takoulou Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΕΧΩ ΕΝΑ iphone 3g... ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ IOS 4.3.....ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
georgeadams Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Το πιο πρόσφατο που μπορείς να βάλεις στη συγκεκριμένη συσκευή είναι το iOS 4.2.1. Αν ΔΕΝ ήταν κλειδωμένο σε κάποιο πάροχο του εξωτερικού (και ξεκλειδωμένο μέσω jailbreak) απλώς το συνδέεις με USB σε υπολογιστή που τρέχει iTunes και το iTunes θα σου προτείνει μόνο του να κάνεις update.
iMarilina Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δε γινεται. Πέρνα ομως whited00r ειναι καλύτερο.
takoulou Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 ΝΑΙ ΚΑΝΩ update ΑΠΟ ΤΟ iTunes ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 4.2.1... ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΟ 4.3 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.. whited00r... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
spirosd2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Και πάλι οι εφαρμογές δεν θα παίζουν ότι και να κάνεις....
takoulou Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 ΔΗΛ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ... ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ IOS 4.3.... ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ;
iMarilina Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 ΔΗΛ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ... ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ IOS 4.3.... ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ; ΔΕ μπορείς. Γιατί ΔΕΝ μπαίνει πάνω από 4.2.1. Από κει και πέρα υπάρχει κάπου ένας τρόπος αν είσαι jailbroken να χωθείς μέσα στα αρχεία του συστήματος και να κάνεις edit κάποιο αρχείο ώστε να ξεγελάσει (υποτίθεται) το σύστημα να θεωρεί ότι είναι στην 4.3 για να μπορείς να βάλεις εφαρμογές αλλά δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει. o πρώτος τρόπος είναι αυτός: 1. Jailbreak you'r IPhone/iPod/iPad 2. with IFile ---> System/Library/CoreServices ---> SystemVersion.plist 3. wth pc ---> itools ---> jailbroken data --- system/library/coreservice ---> systemversion.plist 4. Change BUILD version and Product Version ( for example u have 4.1 build 8B117 change to 5.0.1 or 5.1.1 ( 5.0.1 --- 9A405 or 5.1.1 --- 9B206) 5. Restart your IPhone 6. istall from Appstore will work 100% tested . ( not work Navigation GPS etc ).
takoulou Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 ΚΑΛΗΜΕΡΑ... ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ... ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ... ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ!!! ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ... ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ... Κ.Τ.Λ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ....
iMarilina Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 ΚΑΛΗΜΕΡΑ... ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ... ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ... ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ!!! ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ... ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ... Κ.Τ.Λ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ.... Αναλυτικότατα στα είπα. Κατέβασε το iFile από cydia (αν είσαι jailbroken) ή αν δεν είσαι jailbroken από τον υπολογιστή κατεβάζεις το itools και συνδέεις το τηλέφωνο. Και στις δυο περιπτώσεις θα πας στη διαδρομή που σου έδωσα, θα βρεις το αρχείο και θα το ανοίξεις και θα αλλάξεις τις πληροφορίες που λέει και θα κάνεις επανεκκίνηση του κινητού.
takoulou Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 ΓΕΙΑ ΣΟΥ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ( ΑΝ ΕΙΜΑΙ jailbroken) ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ CYDIA ; ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ..
iMarilina Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 <p>ΓΕΙΑ ΣΟΥ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ( ΑΝ ΕΙΜΑΙ <span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">jailbroken) ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ CYDIA ; ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ..</span></p> Καλά συγνώμη δεν ξέρεις αν είναι jailbroken το τηλέφωνο; CYDIA έχει μέσα; Αν έχει, σημαίνει οτι ειναι jailbroken. Και αυτά δεν τα κατεβάζεις ολα απο cydia. Ξαναδιάβασε τί λέω. Ή το iFile απο σύντια ή από υπολογιστή το itools.
takoulou Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ CYDIA... ΤΟ ΤΗΛ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΠΑΣΕΙ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ... ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ!! ΓΙΑΥΤΟ ΖΗΤΑΩ ΒΟΗΘΕΙΑ...
iMarilina Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 <p>ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ CYDIA... ΤΟ ΤΗΛ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΠΑΣΕΙ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ... ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ!! ΓΙΑΥΤΟ ΖΗΤΑΩ ΒΟΗΘΕΙΑ...</p> http://osxdaily.com/2010/11/28/jailbreak-and-unlock-ios-4-2-1-with-redsn0w-0-9-6b5/ ΜΟΝΟ jailbreak. Μην κανεις καμια βλακεία και περάσεις ipad baseband.
sotris99 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δε γινεται. Πέρνα ομως whited00r ειναι καλύτερο. είσαι αστέρι!!! το κατεβάζω τώρα!!! κατεβάζω την unlocked για το ελληνικό μου 3g ===== χαλασμένο power button δεν μπορώ να μπω σε dfu mode...
iMarilina Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δε γινεται. Πέρνα ομως whited00r ειναι καλύτερο. είσαι αστέρι!!! το κατεβάζω τώρα!!! κατεβάζω την unlocked για το ελληνικό μου 3g ===== χαλασμένο power button δεν μπορώ να μπω σε dfu mode... Μα καλά αφού ειναι ελληνικό το 3G ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ UNLOCKED? τη NORMAL θα κατβάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα