chill Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ότι λέει και ο τίτλος. Ψάχνω για έναν φίλο, ένα tablet το οποίο να μην έχει κανενός είδος κάμερας επάνω αλλά να διαθέτει μικρόφωνο. Η τιμή είναι αδιάφορη και ο κύριος σκοπός του tablet θα είναι η χρήση skype μέσω wi-fi (αν υπάρχει μοντέλο με κάρτα μπορείτε να μου το προτείνετε αν και νομίζω ότι δεν μπορεί να κάνει σύνδεση στην χώρα που βρίσκεται λόγω περίεργης νομοθεσίας - είναι στα UAE) Επίσης με ενδιαφέρει το μοντέλο να είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα ή από το amazon.co.uk
ZauZ Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δε νομίζω να υπάρχει tablet ΧΩΡΙΣ καμία camera... 1
apple32 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Αμα εχεις προβλημα λογω παρακολουθησης κλπ μπορεις να παρεις ενα που εχει μονο πισω και να κολλησεις στο πισω μερος carbon sticker που ειναι σκληρο και δεν βγαινει ευκολα που το χρησιμοποιουν για θηκες http://www.google.gr/search?q=carbon+sticker&aq=f&oq=carbon+sticker&aqs=chrome.0.57j0l3.6942j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8 ή αν εχεις καποιες τεχνικες γνωσεις να την αφαιρεσεις κιολας πριν βαλεις αυτο προαιρετικα. Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να παρεις tablet χωρις καμερα απο την μανα του γιατι αυτα συνηθως ειναι παλια (βλ. ipad 1) και θα εχεις δυσκολιες με τις επιδοσεις και της εφαρμογες γιατι ειναι απλως πεθαμενα. Aν δεν σε νοιαζουν πραγματικα τα λεφτα,παρε ipad αλλα εχει και μπροστινη καμερα. Αν θελεις να κανεις οικονομια,κοιτα για samsung αντε και κανενα κινεζικο καλο τυπου pipo,ainol,nook κ.α. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2013 από apple32
chill Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Παιδιά το παλικάρι που μου ζήτησε να ψάξω δουλεύει στην κατασκευή ενός πυρηνικού εργοστασίου στα εμιράτα. Κόλπα με κάλυψη της κάμερας δεν υφίστανται μιας και οι έλεγχοι είναι αυστηρότατοι. Δεν τον ενδιαφέρουν τα λοιπά χαρακτηριστικά θέλει μια συσκευή για να επικοινωνεί μέσω Skype με την σύζυγο που είναι στην Ελλάδα, τίποτε άλλο. Υπάρχει περίπτωση να βρω κανένα iPad καινούργιο; Ή να ψάξω στα μεταχειρισμένα κατευθείαν;
efo355 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Ψαξε στα μεταχειρισμενα. . Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο από το ipad 1.
Πιγκάλ Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 κοίτα αυτό. δε ξέρω τι λέει αλλά δε νομίζω να είναι κακό. η ανάλυση ίσως να χαλάει μερικούς αλλά και το δικό μου 800*480 έχει και κάνω μια χαρά τη δουλειά μου.
libero1899 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Καινούριο tablet χωρίς camera πολύ δύσκολα....μονο αν βρεις κανένα παλαιότερο που έχει μείνει σε stock σε κανένα μαγαζί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα