giorginho Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Με αντικαταβολη και σιγα τα αυγα. Δε με νοιαζει να μου τα στειλουν πλεον (που πιστευω -ενα 60% ας πουμε- οτι καποια στιγμη θα τα στειλουν, ετσι μονο και μονο για να πουν οτι με ικανοποιησαν κλπ ), αυτο που εκαναν ειναι κατι που μεχρι σημερα εχω συναντησει μονο σε απατεωνες πωλητες του ebay που αμεσως μετα εφαγαν ban-αρισματα κλπ. Αν τετοια εικονα θελουν να δειχνουν το πετυχαινουν..!
kax54638 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Και εμένα μια από τα ίδια. Έκανα παραγγελία για ένα PS3 game, έλαβα κωδικό φορτωτικής αλλά το δέμα δεν ήρθε ποτέ καθώς ο κωδικός που μου έστειλαν ήταν άκυρος. Σε επικοινωνία με το κατάστημα, καθώς δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη (γιατί η ACS δεν σήκωνε το τηλέφωνο) είπαν ότι μέχρι το τέλος της ημέρας θα με ενημερώσουν πράγμα που φυσικά δεν έγινε. Σε δεύτερη δική μου επικοινωνία μαζί τους είπαν ότι θα μου αποσταλεί νέος αριθμός φορτωτικής (χωρίς φυσικά να παραδεχτούν ότι το δέμα δεν εστάλη ποτέ). Φυσικά μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα