Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι λειτουργικο τρεχει? Ξερουμε? Μου θυμιζει symbian... μπορει και να κανω λαθος ομως.

Δημοσ.

Τι λειτουργικο τρεχει? Ξερουμε? Μου θυμιζει symbian... μπορει και να κανω λαθος ομως.

s40/s60 (μια πετσοκομεμενη εκδοση symbian

Δημοσ.

Η τιμή είναι λάθος...72 USD αμερικανικό δολλάριο δηλαδή 55€ χωρίς φόρους έτσι είναι κανονικά και ανταποκρίνεται σε νέους με low budget

Δημοσ.

Η τιμή είναι λάθος...72 USD αμερικανικό δολλάριο δηλαδή 55€ χωρίς φόρους έτσι είναι κανονικά και ανταποκρίνεται σε νέους με low budget

εδω Ελλαδα θα εχει 89 ευρω με ΦΠΑ σιγουρα.

Τα πληρώνουμε πιο ακριβα εμεις οι ελληνες γιατι ειχαμε 400 χρονια σκλαβιάς και μειναμε πίσω στη Τεχνολογία και σε πολλα αλλα!

Λεμε τωρα :P

Δημοσ.

Θα έχει όμως η dualsim έκδοση υποστήριξη για watsapp; Αυτό είναι πολύ σημαντικό για πολλούς πιστεύω...

Για φοιτητές ίσως που έχουν και cosmote και vodafone αξιζει 2 sim σε ένα τηλ

Δημοσ.

μα εγω θελω το xperia p μου σε διαφορα χρωματα και αναγκαζομαι να παιρνω πενηντα θηκες :( το χρωμα ειναι σημαντικο

Wtf did i just read?

Δημοσ.

για μένα μόνο το άσπρο και το μαύρο είναι ωραία,τώρα για κινητό των 70 ευρώ,με δύο κάρτες,πληκτρολόγιο και τονίζω μπαταρία που κρατάει μέρες είναι πολύ καλό.

τώρα το 3g είναι ένα μείον αλλά δεν μιλάμε για smartphone,ένα κινητό με symbian και non touch έχει περιορισμένες δυνατότητες του τύπου facebook app,mail,chating κλπ άρα δεν θες μεγάλες ταχύτητες.

• Like 1
Δημοσ.

Για ανήλικα που θέλουν να ενημερώσουν τη μαμά τους ότι θ' αργήσουν να γυρίσουν από το φροντιστήριο μια χαρούλα είναι  :)

Αν όντως η τιμή ήταν τα 55 οκ, αλλά κατοστάρικο δε δίνεις με τίποτα....

Δημοσ.

Πραγματικά τηλέφωνο χωρίς κανένα νόημα 72€ + 23%φπα βγαίνει 90€ όχι ρε παιδιά όχι....άσε που με τα κουμπάκια αυτά τα μικρά δεν μπορείς να γράψεις γρήγορα και πιο πολύ βολεύει το Τ9 αλλά τι να πώ..περι ορέξεος... :-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ ωραίο κινητάκι! Για καλοκαίρι, παραλία κλπ ούτε αφής και μαλακίες. Το μόνο που θέλω είναι να κρατάει η μπαταρία 4-5 μέρες γιατί έλεος πια με τα κολο smartphones. Έχω μείνει χωρίς κινητό επειδή βαριέμαι να το φορτίζω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...