Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ,πια μητρικη μου προτεινετε για τον 3930K ?

Ηθελα να παρω την GA-X79-UD3 αλλα διαβασα διαφορα φορουμ οτι καποιες ειχαν καποια προβληματα ειδικα με το OC. Εσεις ποια μου προτεινετε?Δν θελω καποια ακριβη ουτε ναχει ιδιαιτερα χαρακτηριστικα Δεν θα κανω SLI/Crossfire και θα προτιμουσα Gigabyte και Asus.

Δημοσ.

Σκεφτεσαι το overclock, ετσι? Ποσα λεφτα σκεφτεσαι να διαθεσεις?? 

Επειδει θα τα παρω απο γνωστο μου θα μου τις βρει σχεδον ολεσ σε καλες τιμες.Αλλα δεν θελω να υπερβω τα 230ευρω.Δν θελω τπτ ιδιαιτερο οσον αφορα τι θαχει πανω η μητρικη και αποσα ειδα η ASUS P9X79 η απλη εχει οσα θελω.Οσον αφορα το o/c για την ωρα δεν θα ασχοληθω οχι παρα μονο μελλοντικα αν δεν μου φτανει η ισχυς του.

Δημοσ.

Αυτη ειναι η μονη που ειναι στα λεφτα σου αλλιως πας σε ashrock που ειναι αρκετα πιο φθηνες. Εγω παντως asus μια ζωη χρησιμοποιω......... σε ολα

Υπαρχει και αυτη παντως αν θες να δεις, ασχετα αν εγω παιρνω μονο asus. εχουν sli/cross και οι 2, θες δε θες.

Δημοσ.

Αυτη ειναι η μονη που ειναι στα λεφτα σου αλλιως πας σε ashrock που ειναι αρκετα πιο φθηνες. Εγω παντως asus μια ζωη χρησιμοποιω......... σε ολα

Υπαρχει και αυτη παντως αν θες να δεις, ασχετα αν εγω παιρνω μονο asus. εχουν sli/cross και οι 2, θες δε θες.

Την ιδια μου προτεινες αυτην που ανεφερα.Στα ιδια λεφτα πανω κατω ειναι και η Asus p9x79 γιαυτο δεν ξερω :/

Δημοσ.

Εγω σου απαντησα ποια θαπαιρνα. Αυτο ομως για δικους μου λογους. επειδη επαγγελματικα μονο αυτες χρησιμοποιω λογω αριστης λειτουργιας για μενα οσων αφορα χαρακτηριστικων και αποδοση προς τιμη. Εσυ διαλεξε οποια νομιζεις, ή περιμενε και καποια αλλη γνωμη. Ελευθερια υπαρχει.

Δημοσ.

Εγω σου απαντησα ποια θαπαιρνα. Αυτο ομως για δικους μου λογους. επειδη επαγγελματικα μονο αυτες χρησιμοποιω λογω αριστης λειτουργιας για μενα οσων αφορα χαρακτηριστικων και αποδοση προς τιμη. Εσυ διαλεξε οποια νομιζεις, ή περιμενε και καποια αλλη γνωμη. Ελευθερια υπαρχει.

Την εχεις δουλεψει την x79-ud3?

Δημοσ.

Ναι 2 φορες, σε 2 pc σχεδιαστων που μονταρα. Αυτην εβαλα. Το σκεφτηκα και για την Giga αλλα δεν την εβαλα τελικα. Δυο χαρες μου φανηκε

Δημοσ.

.Οσον αφορα το o/c για την ωρα δεν θα ασχοληθω οχι παρα μονο μελλοντικα αν δεν μου φτανει η ισχυς του.

Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό αλλά όταν και αν συμβεί, ο επεξεργαστής θα θέλει αλλαγή όχι overclocking. Οπότε μην το βάζεις σαν πρώτο κριτήριο για τη μητρική.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια αναμεσα σε Gigabyte GA-X79-UD3 και Asus P9X79 στην ιδια ακριβως τιμη ποια να παρω?Να τελειωνω να το κανω παραγγελεια το μηχανημα.Ευχαριστω!

Δημοσ.

Το να βρεις καποιον που εχει χρησιμοποιησει και τις 2...... ψιλοχλωμο σε αυτη τη κατηγορια. Δεν ειναι μητρικες των 80 ευρω. Οποια και απο τις 2 να παρεις, δε πιστευω να εχεις προβλημα παντως. θεμα γουστου κατανταει μετα.

Δημοσ.

Την ASUS διαλεξα τελικα.Μια τελευταια βοηθεια.Ποια απο τις 2 ψυκτρες να διαλεξω γιατι μονο σαυτες εχω καλες τιμες και ειναι και συμβατες με τις corsair vengeance (και ο λογος που διαλεξα αυτες ειναι γτ σαυτες εχω καλη τιμη και θα μου βγουν 25ευρω φθηνοτερα απο τις G.Skill Ripjaws Z 1600mhz cl9 16gb)

1. Corsair H60 2013 edition

2. Thermalright Archon SB-E X2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...