Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ.θελω να φτιαξω ενα καινουργιο συστημα για το ξαδερφακι μου που να ειναι και λιγο για games μεχρι 430 ευρω το πολυ +20 ευρω ακομα.θα ηθελα λοιπον τη γνωμη σας για ποιο σετ οπως λεει και ο τιτλος να του βαλω.οταν λεω βεβαια σετ δεν εννοω να ειναι αγορασμενο πακετο μαζι αλλα να δουλευουν ρολοι μεταξυ τους(για παραδειγμα ημουυν χρονια σε ιντελ πλευρα οποτε δεν ξερω τι να προσεξω σε amd-ati και αυτο εννοω να δουλευουν ρολοι).προτιμησα amd λογο του οτι θα μου βγει ποιο οικονομικο και ετσι να εξοικονομισω λεφτα για μια ισως καλυτερη καρτα γραφικων.Τωρα αν θα μπορουσατε να ριξετε και μια ιδεα για μια "καλη" καρτα γραφικων που να μπορει ομως να παιξει σε ικανοποιητικο επιπεδο παιχνιδια θα το εκτιμουσα πολυ.και κατι τελευταιο,ποσα watt προτεινετε να ειναι το τροφοδοτικο;

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις σας.

Δημοσ.

Συμφωνω με lostresam.

Fx 6100

HD 7700

550w τροφοδοτικο.

Αυτο ειναι το pc μου και δεν εχω αντιμετωπισει μεχρι τωρα κανενα προβλημα.

Διαφωνω με τις μητρικες MSI.

Ολο προβληματα παρουσιαζουν.

Καλυτερα αν θες κατι οικονομικο κοιτα ASROCK.

Eχω την 990fx Extreme3 7 μηνες τωρα και πεταει.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω πασρα πολυ για τις απαντησεις σας.βασικα δεν εχω οθονη.θα αγορασατει και οθονη με μια διωρθωση.εκανα λαθος και εγραψα 450 ενω το μπατζετ ειναι στα 550 λογο οτι δεν υπαρχει οθονη και πρεπει να υπολογιστη και αυτη.

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις προτασεις σας.πραγματικα δεν εχω ιδεα τι παιζει με την amd.για παραδειγμα η ιντελ εχει μια λογικη σειρα στις ονομασιες της απο τον πιο απλο στον καλυτερο και ανεβαινει και το ονομα πχ. i3,i5,i7.σε amd μερια δεν μπορω να καταλαβω.ειχα κατα νου κατι για phenom γιατι μου εκανε πιο καλος απο athlon αλλα οπως ειπα δεν μπορω να διαλεξω για την περιπτωση-κατηγορια που θελω να παιξω,ποιον να παρω.

και κατι ακομα να ρωτησω,το e-shop ειναι ακομα αξιολογο για αγορα καποιον κομματιων ή να το αποφυγω;

Δημοσ.

Εντάξει..ο phenom μπορεί να είναι λιγο καλύτερος σε κάποια πολύ απαιτητικά παιχνίδια, αλλά μιλάμε για έναν επεξεργαστή που κλείνει 4ετία, σε αντίθεση με τους trinity που κυκλοφόρησαν φέτος.

Γι'αυτό και δεν μου κάθεται τόσο καλά, το να στήνεις νεο μηχάνημα  εν έτει '13 με επεξεργαστή του '09.

Στο κάτω-κάτω, για να μπει πραγματικό δίλημμα ανάμεσα σε athlon x4 trinity και phenom ii, θα πρέπει να μπει και ακριβότερη κάρτα γραφικών ώστε ο phenom να δείξει την μικρή υπεροχή του. Στην κατήγορία της 7770 (που πολύ σωστά σε κατεύθυναν τα παιδιά πιο πάνω), δεν θα υπάρχουν διαφορές. 'Οπως θα αποδίδει ο athlon με την συγκεκριμένη κάρτα, έτσι θα αποδίδει και ο phenom.

Tέλος με το eshop, εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα και επιπλέον τα κομμάτια που σου πρώτειναν τα παιδιά, παίζουν και σε καλές τιμές απο κει.

Δημοσ.

Φιλε trek τα λες πολυ καλα και συμφωνω με το σκεπτικο σου.μια τελευταια διευκρινηση θα ηθελα και κλεισαμε πιστευω.ο FX μηπως ειναι καλυτερος απο τον athlon και μιλαω παντα για τα ιδια χαρακτηριστικα δηλαδη γισ την τετραπυρινη εκδοση και των δυο;και τελος ουτε και εγω εχω αντιμετωπισει με το e-shop καποιο προβλημα αλλα αν προκυψει κατι τι παιζει με την εγγυηση;εχω να κανω με την εγγυηση της εταιριας του καθε κομματιου ή υπευθυνοι ειναι αυτοι και το αναλαμβανουν απο κει;

Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα προκειται για το ξαδερφακι μου οπως ειπα και δεν θελω να τρεχω μεθαυριο για αλλον ενω αν ηταν για μενα θα εκανα την αγορα με πιο ελαφρια την καρδία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...