Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδες ..Οταν λεω μελλοντικη εννοω σε ενα μηνα οταν τελειωσω τισ πανελληνιες να κανω αναβαθμιση το πσ μου να παιζω και τιποτα.Λοιπον λεω να κρατησω τον επεξεργαστη και να παρω τα εξης:mobo asus m5a97 r2.0 80e

2 x ssd samsung 840 120gb 2x 80e

cpu cooler noctua nh u9b 50e

gpu gainward nvifia gtx 660 ti 270e

οι παραπανω τιμες ειναι στρογγυλοποιημενες απο το γερμανικο αμαζον κουτι εχω οθονη εχω και παιω σε αναλυση 1200 χ 1080 ποντικι και πληκτρολογιο θα δω στη πορεια οποτε απο οτι καταλαβατε θελω μονο τα παραπανω κομματια και μιλαμε για ενα συνολο 560 ευρω το ερωτημα ειναι εχετε να μου προτινετε κατι καλυτερο και ας παμε 600αρι αλλα μεχρι εκει το πσ το θελω για παιχνιδια μονο οπως και χρησιμοποιουσα το πσ της υπογραφης μου πριν 2 χρονια.Επισης τροφοδοτικο εχω ενα 450βαττ και μνημες 4 γβ αυτα θα ηθελα να μου πειτε εαν ειναι καλο το συστημα που λεω να φτιαξω εαν μποτω να φτιαξω κατι καλυτερο με δικες σας προτασεις και ας παρω και αλλον επεξεργαστη αρκει να ειμαστε εντος μπατζετ

Δημοσ.

Μην αλλάξεις μητρική, πάρε έναν ssd λιγότερο και με τα 160 που θα περισσέψουν αγόρασε ένα ips 1920x1080 για να μην εϊσαι νεάντερταλ!

Δημοσ.

λαθος μου παιζω στην υψηλοτερη αναλυση αυτης της οθονης lg e2260 που ειναι 1920 χ 1200 αλλα μητρικη θα αλλαξω οπωςδηποτε εχω μια ecs mcp61m m3 ειναι απαισια

Δημοσ.

το τροφοδοτικο τωρα δεν εχω ιδεα τι ειναι το ειχα και στο προηγουμενο πσ μου πριν απο αυτο που εχω τωρα αλλα δεν εχω τα χαρτια του και τωρα προσβαση στον υπολογιστη δεν εχω λες να αλλαξω δεν με φτανει σε βαττ η λογω παλαιοτητας.Προτιμω nvidia γιατι μαλλον θα παρω μια 3d τηλεοραση και με την αγορα του απλου κιτ θα μπορω να απολαμβανω τρομερη ψυχαγωγια αλλα εαν ξερεις αντιστιχες πατεντες απο ati θα ηθελα να μαθω γιατι δεν ξερω εαν πουλανε 3d kit

Δημοσ.

Να το ψάξεις με το τροφοδοτικό γιατί είναι σημαντικό.Για 3d gaming λες? Δεν υπάρχει τόση υποστήριξη τόσο σε nv όσο και σε amd γενικά αν και μπορείς με πατέντες κάτι να κάνεις αν και για μένα δεν πολυαξίζει.Για ati δες εδώ γενικά για HD3D http://www.amd.com/US/PRODUCTS/TECHNOLOGIES/AMD-HD3D/Pages/how-it-works.aspx

Δημοσ.

βασικα εγω θελω να εχω ανοιχτο δρομο για 3d σε περιπτωση που βγει κανενας αξιοπρεπης τιτλος με τετοια δυνατοτητα ο επεξεργαστης πιστευεις εχει ακομα ζουμι ?εμενα δεν με ειχε απογοητευσει παντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...