Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ιδιο τσιπακι εχουν ολες οι 7850 απλα κοιτα καποια με καλυτερη ψυχτρα για καλυτερες θερμοκρασιες και αν διπλα στο μοντελο γραφει ΟC που σημανει υπερσυγχρονισμενη αρα ελαχιστα πιο γρηγορη απτις "απλες" . αποψη μου παρε τη πιο φθηνη..με αυτη θα εισαι μια χαρα.

Επεξ/σία από lostresam
Δημοσ.

ας κοιταξει μια καλυτερη ψυξη στα ιδια λεφτα, με εναν ανεμιστηρα θα εχει υψηλοτερες θερμοκρασιες και σιγουρα θορυβο 

http://www.skroutz.gr/s/2384341/Gigabyte-Radeon-HD7850-1GB-OC.html

(+ τα 3 χρονια εγγυηση που δινει η gigabyte ) 

Πολυ σχετικό αυτό με τον ένα ανεμιστήρα. Η Gigabyte  συγκεκριμένα:

Δημοσ.

Εντάξει υπάρχουν και κακά κομμάτια , αυτό δεν είναι κανόνας

Όμως οι κάρτες με ένα ανεμιστήρα συνήθως κάνουν πολύ περισσότερο θόρυβο και συνήθως ψυχονται χειρότερα

Δημοσ.

εχει καθολου εγγυηση; ειναι σιγουρα ανταγωνιστικη σε σχεση με τη 7850 σε καποια παιχνιδια καλυτερη σε καποια και χειροτερη 

μη περιμενεις να δεις τρελες διαφορες μεταξυ τους , απλα σκεψου αν για λιγο παραπανω σε επιδοσεις σε καποια πραγματα θες μεταχειρισμενη ή προτιμας του κουτιου

αν εκανε λιγοτερα θα ηταν καλη περιπτωση , ομως δε μπορει να κανει (πιστευω οτι τη δινει σε λογικη τιμη, γιατι ηταν ακριβη καρτα καποτε )

αλλα πλησιαζει τα λεφτα αξιομαχης συγκριτικα νεας καρτας οποτε δε τη λες και ευκαιρια... 

επισης εχει και λιγη μνημη, πιστευω οτι τα 2GB πρεπει να ειναι το ελαχιστο που κοιταει κανεις πλεον

Δημοσ.

Με τίποτα 570 αντί για 7850!

1) Μνήμη 1280 δεν είναι αρκετή

2)Η 7850 έίναι πιο γρήγορη από την 570 εξ αρχής

3)Αν κάνεις overclock η 7850 ανεβαίνει 30% + σε επιδόσεις!!

Δημοσ.

Καλημερα.Με το συστημα της υπογραφης μου,οπως λεει και ο τιτλος , ποια καρτα μου προτεινετε για να παιξω αξιοπρεπως παιχνιδια max settings στην καινουργια μου οθονη 1440p ???Με την ΑΤΙ ΗD6970 στο BF3 πιανω αvg 25-30 fps(δεν κανει γενικα γιαυτην την αναλυση η καρτα..... :( ) 50-60 avg fps με καποια καινουργια  θα ειμαι ικανοποιημενος !!! Και κατι ακομα , λετε να εχουμε καμια νεα γενια καρτων γραφικων συντομα? Αν οχι μεσα στους 6 επομενουν μηνες , ειμαι αναμεσα στις gtx 680, gtx 670 ή ΗD 7970.Ειμαι πιο κοντα στις nvidia βεβαια για λεω για πρωτη φορα για αλλαγη να παω στο αντιπαλο στρατοπεδο :D Περιμενω προτασεις !!!!

Υ.Γ: Αν γινεται να μ προτινεται και τις εκδοσεις , γτ με τοσες παραλαγες της καθε καρτας , μπερδευομαι , ευχαριστω !!!!

Δημοσ.

Νομίζω θα κυκλοφορήσουν νέες nvidia μέσα στο καλοκαίρι αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα είναι rebranded οι τωρινές ή καινούργιες. Τουλάχιστον έτσι πήρε το μάτι μου κάπου εδώ στο forum.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...