qsis Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Εγώ πιστεύω στους 8πυρηνους πάντως, αλλά άντε να το συζητήσουμε κόντρα σε κανα i5, όχι σε αυτά τα λεφτά εδώ θα φύγει η 500αρα για cpu
sobi1984 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 σουτ εσύ, οι κονσόλες θα έχουν "οκταπύρηνους" ακόμα χειρότερα... αι χεσε τον κωλο σου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :devil:
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Εγώ πιστεύω στους 8πυρηνους πάντως, αλλά άντε να το συζητήσουμε κοντά σε κανα i5, όχι σε αυτά τα λεφτά Και γω στα πνευματα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν. @the_pale Αν όντως δίνεις αυτά τα λεφτά, περίμενε κανα μήνα. Έτσι κι αλλιώς θέλει μελέτη το πράγμα. Είτε θα γλυτώσεις κανα χιλιάρικο είτε θα πάιξεις με 3 μόνιτορ κτλ.
the_pale Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Να ταν μόνο τα 2500 καλά θα ήταν. Εδώ δεν ξέρω πιο είναι καλύτερο τρολάρισμα, το εναρκτήριο ποστ ή η πρόταση... Γιατί να σε τρολαρω? Τα παιχνιδια τώρα που υπαρχουν υποστηρίζονται και από πολύ κατώτερων δυνατοτήτων κάρτες γραφικών.. Ο καθένας με την κάβλα του.
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Γιατί να σε τρολαρω? Τα παιχνιδια τώρα που υπαρχουν υποστηρίζονται και από πολύ κατώτερων δυνατοτήτων κάρτες γραφικών.. Ναι, δεν ήταν αυτό το νόημα του ποστ. Έχεις χώρο για τρεις οθόνες? Θα σε ενδιέφερε ή καλύτερα να γλυτώσεις το χιλιάρικο? Πόσο άμεσα θα γίνει η αγορά? Η κάρτα γραφικών που συζητάμε δεν κάνει έτσι κι αλλιώς για το μπάτζετ σου και για υψηλές απαιτήσεις. Όχι μόνο για 5 χρόνια αλλά ούτε για σήμερα.
sobi1984 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ναι, δεν ήταν αυτό το νόημα του ποστ. Έχεις χώρο για τρεις οθόνες? Θα σε ενδιέφερε ή καλύτερα να γλυτώσεις το χιλιάρικο? Πόσο άμεσα θα γίνει η αγορά? δωσε 690 στον λαο γιατι καθε 5 χρονια αλλαγη καρτας μονο η 690 μπορει να κρατησει :)
the_pale Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ναι, δεν ήταν αυτό το νόημα του ποστ. Έχεις χώρο για τρεις οθόνες? Θα σε ενδιέφερε ή καλύτερα να γλυτώσεις το χιλιάρικο? Πόσο άμεσα θα γίνει η αγορά? Η κάρτα γραφικών που συζητάμε δεν κάνει έτσι κι αλλιώς για το μπάτζετ σου και για υψηλές απαιτήσεις. Όχι μόνο για 5 χρόνια αλλά ούτε για σήμερα. Η αγορά δεν θα είναι άμεση του στυλ σήμερα μου το λές και αύριο παω να την πάρω, είναι του στυλ θα την αγοράσω μέσα στο 13. Σίγουρα θα έχουν πέσει οι τιμές μέχρι τότε..
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Οκ, τότε περίμενε τους haswell που βγαίνουν μέσα στον Ιούνιο και κατάληξε το θέμα με τα μόνιτορ αν είναι να ξοδέψεις όλο το ποσό.
the_pale Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Οκ, τότε περίμενε τους haswell που βγαίνουν μέσα στον Ιούνιο και κατάληξε το θέμα με τα μόνιτορ αν είναι να ξοδέψεις όλο το ποσό. Λογικά δεν θα γίνει αυτό. εντάξει βρισκόμαστε και σε οικονομική κρίση.. Αν έβγαινε μια κάρτα γραφικών τόσο δυνατή και σε λογική τιμή τοτε ναι θα έφτανα τα 2.5 χιλιάρικα. Στο μυαλό μου έχω την EVGA GeForce GTX 660 3GB Superclocked ή EVGA GeForce GTX660 Ti 3GB FTW+ όμως καλώς ή κακώς. Εσύ τι προτείνεις όμως? FTW+ ή Superclocked. Τονίζω το σύστημα είναι για gaming.
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Καμία από τις δύο. Και στα 1500 να πάει το μπάτζετ, δεν πέφτεις κάτω από 7970GHz, άντε 7950 αν το παμε στο value for money. Mια καλή υλοποίηση δεν κάνει μια "αδύναμη" κάρτα δυνατή. Άσε που δεν σε συμφέρει και από τη σκοπιά επιδόσεις/τιμή. Σκοπεύεις να κάνεις overclocking στην κάρτα?
the_pale Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Καμία από τις δύο. Και στα 1500 να πάει το μπάτζετ, δεν πέφτεις κάτω από 7970GHz. Mια καλή υλοποίηση δεν κάνει μια "αδύναμη" κάρτα δυνατή. Άσε που δεν σε συμφέρει και από τη σκοπιά επιδόσεις/τιμή. Πρότεινε μου μια λοιπόν από την οικογένεια της nvidia.
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2506735/Gigabyte-GeForce-GTX670-4GB-OC.html Aυτή αν επιμένεις για nvidia. Με την προοπτική αν και όταν χρειαστεί να μπει και δεύτερη.
the_pale Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2506735/Gigabyte-GeForce-GTX670-4GB-OC.html Aυτή αν επιμένεις για nvidia. Με την προοπτική αν και όταν χρειαστεί να μπει και δεύτερη. να'σαι καλά
Millennium Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Εγώ πιστεύω στους 8πυρηνους πάντως, αλλά άντε να το συζητήσουμε κόντρα σε κανα i5, όχι σε αυτά τα λεφτά εδώ θα φύγει η 500αρα για cpu Και δεν είσαι ο μόνος που χεις τέτοια άποψη.Developers και sites όπως eurogamer,bit-tech,pcgh,linus έχουν την ίδια.
qsis Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 θα δούμε όταν θα βγουν οι κονσόλες.. αλλά άσχετα από αυτό στο χω ξαναπεί πως πιστεύω ότι να πας από 4πυρηνο σε 4πυρηνο είναι τρελό fail Ακόμα και ιντελ fanboy σκάσε τα 500 για παραπάνω ή περίμενε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα