εχει ssd? Και finale επισης που δουλευω λιγο κι αυτό παει πολύ καλα. Για ταινιουλες και σερφάρισμα και το 7ετίας μια χαρά παει το λάπτοπ. Προφανώς δε μιλάμε γι αυτό.
MostDef Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 iMarilina, on 25 Apr 2013 - 6:53 PM, said: Τι να σου πω το μηχανημα πετάει. Και με βαριούτσικα προγράμματα ακομα και ταυτόχρονα κλπ (photoshopκλπκλπ) κανένα θέμα δεν εχω. Σφαίρα παει Μου κανει εντύπωση αυτό που λες. Τι ραμ εχεις; Και εχει ssd? Και finale επισης που δουλευω λιγο κι αυτό παει πολύ καλα. Για ταινιουλες και σερφάρισμα και το 7ετίας μια χαρά παει το λάπτοπ. Προφανώς δε μιλάμε γι αυτό. έχω το 13άρι το retina. με εξέλ (χοντράδια όχι απλά πινακάκια) 4-5 pdfs ανοιχτά, 2-3 spaces, flash, λεξικά, plugins το μηχάνημα μου είναι στα όρια του και από θέμα μνήμης και γενικώς. με C2D μηχάνημα Penryn πως τα καταφέρεις είναι απορίας άξιο. δλδ τι κάνεις ακριβώς στο photoshop? παιρνάς φίλτρα και κροπάρεις; γιατί sorry αυτό βαριά χρήση δεν είναι, τράβα κάνε κάνα render, άνοιξε αλλά 5 Apps αό τα συνηθισμένα, παίξε με 2-3 spaces στο full και έλα πες μου μετά. εγώ αυτά σε Snow Leopard τα έκανα για χαβαλέ, τώρα ούτε για αστείο. ά ρε αθάνατο Snow Leopard.. αν είναι να χρειάζομαι QUAD, 16GB RAM, SSD (RAIDx0) για να κάνω τη mid χρήση δουλειά γάμησε με, τελευταία ελπίδα μου το mac mini (σεταρισμένο) όπως πάνω αν και εκεί έχουμε θέματα sorry θα πάρω το καράβι του γυρισμού. και τελείως πληροφοριακά δουλεύω mac 7 χρόνια, έχω χώσει από τους πρώτους SSD εδώ σε macbook pro του 2007 και ξέρω τι μου γίνετε στο θέμα επιδόσεων και μηχανημάτων. πλέον χρειαζόμαστε θηρία για νορμάλ χρήση sorry και όλας. και δεν μιλάω για τύπους που πήρανε ένα mac για 8 tabs στο σαφάρι κανένα mail και ταινίες (το 60% των χρηστών πλέον πιστεύω) αλλά για normal mid (ακαδημαικοί σκοποί χρήση) πάμε και για να μην λέμε του τρελού το δίκιο. με 1 pdf (preview), mail client, safari, skype, itunes, rss feeds, dropbox και 2 μικρά plugins έχουμε μόλις 2gb free (που να ανοίξω και άλλα σημαντικά πράγματα δλδ, pages, excel κλπ κλπ) 1GB O PREVIEW για ένα PDF. που να το δεις να αρχίζω να κάνω και υπολογισμούς με το excel και να πιέσω τον επεξεργαστή.
iMarilina Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 iMarilina, on 25 Apr 2013 - 6:53 PM, said: Τι να σου πω το μηχανημα πετάει. Και με βαριούτσικα προγράμματα ακομα και ταυτόχρονα κλπ (photoshopκλπκλπ) κανένα θέμα δεν εχω. Σφαίρα παει Μου κανει εντύπωση αυτό που λες. Τι ραμ εχεις; Και εχει ssd? Και finale επισης που δουλευω λιγο κι αυτό παει πολύ καλα. Για ταινιουλες και σερφάρισμα και το 7ετίας μια χαρά παει το λάπτοπ. Προφανώς δε μιλάμε γι αυτό. έχω το 13άρι το retina. με εξέλ (χοντράδια όχι απλά πινακάκια) 4-5 pdfs ανοιχτά, 2-3 spaces, flash, λεξικά, plugins το μηχάνημα μου είναι στα όρια του και από θέμα μνήμης και γενικώς. με C2D μηχάνημα Penryn πως τα καταφέρεις είναι απορίας άξιο. δλδ τι κάνεις ακριβώς στο photoshop? παιρνάς φίλτρα και κροπάρεις; γιατί sorry αυτό βαριά χρήση δεν είναι, τράβα κάνε κάνα render, άνοιξε αλλά 5 Apps αό τα συνηθισμένα, παίξε με 2-3 spaces στο full και έλα πες μου μετά. εγώ αυτά σε Snow Leopard τα έκανα για χαβαλέ, τώρα ούτε για αστείο. ά ρε αθάνατο Snow Leopard.. αν είναι να χρειάζομαι QUAD, 16GB RAM, SSD (RAIDx0) για να κάνω τη mid χρήση δουλειά γάμησε με, τελευταία ελπίδα μου το mac mini (σεταρισμένο) όπως πάνω αν και εκεί έχουμε θέματα sorry θα πάρω το καράβι του γυρισμού. και τελείως πληροφοριακά δουλεύω mac 7 χρόνια, έχω χώσει από τους πρώτους SSD εδώ σε macbook pro του 2007 και ξέρω τι μου γίνετε στο θέμα επιδόσεων και μηχανημάτων. πλέον χρειαζόμαστε θηρία για νορμάλ χρήση sorry και όλας. και δεν μιλάω για τύπους που πήρανε ένα mac για 8 tabs στο σαφάρι κανένα mail και ταινίες (το 60% των χρηστών πλέον πιστεύω) αλλά για normal mid (ακαδημαικοί σκοποί χρήση) πάμε και για να μην λέμε του τρελού το δίκιο. με 1 pdf (preview), mail client, safari, skype, itunes, rss feeds, dropbox και 2 μικρά plugins έχουμε μόλις 2gb free (που να ανοίξω και άλλα σημαντικά πράγματα δλδ, pages, excel κλπ κλπ) 1GB O PREVIEW για ένα PDF. που να το δεις να αρχίζω να κάνω και υπολογισμούς με το excel και να πιέσω τον επεξεργαστή. Καλά μην τρελλαίνεσαι, δεν είναι όλοι για xcode και επαγγελματική χρήση ούτε σε υπολογιστές ούτε σε μακ. Υπάρχουν και ενδιάμεσες χρήσεις μεταξύ απλού web browsing / ταινιών και προγραμματισμού/χρήσης προγραμμάτων που θέλουν i7 και 16Gb ram κλπ.
thanoskf Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 το θεμα ομως ειναι οτι το θελει για photoshop και γενικα edit εγω την θεωρω ταβανι την τιμη διοτι ειναι διετιας και για να το κανει λιγο καλυτερο θα πρεπει να σκασει αλλα 200 για ραμ και σσδ οποτε παμε στα 1100 εαν ειναι να δωσει 1100 για κατι που ειναι 11 ενω μπορει να βρει φετινι σε τετοια τιμη το βρισκω ανουσιο
MostDef Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 πες της να πάρει μια πισάρα και ας αφήσει τα γκλίτσι γλκλιτσι mac.έχει χάρη που έχω μια άλφα παραγωγικότητα στα mac και τόσα χρόνια τώρα έχω βολέψει την καθημερινότητα μου.αν ήταν ένα χρόνο εμπειρίας το switch θα είχε γίνει σε δευτερόλεπτα. Καλά μην τρελλαίνεσαι, δεν είναι όλοι για xcode και επαγγελματική χρήση ούτε σε υπολογιστές ούτε σε μακ. Υπάρχουν και ενδιάμεσες χρήσεις μεταξύ απλού web browsing / ταινιών και προγραμματισμού/χρήσης προγραμμάτων που θέλουν i7 και 16Gb ram κλπ. ένα έχω να πω..ΑΧ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ iPhone.ο νοών...νοείτο!
thanoskf Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 hackintosh δεν παιζουν? η τα θεωρουμε παρανομα στο φορουμ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα