Προς το περιεχόμενο

Θέμα Υδρόψυξης

AzDeck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σ ολους!

Επειδη ειμαι λιγο καινουριος στο θέμα της υδροψυξης θα ηθελα να με βοηθησετε να καταλαβς ορισμενα πραγματα

Αρχικά ο υπολογιστης μου αποτελειτε απο:

Corsair Obsidian 650 D

Asus Rampage Extreme IV

Intel i7 3930

Corsair Dominator 4x4Gb Kit 2400 Mhz

Corsair TX 850

EVGA GTX 680 Classified Edition

Οι απορίες που εχω ειναι οι εξης:

1)Θέλω να ψυξω CPU GPU RAM και MotherBoard Chip επομένος ποια ειναι η σωστη διαδρομη που πρεπει να ακολουθήσει η διαδρομη του νερου για να εχω μεγιστες επιδοσεις?? (px. Radiator → Reservoir → Pump → CPU → RAM → MotherBoard → 2nd Radiator στην οροφη του case → GPU και μετα παλι στο αρχικο Radiator

2)Τι συμφαίρει περισσοτερο 2 μεγαλα Radiators δηλαδη ( me 3 h 4 fans ) η 2 μεγαλα +1 μικρο??

3)Ισχυει οτι πρεπει ν εχς οσο το δυνατον δυνατοτερη αντλια pump για να εχω μεγιστεσ αποδοσεις?? (Γιατι διαβασα οτι οσο περισσοτερο νερο μεταφερετε αναμεσα στα κομματια που ψυχονται με μεγαλυτερη ταχυτητα τοσο πιο χαμηλες οι θερμοκρασιες )

4)Ποιο waterblock για την GPU μου ειναι καλυτερο γιατι εχω μπερδευτει ( http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=400-CU-G680-B2 ) η αυτο ( http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p13488_Watercool-HEATKILLER--GPU-X--GTX-680--Hole-Edition--Ni-Bl.html )

Σας ευχαριστω για το χρονο σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτη ερώτηση κρισεως .. Γιατί να περάσεις την λουπα και απο μητρικη? τι νομίζεις οτι θα κερδίσεις ώστε να δικαιολογείται το χάσιμο σε ροή και οι αύξηση της θερμοκρασίας του νερού.

Αντλία μιας και θα ψυξεις τα πάντα ναι χρειάζεσαι μια δυνατή.

Απο τα δυο GPu blocks το heatkiller είναι καλύτερο. Μη κοιτάς που το evga είναι ακριβότερο. Το όνομα πληρώνεις.

Πρώτη ερώτηση κρισεως .. Γιατί να περάσεις την λουπα και απο μητρικη? τι νομίζεις οτι θα κερδίσεις ώστε να δικαιολογείται το χάσιμο σε ροή και οι αύξηση της θερμοκρασίας του νερού.

Αντλία μιας και θα ψυξεις τα πάντα ναι χρειάζεσαι μια δυνατή.

Απο τα δυο GPu blocks το heatkiller είναι καλύτερο. Μη κοιτάς που το evga είναι ακριβότερο. Το όνομα πληρώνεις.

Δεν αξιζει πιστευεις???Πιστευω θα βοηθησει η ψηξη των chips του motherboard στην καλυτερη σταθεροτητα του συστηματος αλλα οπως προανεφερα εχω αγνοια με το θεμα απλως αναφερω τι εχω διαβασει σε πολλα φορουμ!

σοβαρά τώρα υδροψυχει κάνεις τις μνήμες του;

Παρα πολλοι αλλα οχι επειδη χρειαζεται,απλα τους αρεσει οπτικα..

Αποστολή από το GT-I9001 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...