Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Καλησπερα! Πολλοι πιστευω οτι θα εχουν αντιμετωπισει το παρακατω προβλημα... Σε windows xp εκανα εγκατασταση την 1.82 εκδοση του audiograbber για να μετατρεψω μερικα cdakia σε Mp3.Ολα δουλευαν κανονικα , το audiograbber μου εδινε την δυνατοτητα να κωδικοποιω τα κομματια με bitrate >56Kbps εγω ειχα default επιλεξει τα 192kbps.Πριν 2-3 ημερες επεσε στα χερια μου μια εκδοση του pcdj και την εγκατεστησα.... τι το ηθελα απο την στιγμη εκεινη και μετα δεν μου επιτρεψε ξανα το audiograbber να κωδικοποιω το κομματι με 192 αλλα μονο μεχρι 56 :/ Ξερετε τι μπορω να κανω? Πρεπει να κανω re-installation του Fraunhoffer (professional) ξανα στα windows και αν ναι παιζει να το βρω δωρεαν ? Υπαρχει κατι γενικα που μπορω να κανω εκτος απο την λυση διαμεσου του audiograbber να ανοιγω external decoder (like Lame σε dos) ;
steliosdj Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Κανε εγκατασταση το Lame ACM ! Υπαρχει μεσα στο full πακετο του lame . Aυτο θα σου επιτρεπει να χρησιμοποιεις οτι bitrate θελεις ..
Nefos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 emena mou kanei kolpakia to audiogrbr me ta xp..... nomizw oti i lisi tou lame einai i pio kali...einai swstotatos codec kai kanei kali douleia...ektos an 8eleis kati se oggdrop.....kai auto leei...paikse kai des ti se voleuei kalitera...
DIRECT_SEQUENCING Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2003 File ego tha sou proteina na xrisimopoiiseis to nero gia kadikopoiisi mp3 me fraunhoffer codec.Apo ekei kai pera tha simfoniso me ta paidia oti auti tin stigmi o kaliteros encoder einai o lame giati exei pio veltiomena psychoacoustics kai kaliteri apokrisi sixnotitas otan kodikopoieis se ipsila bit rates. To fraunhoffer exei kaliteri apokrisi se 128Kb to opoio polloi esfalmena theoroun oti einai antistoixo poiotitas cd.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Και γω εχω παρατηρησει διαφορα φαινομενα με τα windows xp και audiograbber , oπως να μην διαβαζει παντα τα cdrom/dvd κτλ κανει κατι κουφα , τεσπα τον Lame acm που θα τον βρω?
steliosdj Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2003 http://www.jojomatic.net/softs/lame3931.zip Εκει μεσα υπαρχει ο φακελος με το ACM . Βρες το inf ...δεξι κλικ και Install.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 To κατεβασα τον παραπανω coder,αλλα δεν λεει τιποτα για XP(λεει ομως για 2000) Αν τον εγκαταστησω μπορει να τον χρησιμοποιει και το CDeX?
steliosdj Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2003 Οποιοδηποτε προγραμμα μπορει να χρησιμοποιεισει codec των windows μπορει να διαβασει και το ACM του LAME .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.