Superpie Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Λογικά δεν θα γίνει αυτό. εντάξει βρισκόμαστε και σε οικονομική κρίση.. Αν έβγαινε μια κάρτα γραφικών τόσο δυνατή και σε λογική τιμή τοτε ναι θα έφτανα τα 2.5 χιλιάρικα. Στο μυαλό μου έχω την EVGA GeForce GTX 660 3GB Superclocked ή EVGA GeForce GTX660 Ti 3GB FTW+ όμως καλώς ή κακώς. Εσύ τι προτείνεις όμως? FTW+ ή Superclocked. Τονίζω το σύστημα είναι για gaming. Το βλεπω σε ποσο οικονομικη κριση βρισκομαστε..με τα 2,5 χιλαρικα που θελεις να ξοδεψεις.... Η αγορά δεν θα είναι άμεση του στυλ σήμερα μου το λές και αύριο παω να την πάρω, είναι του στυλ θα την αγοράσω μέσα στο 13. Σίγουρα θα έχουν πέσει οι τιμές μέχρι τότε.. Εχεις μπατζετ 2,5 χιλιαρικα και λες να πεσουν οι τιμες? Και εκτος απο αυτο ζητας κατι να σου πουμε τωρα για καινουριο pc και λες οτι μπορει να το παρεις ας πουμε και δεκεμβρη του 2013 που μεχρι τοτε μπορει να εχουν βγει αλλα 500 πραγματα... Γιατί να σε τρολαρω? Τα παιχνιδια τώρα που υπαρχουν υποστηρίζονται και από πολύ κατώτερων δυνατοτήτων κάρτες γραφικών.. Ο καθένας με την κάβλα του. Απο την στιγμη που θελεις ενα τουμπανο pc με 2500 ευρω μπατζετ και ζητας μια καρτα gtx 660 και οχι την titan ας πουμε γιατι κανει 1000 ευρω ενω εισαι μεσα στο μπατζετ τοτε ναι,ειναι τρολ.. Επισης δεν γινεται ρε φιλε (δεν το λεω σε σενα αλλα γενικως σε οσους παρακολουθουν το θεμα) να υπαρχει καποιος που εκανε εγγραφη 1 αντε το πολυ 2 μερες πριν ανοιξει το θεμα και ολοι να εχουν μπατζετ πανω απο 1800 ευρω..Δεν γινεται αυτο ρε φιλε,οταν κατι ειναι συμπτωση συνεχεια παυει να ειναι συμπτωση.. ΥΓ: Εχω μια απορια,δεν βαριεται (σαι) αυτος ο τυπος να φτιαχνει (εις) νεα mail καθε 3 μερες και να κανεις συνεχεια εγγραφες? Τι κερδιζει (ζεις) με το να ανοιγει (γεις) θεμα με διαφορα μπατζετ υπολογιστων ζητωντας προτασεις? Και πολλες απο αυτες ειναι οι ιδιες προτασεις.. Ας σταματησει (σεις) να κανει (εις) θεματα..Τουλαχιστον ας περιμενει (εις) να βγει καποιο νεο hardware ωστε να εχει εστω και λιγο ενδιαφερον...
Superpie Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Και ξαφνικαααααα,χαθηκεεεεεε..Παμε για νεο προφιλ μεσα στο Σ/Κ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα