naruto14 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Τα παρακάτω παιχνίδια σε χαμηλές τιμές και δωρεάν μεταφορικά: Assassin’s Creed III 19.99€ Hitman: Absolution 14.99€ God of War: Ascension 39.99€ Υ.Γ. Το Hitman Absolution θα είναι το παιχνίδι του Μήνα στο PlayStation Plus. 1
downhill Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 στα 2 πρώτα δίνει διπλάσιες τιμές το λινκ.. μάλλον άλλαξαν 1
naruto14 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 στα 2 πρώτα δίνει διπλάσιες τιμές το λινκ.. μάλλον άλλαξαν Ναι προφανώς τελείωσε η προσφορά...
beez Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 το θεμα ειναι εχει παραλαβει κανεις? γιατι εχω ριξει για το μπλακ οπς την δευτερα - και καλα 2-3 μερες και ακομα περιμενω - εχουν λαβει την παραγγελια μου.
naruto14 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 το θεμα ειναι εχει παραλαβει κανεις? γιατι εχω ριξει για το μπλακ οπς την δευτερα - και καλα 2-3 μερες και ακομα περιμενω - εχουν λαβει την παραγγελια μου. Ε δεν νομίζω να μην εκτελέσουν τις παραγγελίες...
beez Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 γιατι ο πρωτος θα ειναι η ο τελευταιος? εντωμεταξυ πρωτη φορα βλεπω ηλεκτρονικο καταστημα χωρις τηλεφωνο επικοινωνιας. τους εχω στειλει μυνημα με την φορμα επικοιωνιας απο χθες, ακόμα περιμένω. αυτο ρωτάω λοιπόν παρέλαβε κανεις?
original911 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 γιατι ο πρωτος θα ειναι η ο τελευταιος? εντωμεταξυ πρωτη φορα βλεπω ηλεκτρονικο καταστημα χωρις τηλεφωνο επικοινωνιας. τους εχω στειλει μυνημα με την φορμα επικοιωνιας απο χθες, ακόμα περιμένω. αυτο ρωτάω λοιπόν παρέλαβε κανεις? Εγω περιμενω να ερθει Δευτερα,Τεταρτη το παρηγγειλα.
aklostr Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 <p>γιατι ο πρωτος θα ειναι η ο τελευταιος? εντωμεταξυ πρωτη φορα βλεπω ηλεκτρονικο καταστημα χωρις τηλεφωνο επικοινωνιας. τους εχω στειλει μυνημα με την φορμα επικοιωνιας απο χθες, ακόμα περιμένω.</p> <p> </p> <p>αυτο ρωτάω λοιπόν παρέλαβε κανεις?</p> 801 500 20 20
beez Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 801 500 20 20 ο αριθμος που καλεσατε δεν λειτουργει προσωρινα λογω τεχνικων προβλημάτων. αγαπητε οριτζιναλ, για να σου ερθουν την δευτερα προυποθετει οτι τα εχουν στειλει.
aklostr Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 801 500 20 20 ο αριθμος που καλεσατε δεν λειτουργει προσωρινα λογω τεχνικων προβλημάτων. αγαπητε οριτζιναλ, για να σου ερθουν την δευτερα προυποθετει οτι τα εχουν στειλει.Εγω χτες που πηρα παντως να ρωτησω για ενα σκουπακι που παρηγγειλα, μιλησα κανονικα (ασχετο με το παρον θεμα αλλα απο την Κυριακη εκανα την παραγγελια κ ακομη δεν εχουν κανει παραλαβη απο τον προμηθευτη μου ειπαν...)
beez Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 ελαβα μυνημα τωρα που λεει οτι η παραγγελια αποστάλθηκε. ενταξει αργησε λιγο αλλα δεν πειράζει. οποτε φαντάζομαι και οι υπόλοιποι 8α παραλαβουν σιγα σιγα.
geodimi13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Εγω παρηγγειλα το amazing spiderman για ps3 στις 21-4 ημερα κυριακη την ημερα που ανοιξε το online shop της media και ακομη δεν μου το εχουν στειλει, τους εστειλα και μηνυμα αλλα τιποτα καμια απαντηση. Θελανε και online shop τρομαρα τους χωρις να ειναι προετοιμασμενοι με τους κρακτες (της προσφορες εννοω) που βαλανε. Και μετα την τεταρτη οπου δεν ισχυε πια τα δωρεαν μεταφορικα ολα επανηλθαν στη φυσιολογικες για τη χωρα μας τιμες....αμφιβαλω εαν ξαναδουμε απο το συγκεκριμενο online shop παλι τετοιες τιμες στα games.
giorginho Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Ισως να ειμαι λιγο οφτοπικ γιατι δεν παρηγγειλα παιχνιδια, αλλά... καλωδια (!) αλλά μια που βλεπω εδω να εμφανιζονται παρομοια 'συμπτωματα' να σας πω οτι εκανα 2 παραγγελιες την (περασμενη) Κυριακη με διαφορα λεπτων (σχεδον... δευτερολεπτων) και ενω την 1η την εστειλαν κανονικα με acs (με ενημερωτικα sms κλπ) την 2η που την αναζητω απο την παρασκευη την... 'βλεπουν' αλλά δεν την... βρισκουν! (μου λενε εδω και 4 μερες οτι 'φαινεται' απο το συστημα οτι την εχουν στειλει με acs, αλλα ενω την 1η την παρελαβα την επομενη μερα, αυτη τιποτα, επισης ουτε sms ουτε τιποτα και το ... ωραιοτερο: ουτε καν το ΜΜ δε μπορει να 'δει/βρει' τον 'αριθμο φορτωτικης' της acs που υποτιθεται εστειλαν με βαση αυτα που 'λεει' το συστημα τους) Χθες τους ζητησα να "ξαναστειλουν" (αν εχουν ηδη στειλει, που δεν το νομιζω με βαση τα στοιχεια που -δεν- εχω) την παραγγελια, αλλά δεν ειδα ανταποκριση. Και γενικα χθες το πρωι μου ειπε ενας υπαλληλος επειδη εφαγε κανα 10λεπτο χωρις να βγαλει ακρη οτι θα με ξαναπαρει, αλλά ουτε φωνη ουτε ακροαση. Νταξει ειναι αρχη, αλλα δε μας τα λενε και πολυ καλα. (ειπα πριν ποσταρω να δοκιμασω να ξαναεπικοινωνησω... πλεον εγινε κοροϊδια και αισχος για τετοιο μαγαζι, με αυτα που ειχα διαβασει εδω για το πώς χειριστηκαν αλλες περιπτωσεις -πχ το 'λαθος' τους στο 30ευρω για κατι καφετιερες- περιμενα οτι θα με αντιμετωπιζαν πολυ πιο σοβαρα απο το δουλεμα που εφαγα παλι σημερα και που με ωθησε να 'επιβεβαιωσω' μετα απο χρονια το λογαριασμο μου στο σκρουτζ για να τους ριξω την αρνητικη που τους αρμοζει. 9 μερες για 'αμεσα διαθεσιμο' προϊον και δεν το εχουν στειλει ακομα, δεν παραδεχονται οτι δεν το εστειλαν, δεν βρηκαν αριθμο φορτωτικης, δεν ξερουν τι και πού ειναι, παντως εδω δεν εχει ερθει τιποτα, δεν δεχονται να το ξαναστειλουν και να μου κοινοποιησουν επι τοπου τον αριθμο αποστολης -- ο οποιος εκτυπωνεται ηλεκτρονικα επισης επι τοπου -- και γραψιμο επι γραψιματος φουλ στο δουλεμα... ε νισαφι πια) 1
frap73 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Με VISA δε πλήρωσες; Αρνήσου την χρέωση. Να δεις που τη VISA θα την ακούσουν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα